Restaurant PUUR

Restaurant PUUR Reviews

Excellent rating
4.8
81 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (81)
Susanna Van Den Brink
Susanna Van Den Brink
2024.04.13
We hebben hier heerlijk gegeten. We hadden het week gerecht, lamskoteletje, biefstuk en een stoofpotje, en in 1 woord: heerlijk! Mooi opgemaakt op een warm bord. Met een perfecte bananen split als toetje. Leuke, vlotte bediening. Kortom, een aanrader!
Atmosphere
Food
Service
hans westra
hans westra
2024.04.13
Heerlijk gegeten.bediening zeer vriendelijk. Alles ziet er super verzorgd uit. zeker een aanrader
Atmosphere
Food
Service
Mieke Van den bosch
Mieke Van den bosch
2024.03.28
We mochten ons 40 jarig huwelijksjubileum vieren bij Restaurant Puur. Bij het zoeken van een gezellige locatie waren we bij binnenkomst gelijk verkocht. Na een praatje met de chef-kok wisten we het zeker: we willen ons feestje vieren bij Restaurant Puur! De contacten waren heel hartelijk en de lijntjes kort. Er werd volop meegedacht door de Event Manager. En wat is het een succes geworden! Een geweldig mooi restaurant, bijzonder lekker eten en een fantastische bediening. Alles was in kannen en kruiken. We kunnen het iedereen aanraden hier je feest te vieren!
Atmosphere
Food
Service
Ruud van den Berg
Ruud van den Berg
2024.03.16
Aanrader!! Vriendelijk personeel. Gezellig, heel mooi restaurant. Heerlijk gegeten. Echt top
Atmosphere
Food
Service
Rosalie Van Laar
Rosalie Van Laar
2024.03.02
Gewoon helemaal top! Het eten was perfect en het ziet er super mooi uit binnen. Wij hebben genoten.
Atmosphere
Food
Service
Simona Van Welie
Simona Van Welie
2024.03.01
De biefstuk in jus is heerlijk! Zo lekker heb ik een biefstuk nog niet gegeten. De ambiance is sfeervol. Zeker een aanrader
Atmosphere
Food
Service
Mirjam Brunekreef
Mirjam Brunekreef
2024.02.28
Op een maandag gezellig en lekker uit eten, kan dat!? Ja, dat kan!☺️ Heerlijk gegeten in een goede sfeer. Het eten was duidelijk met veel liefde en aandacht klaar gemaakt. Bedankt voor de gezellige avond heren!
Atmosphere
Food
Service
Rino Touw
Rino Touw
2024.02.24
Mooie zaak met gezellige uitstraling, vriendelijk personeel en zeer goede gerechten. Een echte aanrader!
Atmosphere
Food
Service
Guido Bosch
Guido Bosch
2024.02.18
Ontspannen avond in een prachtig 'Veluws' ingericht restaurant. Veel lokale producten. Zelf een heerlijk malse kalfsentrecote gegeten, maar aan de kinderen is ook gedacht. Zeker deze krokusvakantie. Er is een extra menu, waarbij steak en zalm (in kleine portie) te bestellen zijn. En als je dan bij het dessert je eigen cupcake mag versieren is het feest compleet. Ontvangst en bediening echt netjes, zie je tegenwoordig nog maar weinig. Dat maakt dat je echt kunt genieten van een avondje uit. Top!
Atmosphere
Food
Service
Nienke
Nienke
2024.02.18
Wij komen regelmatig eten bij Puur en iedere keer weet Gerrit en zijn team ons weer te verrassen met qualitatief goed eten. Er wordt echt nog met passie gekookt en het team doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Het was dan ook mijn nummer 1 keuze om mijn 50e verjaardagdiner bij Puur te genieten. Het restaurant is sfeervol met mooi meubilair en brandschoon sanitair. Ook het terras is in de zomer de moeite waard om te bezoeken!
Atmosphere
Food
Service
T. Scholten
T. Scholten
2024.02.11
Bruno gross
Bruno gross
2024.02.08
Atmosphere
Food
Service
Ine Lecompte
Ine Lecompte
2024.01.06
Super lekker gegeten hier, mooie plek met zeer vriendelijke bediening!
Atmosphere
Food
Service
Lilian Zijlstra
Lilian Zijlstra
2024.01.05
Een avond bij PUUR, wij zouden het iedereen aanraden, ben je in/in de buurt van Voorthuizen dan is dit een heerlijke plek om gezellig en lekker te tafelen. Een gezellig entree, tafels mooi opgedekt, een fijne sfeer. Het begint al met een ober die zijn vak verstaat, je verwelkomt, bedient met kennis, plezier in het vak heeft. En het belangrijkste van de avond, het eten en drinken. Wij hebben genoten, heerlijke amuse, lekker broodje, puur en eerlijk vlees, en een fantastische toblerone dessert. Goeie streek biertjes van Stroes erbij is ook zeer een aanrader. Zelfs de koffie na is een klein cadeautje. Kort om, wij hebben genoten en bedankt voor de goeie service! Mochten we ooit hier weer in de buurt zijn komen we zeker weer langs om de andere producten van het menu te proeven.
Atmosphere
Food
Service
Hennie Lorent
Hennie Lorent
2024.01.04
Atmosphere
Food
Service
John Bockmeulen
John Bockmeulen
2024.01.02
Echt een aanrader. De vriendelijke ontvangst, de naam op de gereserveerde tafel en de aangeboden amuse zorgde voor een welkom gevoel. De bediening top! Kwaliteit van de maaltijd erg goed en met aandacht gepresenteerd. Zelf de koffie na het diner was super verzorgd. Voor herhaling vatbaar.
Atmosphere
Food
Service
Nellie Beijer
Nellie Beijer
2023.12.30
Atmosphere
Food
Service
Harry Boerman
Harry Boerman
2023.12.29
Perfect kerstdiner met 9 personen. Gezellige sfeer, goede bediening. Voor mij een nieuw restaurant maar zeker een aanwinst voor de wijde omgeving!
Atmosphere
Food
Service
Desiree Vd Velden
Desiree Vd Velden
2023.12.26
Heerlijk gegeten, mooie locatie en vriendelijk gezellig personeel. Alles wat je wil tijdens een avondje uit!
Atmosphere
Food
Service
Su
Su
2023.12.07
Sehr schönes, edles Restaurant. Der Mitarbeiter war sehr lieb und hat immer nachgefragt ob uns was fehlt und alles in Ordnung ist. Das Essen war unglaublich lecker! Sowieso die Vorspeise als auch der Hauptgang. Kann ich nur empfehlen, wenn man hier in der Nähe ist 👌🏽
Atmosphere
Food
Service