RENTBUS - Închirieri microbuze cu șofer

www.rentbus.ro

RENTBUS - Închirieri microbuze cu șofer Reviews

Excellent rating
4.9
70 reviews Verified
RENTBUS - Închirieri microbuze cu șofer
%title%

%offer%

Reviews ( 70 ) 4.9

Dan Iordache
Dan Iordache
2024.05.15
O companie cu personal profesionist. Total mulțumit! Revin cu siguranță.
Nicoleta Moscalenco
Nicoleta Moscalenco
2024.05.13
Buna ziua! Multumim pentru felul profesionist in care faceti lucrurile. Domnul Marian D a fost mai mult decat sofer profesionist pentru noi, este un om minunat cu care ne-am simtit in siguranta, ne-a fost alaturi in tot, parca facea parte din echipa, s-a implicat in tot, empatic si super abilitati de a face un drum lung sa para scurt, fiind foarte amuzant si bun dj :).
Tim Dish
Tim Dish
2024.05.11
Marian is a fantastic tour driver! He was always professional as well as friendly and courteous. Our bus was spotlessly clean. He played a key role in our enjoyment of the tour. I would recommend him to anyone!
Roxana Marghescu
Roxana Marghescu
2024.05.10
Totul foarte ok
Vedean Dan-Ovidiu
Vedean Dan-Ovidiu
2024.04.25
Super sofer, tot respectul pentru domnu Marian, pe caterincă și conduce în siguranță
Claudia Mandroiu
Claudia Mandroiu
2024.04.24
Ha sido una experiencia muy buena! Era la primera vez que teníamos un minibuz a disposición… y… sin duda… lo recomiendo! Viajar sin pensar en la carretera es una gran ventaja… y si, encima, el conductor es muy servicial, amable y atento… no se puede pedir más! Virgil ha superado todas nuestras expectativas!! Gracias por todo!!
T.E.D. Adventure
T.E.D. Adventure
2024.04.22
Stefan Bratianu
Stefan Bratianu
2024.04.22
Monica Bojinca
Monica Bojinca
2024.04.22
Recomandam compania și pe Dl. Marian Dimache care astăzi, 22 aprilie 2024, a asigurat transportul a 20 de copiii intr-un mod eficient, profesional și în siguranță. Va mulțumim încă odată Dle. Marian! Vom apela și în viitor la serviciile Dvs.!
Virgiliu Rusalin
Virgiliu Rusalin
2024.04.19
Claudia Ene
Claudia Ene
2024.04.17
Buna ziua! Recomand cu incredere! Soferul a fost sociabil, bland cu copiii si am gasit multa intelegere!
Oana-Daniela Fugaciu
Oana-Daniela Fugaciu
2024.04.15
Nota 10!
Kelly Smith
Kelly Smith
2024.04.12
Marian was a great driver in every way: professional, punctual, safe, and kind. He went over and above in his service to our tour group. I highly recommend him!
Sarah Walker
Sarah Walker
2024.04.12
Our driver was great!!
Stephen
Stephen
2024.04.11
Fun and highly effective driving professional. Will book anytime I’m in Bucharest
Estera B
Estera B
2024.04.09
Marian was very friendly and helpful with loading and unloading our luggage. He kept the bus exceptionally clean every single day. He also was knowledgeable of the roads and the general flow of traffic and drove safely throughout various terrains. We enjoyed his humor and his pleasant cheerfulness with our group!
GEORGE Codrin
GEORGE Codrin
2024.04.09
Travis Ulrich
Travis Ulrich
2024.04.09
Marian is a cheerful, conscientious driver. His vehicle was kept impeccably clean. Without a doubt, we would choose his services again.
Mihai & Mirela Doci
Mihai & Mirela Doci
2024.04.08
RentBus e super și Marian este cel mai bun șofer ever! Mereu la costum, mereu de ajutor cu bagaje și tot ce e nevoie. Mașina lui mereu ca noua, lucitoare. Am fost cu el un tur prin tara. Daca E nevoie de ajutor , el e gata. Daca e nevoie de companie ... Și asta. M-am bucurat să cunosc această companie cu standarde înalte!
Bianca Gavril
Bianca Gavril
2024.03.29
Great!