Rene Greve Recensies

Rene Greve Recensies

4.8

Uitstekend - gebaseerd op 31 beoordelingen

www.renegreve.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (31)
Geraerds Vloerverwarming
Geraerds Vloerverwarming
2024-02-26
Sinds kort voor mezelf begonnen en een website gemaakt en merk nu al dat ik behoorlijk aan het stijgen ben in Google dankzij Rene en zijn team! Aanrader!
Advertisement
Dominique Stokman
Dominique Stokman
2023-07-06
Je doet al jaren de SEO voor Academie Hypnos en dat is een hele fijne samenwerking. En je hebt nu ook een boeiende workshop gegeven die je mooi hebt laten aansluiten bij onze studenten die op hun eigen vlak expert zijn. Dank hiervoor!
Antwoord van Rene Greve 2023-07-07
Dankjewel Dominique. Dat zijn hele mooie woorden.
Ons plakbandpensioen
Ons plakbandpensioen
2021-06-16
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Goede ondersteuning bij een aantal vragen die ik had. Helder en duidelijke antwoorden en responsief. Dhr. Reve heeft zeker kennis van zaken. Zeer professioneel.
Antwoord van Rene Greve 2021-06-17
Dankjewel Onno. Ik help iemand graag. Fijn dat je goed geholpen bent.
Olof Geurts
Olof Geurts
2021-05-04
Rene is ondertussen al een paar jaartje bezig onze website beter vindbaar te maken en met resultaat. Nog geen dag spijt van gehad. Voor normale prijzen een goede dienst leveren is wat Rene doet.
Antwoord van Rene Greve 2021-05-05
Dankjewel Olof. Voor dit soort reviews (en tevreden klanten) doen we het werk!
Liesbeth Woertman
Liesbeth Woertman
2021-02-03
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Ik voel me niet zo zeker over mijn eigen digitale vaardigheden en voel me heel blij met Rene Greve Hij geeft me vertrouwen dat ik meer kan dan ik denk. Hij geeft altijd snel antwoord en hij levert goed werk af. Het meest bijzonder vind ik dat hij zelf meedenkt hoe mijn website optimaler kan Zonder hem zou ik geen website aandurven.
Antwoord van Rene Greve 2021-02-03
Dankjewel Liesbeth voor deze mooie woorden. Voel me vereerd en ben dankbaar om jou te kunnen, maar vooral te mogen helpen.
Advertisement
Carla Thierry
Carla Thierry
2021-01-28
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
René heeft mij geholpen bij het maken en integreren van een webshop op mijn Klareson website. Ik vond de samenwerking heel fijn. Zijn kennis en energieke omgang hielpen me dat wat ik zelf kon doen, gewoon te doen. René werkt snel en efficiënt.
Antwoord van Rene Greve 2021-01-29
Dankjewel Carla voor deze mooie woorden.
Alex Andra
Alex Andra
2021-01-27
Antwoord van Rene Greve 2024-02-27
Beste Alex, hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! We zijn heel blij dat u tevreden bent met onze service. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet.
Marcel G. Buijs
Marcel G. Buijs
2020-10-29
Positief
Professionaliteit
Rene Greve verzorgt voor IPro Training NL diverse online marketing trainingen. Zijn actuele kennis van Google Analytics en SEO wordt door de deelnemers in de training als zeer goed gewaardeerd.
Antwoord van Rene Greve 2020-11-02
Dankje Marcel. Ben ook blij, trots en dankbaar dat ik voor jou trainingen mag verzorgen. Op naar een mooie toekomst.
Marian Juriens
Marian Juriens
2020-10-27
Advertisement
Wesley de Bree
Wesley de Bree
2020-09-23
Het is erg prettig om samen te werken met René. Hij komt zijn beloftes na, is goed bereikbaar en gaat voor de hoogste kwaliteit. Maar bovenal is René een echte vakman.
Antwoord van Rene Greve 2020-09-24
Dankjewel voor deze mooie woorden Wesley
Anne-Marie Graafland
Anne-Marie Graafland
2020-09-22
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Waarde
René heeft mij goed geholpen .Hij is professioneel, en denkt met mee.
Antwoord van Rene Greve 2020-09-22
Dankjewel Anne-Marie! Succes met je mooie praktijk
Richard van der Horst
Richard van der Horst
2020-09-22
Positief
Ontvankelijkheid
Waarde
Heel blij met de SEO audit! Dat was een goede investering. René denkt met je mee.
Antwoord van Rene Greve 2020-09-22
Dankjewel Richard. Het was me een waar genoegen; leuke doelgroep, veel winst te behalen op SEO-gebied.
Bouwine Bergsma
Bouwine Bergsma
2020-09-15
Dank je wel René, voor het delen van je seo-expertise. Je hebt me super geholpen.
Antwoord van Rene Greve 2020-09-16
Graag gedaan Bouwine. Komt mijn garantie van 'levenslang' vragen mogen stellen voor onze workshop-deelnemers toch nog van pas. :-)
Advertisement
René van den Berg
René van den Berg
2020-09-15
Wij hebben René gevraagd ons te ondersteunen bij een probleem met een sitemap. René heeft dit grondig en met veel kennis onderzocht en ons geholpen met een lijst van aanbevelingen. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
Antwoord van Rene Greve 2020-09-15
Dankjewel René! Was een leuke klus om te doen!
John Zandman
John Zandman
2020-03-05
Via mijn werkgever kwam in in contact met René. Hij heeft mij in enkele dagdelen middels een maatwerk cursus de fijne kneepjes van het SEO-vak bijgebracht. René is prettig om mee samen te werken, gastvrij en enthousiast. Mocht ik toe zijn aan een 'update' dan weet ik René zeker weer te vinden.
Antwoord van Rene Greve 2020-03-05
Dankjewel John voor deze prachtige review!
Barbara B (Barbara B.)
Barbara B (Barbara B.)
2020-02-12
Een prettige ervaring wanneer je website op een deskundige manier onder de loep en onder handen wordt genomen. Met een verrassend resultaat!
Antwoord van Rene Greve 2020-02-12
Dankjewel Barbara
Johannes Wiarda Volkers
Johannes Wiarda Volkers
2019-12-30
Geen info ontvangen over de zogenaamde werkzaamheden die gedaan zouden worden, wel elke maand een factuur uiteraard. Overigens 0 resultaat na meer dan een jaar facturen betalen. Wij voelen ons bedrogen door deze man
Antwoord van Rene Greve 2019-12-31
Beste Johan(nes), Jammer dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. We hebben ons bijna een jaar met plezier en enthousiasme ingezet voor jou. Waarschijnlijk heb je de mail niet ontvangen met onze gedane werkzaamheden. Op het gebied van zoekmachineoptimalisatie zijn er meer factoren die een rol spelen, dan waar wij invloed op hebben. We gaan je rechtstreeks een mail sturen met een voorstel en wensen je veel succes in de toekomst!
Advertisement
Anouk Schwieters
Anouk Schwieters
2019-12-12
Als beursorganisator reageerde ik op een advertentie van René en Melanie. Ik vond de mail die ze stuurden wel uitdagende actie. In de mail vroegen ze mij of ik up to date ben en goed vindbaar in Google of dat het beter kan? Ik wilde dat wel horen, niet geschoten is altijd mis en bovendien krijg ik gratis 'quick wins', voorzien van tekstuele feedback op mijn belangrijkste pagina's! De feedback was goed onderbouwd, René heeft echt verstand van zoekmachineoptimalisatie en geeft handige bruikbare tips. Ook Melanie haalde op tekstueel gebied een paar mooi dingen aan. Ik kan het iedereen aanraden, een echte eyeopener, ik zeg doen! Ga voor die quick wins.
Antwoord van Rene Greve 2019-12-12
Dankjewel Anouk!
Kees en Agnes Folkersma
Kees en Agnes Folkersma
2019-09-10
Het fijne aan René is dat hij heel doelgericht werkt. Continu houdt hij voor ogen waar je naartoe wilt en legt hij uit via welke wegen je daar kunt komen. Hij is een echte specialist, maar ook heel praktisch ingesteld. Hij helpt klanten afwegingen en keuzes maken die zorgen dat zij hun doelen bereiken. Een aanrader. Agnes Folkersma, Tekst die Spreekt.
Antwoord van Rene Greve 2019-09-10
Dat is een mooi inzicht dat je me geeft Agnes: Pragmatisch doch doelgericht.
Harm Vd Struik
Harm Vd Struik
2019-09-02