Roslagskliniken AB

www.roslagskliniken.se

Roslagskliniken AB Recensioner

Utmärkt omdöme
5.0
34 recensioner Verifierad
Roslagskliniken AB
%title%

%offer%

Recensioner ( 34 ) 5.0

Gunilla Engström
Gunilla Engström
2024.05.17
Patrik Söderberg
Patrik Söderberg
2024.05.17
Fantastiskt vänliga och kunniga naprapater! Fick jättebra hjälp med min muskelbristning.
Svara från Roslagskliniken AB 2024.05.17
Tack snälla för din recension!
Peder Westerlund
Peder Westerlund
2024.05.12
Proffsigt mottagande och genomförande
Svara från Roslagskliniken AB 2024.05.14
Tack för din feedback!
Niclas Kloth
Niclas Kloth
2024.04.22
Peter Noreby
Peter Noreby
2024.04.18
Mikaela Karlbom
Mikaela Karlbom
2024.04.17
Simon är en klippa! Han har lagat mig flera gånger än en. Muskelbristning i vaden, inflammerad bicepsmuskel och stukad fot har fixats med både sedvanlig behandling och el. Oavsett vad jag kommer med lappar Simon och lagar mig på nolltid. Tack vare honom kan jag både köra OCR lopp och träna Crossfit flera gånger i veckan. Simon är schysst, kompetent, pålitlig och så trevlig. Simon är min ”go to guy” och nästa gång något händer ringer jag ingen annan än honom. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svara från Roslagskliniken AB 2024.04.18
Tack för recension! Ser fram emot att hjälpa dig även nästa gång! 😊
Felix Hultgren
Felix Hultgren
2024.04.17
Mikael Jansson
Mikael Jansson
2024.03.08
Super tacksam till Simon för hjälpen med min rygg. Varit på flera andra ställen innan som inte lyckats hitta rätt behandling för mitt problem! Rekommenderas starkt!
Svara från Roslagskliniken AB 2024.03.09
Tack snälla för din feedback! Det uppskattas!
Peter Fridlund
Peter Fridlund
2024.03.06
Margaretha Gustafsson
Margaretha Gustafsson
2024.03.05
Emelie Westerlund
Emelie Westerlund
2024.03.04
Simon lyssnar så bra på en och förstår vad som behöver göras. Och toppen att det finns Dry Needling och Elbehandling! Både jag och min sambo går hit och vi är så nöjda!
Svara från Roslagskliniken AB 2024.03.05
Tack snälla för din feedback!
Trude Eklund
Trude Eklund
2024.03.04
Så bra bemötande och super bra behandlingar av Simon och Johanna som jag får hjälp av🙏🥰
Svara från Roslagskliniken AB 2024.03.05
Tack Trude för din feedback! :)
Thomas
Thomas
2024.02.15
Jättenöjd, kom dit med ryggskott på förmiddagen, dage efter var jag helt återställd.
Svara från Roslagskliniken AB 2024.02.15
Kul att du är nöjd! Tack för din feedback!
Hamodi Manhi
Hamodi Manhi
2024.02.13
Johanna Van Doorn
Johanna Van Doorn
2024.01.30
Har fått fantastiskt fin hjälp med en krånglande vad av Simon på Roslagskliniken. Från att inte ha kunnat gå en vanlig promenad, kan jag nu springa igen! Guld!
Svara från Roslagskliniken AB 2024.01.30
Tack för din recension, det uppskattas!
Hülya Tardell
Hülya Tardell
2023.12.18
De är professionella. Du kan alltid vara säker på att få hjälp.
Svara från Roslagskliniken AB 2023.12.19
Tack snälla för din feedback! :)
Ingegerd Thorngren
Ingegerd Thorngren
2023.12.02
Har inte förstått vilken underbar förbättring på smärta i min ländrygg(artros) kunde minska så mycket. Tack hoppas det håller i sig
Svara från Roslagskliniken AB 2023.12.03
Tack för din feedback! Vi hoppas också att de positiva effekterna fortsätter!
camilla tidqvist
camilla tidqvist
2023.12.01
Malin Jansson
Malin Jansson
2023.11.27
Fick bra hjälp av Simon, rekommenderar ⭐️
Svara från Roslagskliniken AB 2023.11.28
Tack för din rekommendation, Vi är glada att höra att du fick bra hjälp!
Ola Ekberg
Ola Ekberg
2023.11.07