Kondiční jízdy

Kondiční jízdy Reviews

Excellent rating
5.0
85 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (85)
Sylvia Ambrusova
Sylvia Ambrusova
2024.01.09
S pánom inštruktorom Filáčkom som odjazdila dva kurzy. Najskôr ako úplný začiatočník po rokoch úplného nejazdenia. Po kurze kde ma velmi slušne rozjazdil a to sme išli od úplného začiatku som bohužial nemala možnosť hned pokračovať v jazdení sama a ked som 1,5 roka nato začala sama a zistila čo všetko potrebujem doladiť, tak voľba osloviť opäť p.inštruktora bola jasná a som veľmi rada, že som tak urobila. Počas toho druhého kratšieho kurzu sme si prešli všetky moje trasy na prianie, ochotne mi dovysvetloval, všetko čo za toho 1,5roka z hlavy vyfučalo a zodpovedal všetky otázky. V oboch prípadoch by som rada vyzdvihla trpezlivosť, profesionalitu, precíznosť, dobrú domluvu a čo tu moc doteraz nepadlo je, že podla mna je p.inštruktor aj trocha prísny - čo je veľmi dobré pretože svojich študentov aj naozaj naučí. Príjemná atmosféra v aute a komunikácia sú už len plus. Kondičné jazdy veľmi doporučujem a moc ďakujem za všetko :)
Lenka Belanská
Lenka Belanská
2023.08.25
Velká spokojenost. Instruktor příjemný, na začátku zhodnotí Vaše schopnosti a následně sám poradí kolik dalších jízd je reálně potřeba. Projde s Vámi všechny situace dle Vašeho přání, které počas jízdy zároveň vysvětlí. Určitě doporučuji.
Ahasuerus
Ahasuerus
2023.08.24
Pan Filáček má nervy ze železa.
Jana Probstová
Jana Probstová
2023.08.09
U p.Filáčka jsem absolvovala rekondiční jízdy po 10ti letech pauzy. Vše mi trpělivě a jasně vysvětlil, jízdy probíhaly v klidu a bez stresu. Lekce byly přizpůsobené tomu, co bylo potřeba natrénovat. Skvěle vysvětlené parkováni! Děkuji
Štefan Horváth
Štefan Horváth
2023.08.01
Pan Nebauer je příjemný profesionální a chápavý učitel.Dodal mi odvahu a znalosti.Každému vřele doporučuji investice se vyplatila.Jsem rád, že jsem ho poznal.
Anonym Anonymni
Anonym Anonymni
2023.07.14
Veronika Schildová
Veronika Schildová
2023.07.12
Pan Filáček je opravdu profesionál. Vše od začátku vysvětlí a během jízd opakuje. Líbilo se mi, že složitější situace a parkování namaluje a popíše správný postup, jak by měl řidič reagovat a jet. Díky němu jsem získala sebevědomí za volantem a vymizel strach za něj vůbec sednout. Moc děkuji!
Veronika Kershaw
Veronika Kershaw
2023.05.28
Pán Filáček je jeden skvelý a profesionálny inštruktor. Keď som si kurz zaplatila (5 jázd), mala som strach, ako to zvládnem po toľkých rokoch nejazdenia po meste. Už po prvých dvoch jazdách zo mňa začal stres opadávať a bola som si za volantom istejšia. Pán Filáček je veľmi milý človek, ktorý v kľude všetko vysvetlí. Je vám oporou aj v tých pre vás najstresujúcejších chvíľach. Predal mi veľa hodnotných informácií, ktoré dnes využívam pri šoférovaní a som veľmi rada, že som si kondičné jazdy vybrala práve uňho. Každá jedna pozitívna recenzia, ktorú si tu prečítate je pravdivá a pána Filáčka vrelo odporúčam ako inštruktora. Ešte raz veľmi pekne ďakujem za príjemne strávený spoločný čas v aute a za všetky predané znalosti.
Kateřina Slavíková
Kateřina Slavíková
2023.05.18
Neřídila jsem přes 30 let a kondiční jízdy u pana Filáčka jsem si vybrala podle skvělých recenzí. Pan Filáček je trpělivý instruktor, vše v klidu vysvětlí a znovu a znovu připomíná a opakuje. Díky jeho profesionálnímu přístupu a klidnému vedení jsem se prakticky z nuly rozřídila tak, že hned od druhého dne po poslední jízdě řídím a opravdu ráda a s jistotou. Doporučuji a děkuji.
Petra Seidler
Petra Seidler
2023.05.18
Mariana Bordyk
Mariana Bordyk
2023.05.12
Děkuji moc, pane Jakube, za to, co jste mě naučil, děkuji za trpělivost, za laskavost, jste profesionál ve svém oboru, byla radost s vámi spolupracovat.
Veronika Twarógová
Veronika Twarógová
2023.05.10
Skvělá investice. Profesionální přístup. Vřele doporučuji.
Lucie Havlikova
Lucie Havlikova
2023.04.26
Nejlepší kondiční trenér v Praze, plný trpělivosti a pochopení. Vždy vám s úsměvem na tváři rád vysvětlí všechna pravidla.
Zuzana Veliká
Zuzana Veliká
2023.04.14
S jízdami jsem byla velice spokojena. Instruktor Jakub mi vše v klidu vysvětlil a prošli jsme si různé dopravní situace. Jakub je velice strukturovaný a s velikou trpělivostí. Mohu jenom doporučit.
Aivil Yvel
Aivil Yvel
2023.04.05
CitaJeKokos
CitaJeKokos
2023.03.17
Kristína Šurabová
Kristína Šurabová
2022.11.07
Všetko super, milý inštruktor, prešli sme si rôzne dopravné situácie, parkovanie, hustú premávku, cestu po diaľnici aj jazdu v hustej pražskej premávke. Vodičák mám od 18tich, ale v podstate som nikdy pravidelne nešoférovala. Teraz môžem s istotou povedať, že za 7 jázd som sa s autom zžila a nebudem sa báť vyraziť niekam aj sama. Určite odporúčam!
Radka Sotáková
Radka Sotáková
2022.11.03
Lucia Jajcay
Lucia Jajcay
2022.11.03
Pavla Malárová
Pavla Malárová
2022.10.14