Rent Some Fun

www.rentsomefun.be

Rent Some Fun Reviews

Excellent rating
5.0
30 reviews Verified
Rent Some Fun
%title%

%offer%

Reviews ( 30 ) 5.0

Oliver McAllister
Oliver McAllister
2024.05.22
Geweldige ervaring, met goede begeleiding. Bijzonder leuk voor events met vrienden, collega’s of familie. Laagdrempelig en toch heel boeiend voor ervaren en minder ervaren escape enthousiastelingen. Aanrader!
Reply from Rent Some Fun 2024.05.22
Zalig! Bedankt voor je review Oliver!
Marleen Van Meerbeeck
Marleen Van Meerbeeck
2024.05.18
These guys are just great! Every puzzle box has been put together with so much thought, passion and care it just gets you more enthusiastic with every step that you get further. So much dedication and care has been brought to these games, it’s just real nice and fun. Totally recommend!
Reply from Rent Some Fun 2024.05.21
Hey Marleen, thanks for your review! It makes us so happy to read it!
Jeroen Schuermans
Jeroen Schuermans
2024.05.18
Eva Verley
Eva Verley
2024.05.17
Ons leerkrachtenteam heeft enorm genoten van deze teambuilding! Een uurtje eens met iets helemaal anders bezig zijn en ontdekken waar ieders talenten liggen. Een echte aanrader: je blijft op je locatie, moet niks klaarleggen en opruimen! Alleen je brein laten werken.
Reply from Rent Some Fun 2024.05.17
Hey Eva, Bedankt voor je leuke review! Zalig om te lezen. Tot een volgend event he ;-)
Eva Verley
Eva Verley
2024.05.17
Ons leerkrachtenteam heeft enorm genoten van deze teambuilding! Een uurtje eens met iets helemaal anders bezig zijn en ontdekken waar ieders talenten liggen. Een echte aanrader: je blijft op je locatie, moet niks klaarleggen en opruimen! Alleen je brein laten werken.
Reply from Rent Some Fun 2024.05.17
Hey Eva, Bedankt voor je leuke review! Zalig om te lezen. Tot een volgend event he ;-)
Marijke Th
Marijke Th
2024.05.10
En fun hadden we! Onze teambuilding was zeer geslaagd met Rent some fun. De begeleiding was zeer goed alsook de voorbereiding. Steeds snelle reactie. Voor herhaling vatbaar!
Reply from Rent Some Fun 2024.05.10
Hey Marijke, Bedankt voor je review. Zalig dat jullie er zo van genoten hebben! Wij kijken al uit naar de volgende editie ;-)
Sanne Van Lierde
Sanne Van Lierde
2024.04.29
Geweldige dag met de Bricks Battle van Rent Some Fun! Jonas heeft dat ook heel leuk gebracht! Nadien superveel fijne reacties gekregen op de teambuilding ondanks het voornamelijk mannen uit de industriesector waren. Keileuke ervaring!
Reply from Rent Some Fun 2024.04.30
Bedankt voor de zalige review! Doet ons veel plezier om te lezen. Super leuke foto's! Tot snel!
Davina Vandueren
Davina Vandueren
2024.04.29
Wij deden een escape box als teambuilding en het was echt een succes. Goed begeleid, laagdrempelig genoeg maar toch niet te gemakkelijk. Heel fijn!
Reply from Rent Some Fun 2024.04.29
Bedankt voor de zalige review! Doet ons veel plezier om te lezen. Tot snel!
Petra Van den Berge
Petra Van den Berge
2024.04.25
Iedereen was zeer enthousiast.
Reply from Rent Some Fun 2024.04.25
Bedankt voor de fijne review! Kijken uit naar de volgende gelegenheid. Tot snel!
Bernard Ghaye
Bernard Ghaye
2024.04.19
Eerste samenwerking was top!
Reply from Rent Some Fun 2024.04.19
Bedankt voor de fijne review Bernard! Kijken al uit naar de volgende gelegenheid. Tot snel.
lieve crauwels
lieve crauwels
2024.03.22
Heb van alle deelnemers gehoord dat ze het super vonden. Leuk, grote verscheidenheid in opdrachten. Een aanrader.
Reply from Rent Some Fun 2024.03.22
Hey Lieve! Bedankt voor je leuke review! Tot een volgende teambuilding ;-)
Marjolein Impe
Marjolein Impe
2024.03.21
Rent Some Fun heeft het perfect aangepakt voor ons team van 65 man. De escape boxen waren super, de begeleiding behulpzaam en betrokken, en de communicatie met het bedrijf verliep vlekkeloos. Aanrader!
Reply from Rent Some Fun 2024.03.22
Bedankt voor de super fijne feedback! We kijken al uit naar de volgende sprankelende teambuilding.
Marjan Lissens
Marjan Lissens
2024.03.21
Reply from Rent Some Fun 2024.03.22
Bedankt voor de 5-sterren review, doet ons geweldig veel plezier!
Daphné De Graeve
Daphné De Graeve
2023.12.21
ABSOLUUT een aanrader om met een team te ondernemen! Onze teambuilding is geslaagd dankzij jullie. De escapeboxen waren spot on het niveau om gezellig samen te werken en te vertrouwen op elkaars kennis en kunde. Het was een nek-aan-nek race met het andere team waardoor de motivatie ook erg hoog lag! Alvast nogmaals bedankt voor deze zeer leuke ervaring met jullie. We boeken zeker nogmaals een activiteit bij jullie.
Reply from Rent Some Fun 2023.12.21
Hey Daphné, bedankt voor de geweldige review! We kijken uit naar de volgende gelegenheid, tot snel!
Ahmed Jet
Ahmed Jet
2023.12.18
Perfecte communicatie! Maakte mijn leven wat gemakkelijker om voor onze stelplaats van De Lijn voor 76 chauffeurs. Een aanrader voor een B to B activiteit! Fun verzekerd!
Reply from Rent Some Fun 2023.12.18
Hey Ahmed, bedankt voor de geweldige review! We kijken al uit naar de volgende teambuilding ;-) Tot snel
Anna Robijns
Anna Robijns
2023.12.14
Super leuke activiteit met top begeleiding!
Reply from Rent Some Fun 2023.12.14
Hey Anna, Bedankt voor de geweldige feedback! Horen we graag. Tot een volgende teambuilding.
Sam P
Sam P
2023.10.30
Reply from Rent Some Fun 2023.10.31
Bedankt voor de 5-sterren review!
Nicolas Bal
Nicolas Bal
2023.10.20
Great staff, awesome games!
Reply from Rent Some Fun 2023.10.23
Hi Nicolas, thanks for the great review!
kvw kvw
kvw kvw
2023.10.11
Reply from Rent Some Fun 2023.10.12
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! Doet ons enorm veel plezier. Tot een volgende teambuilding!
Duville Evy
Duville Evy
2023.09.19
Heel leuke namiddag met de escape box van Rent some Fun. 60 collega's werden ingedeeld in 10 groepjes en moesten zo snel mogelijk de box oplossen. Alleen maar positieve reacties. Bedankt voor het leuke iniatief en de super service!
Reply from Rent Some Fun 2023.09.20
Hey Evy, bedankt voor de fijne review! Tot een volgende gelegenheid, we staan voor jullie klaar.