Schippershuis

www.schippershuis.nl

Schippershuis Reviews

Good rating
4.2
555 reviews Verified
Schippershuis
%title%

%offer%

Reviews ( 555 ) 4.2

mark schipper
mark schipper
2024.04.19
Genieten
Atmosphere
Food
Service
Rita Noorlander
Rita Noorlander
2024.04.06
T schippershuis is nu even gesloten. Ik zie uit naar de opening met nieuwe eigenaren. De laatste keren dat we op het terras gezeten hebben waren we niet blij met de bediening, vooral 1 dame is altijd zeer onvriendelijk, ik hoor dit van meer mensen in mijn omgeving. Ze geeft het terras geen zonnige uitstraling en is niet gastvrij. Ik hoop dat de gastvrijheid gaat veranderen, dan zullen we weer graag plaatsnemen op het mooie terras!
Atmosphere
Food
Service
Reply from Schippershuis 2024.04.11
Beste Rita, Bedankt voor uw review! Wat vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft gehad. We kijken er naar uit om u te ontvangen in het najaar. Hopelijk kunnen wij u positief verrassen! We vragen u graag om tegen die tijd uw review te heroverwegen. Met gastvrije groet, Cameron van het Schippershuis
Harry Bouman
Harry Bouman
2024.03.09
Gezellig restaurant. Ook goed voor een bakje koffie op de zondagavond op het terras met uitzicht op de haven.
Atmosphere
Food
Service
Julia
Julia
2024.03.08
Hele gezellige plek, leuk thema en goed eten.
Atmosphere
Food
Service
Kees van Beek
Kees van Beek
2024.03.01
Atmosphere
Food
Service
Thomas Versterre
Thomas Versterre
2024.02.25
Onverwacht tijdens fietstochtje toch snel een drankje doen op het schitterende terras
Atmosphere
Food
Service
Richard Braam
Richard Braam
2024.02.02
Mooie, gezellige plek. Prettige kaart. Gisteren aangedaan en bijzonder genoten van de prettige ambiance, uitstekende bedienning en een werkelijk voortrekkelijk diner! Dat gaan wij zeker over doen!
Atmosphere
Food
Service
Ronald Van Hattem
Ronald Van Hattem
2024.01.31
Atmosphere
Food
Service
Yvonne Isendoorn
Yvonne Isendoorn
2024.01.30
Atmosphere
Food
Service
Piet Heesters
Piet Heesters
2024.01.21
Met familie en vrienden onze 50 jarige trouwdag gevierd. Was zeer geslaagd. Echt een hele leuke middag en avond met lekker eten en drinken. Bedankt voor goed verzorgde dag.
Atmosphere
Food
Service
peter ran
peter ran
2023.12.24
Atmosphere
Food
Service
hanny smit
hanny smit
2023.12.15
Atmosphere
Service
Bea Smink
Bea Smink
2023.12.12
Atmosphere
Food
Service
Jaap Liefting
Jaap Liefting
2023.12.10
Atmosphere
Food
Service
Richard Kuiper
Richard Kuiper
2023.12.10
Atmosphere
Food
Service
Remco van Hal
Remco van Hal
2023.11.20
Mart Coenrades
Mart Coenrades
2023.11.02
Leuke plek om te lunchen/ even wat te drinken.
Atmosphere
Food
Service
Dirk van den Ham
Dirk van den Ham
2023.10.20
Hele mooie locatie
Atmosphere
Food
Service
Frans van Overbeek
Frans van Overbeek
2023.10.06
Atmosphere
Food
Service
Marian Verkerk
Marian Verkerk
2023.10.01
Wij hadden een héle gezellige avond. Het eten was heerlijk, de tafel die jullie geregeld hadden, SUPER! En dan ook nog een verjaardags fakkel op tafel ivm de verjaardag van mijn man. En iedereen in het restaurant zong mee. Onvergetelijk! Iedereen bedankt. Hartelijke groet, Ron en Marian Verkerk
Atmosphere
Food
Service