Personal Training Heerhugowaard

www.pt-heerhugowaard.nl

Personal Training Heerhugowaard Reviews

Excellent rating
4.9
50 reviews Verified
Personal Training Heerhugowaard
%title%

%offer%

Reviews ( 50 ) 4.9

Lotte Doedens
Lotte Doedens
2024.05.20
Heel fijn getraind bij Martijn! Hij is erg deskundig en past de trainingen aan op wat voor mij persoonlijk het beste werkt. Wat ik ook prettig vind is dat hij een achtergrond als oefentherapeut heeft. Hij let goed op houding en techniek.
Karin Kaag
Karin Kaag
2024.05.18
Bij José is het heel fijn trainen. Zij motiveert je zo goed, dat je echt het beste uit jezelf haalt.Ook het voedingsadvies wat ze geeft is top. En dit ook met een heel mooi resultaat in 3 maanden. Je voelt je fitter en hebt veel meer energie. een echte aanrader. Ik ga nog even door.
Robbie
2024.03.27 2024.03.27 | Netherlands
Motivatie voor Body & Mind Fijne en motiverende trainingen van Martijn. Ik ben 10 weken geleden begonnen en zit daardoor een stuk beter in mijn vel (mentaal en fysiek). Investeer in jezelf en ga lekker trainen bij Personal Training Heerhugowaard. Absoluut een aanrader!!!!!!!!!!!!!!!
Edwin Speijer
2024.03.26 2024.03.26 | Netherlands
Pssst, niet doorvertellen ;-) Na jaren mijn lichaam te hebben verwaarloostz door niet sporten en wel roken, het spreekwoordelijke roer omgegooid: stoppen met roken, starten met sporten. Bij Boddieplan. Voor mij een logische keuze ivm persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om individueel of in een groep te sporten. Fijne schema’s en leuke groepslessen. Daarnaast enthousiaste en kundige begeleiding.
Debby
2024.03.16 2024.03.16 | Netherlands
De beste! Martijn is een hele fijne PT. Persoonlijk, vriendelijk en met humor weet hij je elke x weer verder te krijgen dan jezelf denkt te kunnen!
Anne Pronk
Anne Pronk
2024.03.09
Mijn ervaring met trainer Daan Eskes. Ik begonnen met mijn trainingen bij Daan, tot nu toe erg fijne ervaringen. Hij past de schema's goed aan naar mijn wensen. En helpt mij tot het uiterste te gaan tijdens de trainingen!
Roy
Roy
2024.03.01
De beste in Heerhugowaard!
Wessel Smit
Wessel Smit
2024.02.15
Goeie trainer die verstand heeft van wat hij aan het doen is. Door zijn persoonlijke benadering en aangepaste oefeningen ben ik sneller van mijn blessure afgekomen, zeker een aanrader. Thanks Daan
Linda Tesija
Linda Tesija
2024.02.14
Danesh Lachman
Danesh Lachman
2024.02.14
Goede training gehad van PT Daan! Aanrader!
Mike Bais
Mike Bais
2024.02.13
Daan Eskes is een professional met veel kennis over bewegen. Ik zou hem zeker aanraden!
Eva Imeliana Albinus
Eva Imeliana Albinus
2024.02.13
Ik train altijd er fijn bij Daan! Hij laat mij altijd op mijn gemak voelen en helpt mij met doorzetten. Hij heeft mij precies geholpen met een schema om fit te blijven en goed te combineren is met mijn drukke dagelijkse leven.
Lobke Nannes
Lobke Nannes
2024.02.13
Fijne en juiste trainingen om sneller fit te worden!
Tom Vols
Tom Vols
2024.02.13
Erg fijn om training van Daan te krijgen. Hij weet duidelijk waar die het over heeft. Naast het feit dat die het trainen erg serieus neemt is hij ook altijd in voor een grapje. Op deze manier haal ik op een leuke manier mijn doelen, bedankt Daan!
Nick de Wit
Nick de Wit
2024.02.13
Daan Eskes is een sympathieke en motiverende trainer, hij weet echt waar die mee bezig is en stimuleert de mensen waarmee hij traint echt om het beste uit zichzelf te halen. Dikke aanrader!!!
Max Gouwenberg
Max Gouwenberg
2024.02.13
Training gehad bij Daan, wat een spontane en super gepassioneerde kerel! Precies zoals ik had gehoopt.
Floor Tros
Floor Tros
2024.02.13
Fijne personal training gehad van Daan. Met een energieke en positieve mindset vanuit hem heb ik mij echt kunnen verbeteren en de gewenste resultaten behaald. Zeker een aanrader!!
Manuel Candelaria
Manuel Candelaria
2024.02.13
Top trainer Daan Eskes heeft mij kunnen helpen progressie te boeken op zoveel vlakken! Honderd maal dank!
Teddy Wijnen
Teddy Wijnen
2024.02.13
Dani
Dani
2024.02.13
Hele fijne training gevolgd bij Daan! Hij hielp mij doorzetten waar ik dacht dat ik niet meer verder kon. Met zijn op maat gemaakte personal training ga ik hopelijk fit de zomer in