Scandpark Malaga Airport

www.scandpark.eu

Scandpark Malaga Airport Reviews

Excellent rating
5.0
85 reviews Verified
Scandpark Malaga Airport
%title%

%offer%

Reviews ( 85 ) 5.0

Jens Berlips
Jens Berlips
2024.05.29
Fantastisk service!
Gertinge Stoltz
Gertinge Stoltz
2024.05.20
Har använt Scandpark under 5-6 år ca 10-12 ggr per år och alltid varit nöjd med deras Service. Har också varit tillmötesgående med andra bilproblem som dykt opp. Väldigt bra människor 👏👏👏😎
Max Ghorbani
Max Ghorbani
2024.05.07
Best service in entire Marbella for rental cars! Always good price, clean cars and fantastic service! Much appreciated
Mats Nilsson
Mats Nilsson
2024.04.30
Scand Park polerade vår bil ,med ett mycket gott resultat.
Stephan Johnsson
Stephan Johnsson
2024.04.20
Alltid lika fantastisk service....
Silvia Post Björk
Silvia Post Björk
2024.04.17
Toppenställe att hyra bil på. Fantastisk service. Vi hyrde en KIA SPORTAGE 1 vecka i april 2024. Silvia Post
krister häll
krister häll
2024.04.16
Rekomenderar Scan park. Dom har bra koll på bilen och den är alltid ren och fin när man hämtar den.
Ben Schepers
Ben Schepers
2024.04.09
Zeer goede stalling voor een redelijke prijs. Voor een reis naar Marokko wilde we vlak bij airport onze camper voor 12 dagen parkeren. Verschillende bedrijven gebeld maar ze waren of heel duur of omduidelijk met informatie. Bij scandpark onmiddellijk antwoord gekregen van de Zweedse eigenaar via WhatsApp. Ook betalen via credit card gaat snel met betalingsbewijs. Ophalen en wegbrengen naar vliegveld ging ook heel snel. Super tevreden over scandpark. Dikke 10
Lotta filipson
Lotta filipson
2024.04.09
Alltid pålitlig, i tid. Tydliga anvisningar vart bilen står. Alltid trevliga och servicemind
Marie Öberg
Marie Öberg
2024.04.08
Den smidigaste bilhyrning jag varit med om. Tydliga instruktioner och bilen stod på plats, i kodlåset fanns nyckeln sedan var det bara att köra. Likaså vid återlämningen av bilen, parkera och lämna nyckeln i nyckellåset. Kan varmt rekommenderas!
Elina Åkerlind
Elina Åkerlind
2024.04.03
Snabba, serviceinriktade och enkla. Bästa hyrbilsupplevelsen någonsin, ser redan gram emot nästa gång.
tommy johansson
tommy johansson
2024.04.01
Fantastiskt service å strålande folk
brynt100
brynt100
2024.03.26
Trevliga och professionella. Enkelt och smidigt. Precis som det skall vara.
Magnus Albrektson
Magnus Albrektson
2024.03.19
Grymt bra! har haft min bil där i snart 10 år. Låste mig ute en gång = fixade dom. Glömde min telefon i bilen = skickades med en annan Göteborgare till Sverige. Mina vänner har hyrt bil av Scandpark och är supernöjda. Fått hjälp med ITV och mycket annat. BIG LIKE :)
KalleReden
KalleReden
2024.03.05
Allt verkligen toppen - rekommenderas! 👍
Henke
Henke
2024.02.20
Sooo easy! Everything just works and all my contact with the company has been very nice. Best car rental service in my life so far.
Christer Sundström
Christer Sundström
2024.01.30
Perfekt parkeringsservice. Jag har årsabonnemang fungerar utan transfer eller väntetider varje ankomst/avlämning direkt i flygplatsens garage.
Magnus Persson
Magnus Persson
2024.01.16
Som nya kunder till Scandpark och Tobias/Ola är vi oerhört nöjda med den hjälp vi fått gällande service, besiktning, pick up/drop off parkering och inregistrering, kan verkligen rekommendera dem!
Kjell Jansson
Kjell Jansson
2023.11.19
Hyrde bil i 33 dagar och allting fungerade perfekt med både bilen under tiden samt upphämtning av bilen på Malaga flygplats.
Kalle Stjerna
Kalle Stjerna
2023.11.19
Utmärkt , lätt att hämta och lämna