Redworks | Zakelijke Telefonie

Redworks | Zakelijke Telefonie Reviews

Excellent rating
4.9
89 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (89)
Patrick Pile
Patrick Pile
2024.04.09
jilles vandermaden
jilles vandermaden
2024.03.18
Ronald Zwart
Ronald Zwart
2023.05.08
De VOIP die wij afnemen loopt goed. De administratie is echter meerdere keren niet goed gegaan en is verwarrend. Dat ligt volgens Redworks aan 'het systeem'. UPDATE 7 april 2023: gelukkig is na contact met Redworks e.e.a. nu op orde. Nu even afwachten of het goed blijft. Zo ja, dan wordt de review positief, zo nee, dan negatief. UPDATE 8 mei 2023: de automatosche incasso's verlopen goed en inzage in de facturen is nu op orde. Mooi werk!
Blokhutwereld Amstelveen
Blokhutwereld Amstelveen
2023.02.01
F Jansen
F Jansen
2022.11.10
Prima service Wij hebben een eigen telefooncentrale en 3 lijnen bij Redworks. Na een jaar hadden wij enorme problemen. Slecht geluid, lijnen die wegvallen etc. Dankzij de prima service van Redworks (diverse e-mails, gesprekken, dumpfiles etc) kwamen we er achter dat het in onze eigen centrale zat en konden we het probleem lokaliseren. Pluim voor Redworks!
Maurice Mentjens
Maurice Mentjens
2022.06.20
Top kwaliteit en zeer goede service !
Sevenhills Logistics
Sevenhills Logistics
2022.04.10
Goed service en altijd bereikbaar.
W. de Coninck
W. de Coninck
2022.04.06
Als bedrijf hebben we een tijd gebruik gemaakt van Redworks B.V.. De ervaringen met dit bedrijf werden in de loop der tijd echter steeds slechter, wat voor ons aanleiding gaf om het contract op te zeggen. Helaas heeft de klantenservice van dit berdrijf er een handje van om onwelgevallige reviews die worden geplaats (minder dan 5 sterren) eruit te filteren, hetgeen de geloofwaardigheid van het bedrijf niet ten goede komt. In plaats van kritische noten ter harte te nemen en er lering uit te trekken, kiest men er blijkbaar voor om onwelgevallige commentaren te verwijderen; een gemiste kans voor dit bedrijf om zichzelf te verbeteren.
Reply from Redworks | Zakelijke Telefonie 2022.04.07
Kouwenaar Advocatuur is (voormalig) klant van ons. Helaas moeten wij melden dat het contact met deze praktijk zeer onprettig is. Een menselijke en kleine fout aan onze kant, met weinig impact op of ongemakken voor Kouwenaar, wordt gigantisch opgeblazen. Vergelijkt u maar andere reviews hier met die van Kouwenaar Advocaten. Van alle mensen die reviews kunnen plaatsen, is Kouwenaar Advocatuur de enige met een negatieve review. De rest zijn alleen maar lovende reviews over onze diensten en customer service. Het probleem was, voordat het probleem nog door de klant gezien was, schriftelijk aan de klant gemeld middels een excuses mail. Tevens een telefoongesprek met persoonlijke uitleg en persoonlijke excuses. Alle andere klanten die getroffen waren waren meer dan vriendelijk en wensten ons "succes met de oplossing". Kouwenaar daarentegen niet. Zij waren voor geen enkele reden vatbaar. Zelfs de juristen en externe advocaten vonden dit een zeer onprofessionele, en niet juridisch constructieve manier van conflict oplossen. Er zijn vast en zeker andere kantoren in de buurt. U bent beter gebaat bij het zoeken van een professioneler kantoor. Conflict oplossing is altijd nog beter dan conflicten opzoeken of versterken. Daar bent ook u als cliënt niet bij gebaat. Ik zou u (als lezer) adviseren om Kouwenaar niet in te huren om uw belangen te behartigen. Dat kan wel eens negatief voor u gaan uitpakken.
P. Bolsman
P. Bolsman
2022.03.08
Prima en snelle service
Mineraalverf nl
Mineraalverf nl
2022.03.07
Goede en snelle serves
Paul de Jong
Paul de Jong
2022.03.01
Een scherpe prijs voor kleine ondernemers. Helpdesk goed bereikbaar als nodig. Alles doorschakelen naar mobiel zonder extra kosten is ook prettig.
Ludo Roufs
Ludo Roufs
2021.12.21
Maurice
Maurice
2021.12.17
Ben al ruim een jaar of 6 naar volle tevredenheid klant!!
Peter SuperSauna
Peter SuperSauna
2021.12.14
Professionele partij om gehele telecom beheer onder te brengen!
Roger Heijsters
Roger Heijsters
2021.03.31
We use the Redworks VOIP services (SIPtrunks) for over three years now with out business and make daily calls with our customers. Quality is great, zero delays in the connection and we have not experienced any downtime. Support is of great help and quick with replies. Very much recommended!
Jorn Thönissen
Jorn Thönissen
2021.02.11
Maken al aantal jaar gebruik van Redworks, ook al met het vorige bedrijf. Over het algemeen werkt alles prima, geen storingen en verkoop loopt relatief soepel. Helaas zodra je Service nodig hebt kom je meestal uit bij onvriendelijke mensen uit, heb het gevoel dat het een team is van 2 mensen. Ze laten je behoorlijk merken dat ze vooral niet te veel moeite willen doen en het probleem graag bij je modem leggen zodat ze zelf niet meer dan nodig nadenken. Verder zullen ze je ook zeker niet aangeven waar je dan naar zou moeten kijken. We gaven aan dat als ze ons niet willen helpen dat we dan voor een andere provider moeten kijken, dit interesseerde de support medewerker echt minder dan niks. Jammer dat de samenwerking zo tot een eind moet komen. Jorn Aanpassing: Gelukkig hebben ze het toch zelf opgelost!
RHL van de Laar
RHL van de Laar
2021.01.19
Sinds enkele jaren tevreden klant bij Redworks voor zowel internet alsook telefonie. Grote voordeel van Redworks is dat zij goed en snel bereikbaar zijn voor service en technische ondersteuning (geen call center, maar rechtsreeks contact met helpdesk).
Ine van Bommel
Ine van Bommel
2020.12.18
Meedenkend en behulpzaam! Het opzetten van onze aansluiting is heel soepel gegaan. En absoluut prettig is ook dat Redworks goed bereikbaar is en snel reageert.
anne tr
anne tr
2020.12.14
Mooi bedrijf ! Ze denken altijd mee over oplossingen. Vriendelijk personeel.
Stefan Hesselberg
Stefan Hesselberg
2020.12.03
We zijn overgestapt omdat we flexibel willen werken. De telefoonnummers schakelen we vaak door naar een mobiel nr. De telefooncentrale van Redwork zend de nummer weergave door, dit maakt het allemaal een stuk makkelijker. Ze zijn goed bereikbaar en bereid begeleiding te bieden.