%title%

%offer%

التقييمات ( 170 ) 4.7

p a De Vries
p a De Vries
2024.05.17
Zeer goede ervaring
الرد من Premio Peter de Groot 2024.05.17
Beste p a, dank voor deze mooie 5-sterren review! Fijn dat je content met onze service bent! Tot een volgende keer en met hartelijke groet, het Premio de Groot team
ruud pechtold
ruud pechtold
2024.05.15
Bij deze dealer staat de klant centraal. En is informatie en service zeer transparant. Super
الرد من Premio Peter de Groot 2024.05.17
Bedankt voor deze super review, Ruud! We vinden het geweldig om te horen dat je onze klantgerichtheid waardeert. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, het Premio Peter de Groot team
Wijnand Nederveen
Wijnand Nederveen
2024.04.05
الرد من Premio Peter de Groot 2024.04.05
Beste Wijnand, wat een mooi 5-sterren review, dankjewel! Tot een volgende keer en met hartelijke groeten, het Premio Peter de Groot team
Ceslo Handelsonderneming
Ceslo Handelsonderneming
2024.03.20
Top bedrijf !
الرد من Premio Peter de Groot 2024.03.20
Hartelijk dank voor deze top review! Fijn dat onze service zo goed bevalt! Tot de volgende keer, met vriendelijke groet, het Premio Peter de Groot team
Willem Meijst
Willem Meijst
2024.03.14
Prima garage
الرد من Premio Peter de Groot 2024.03.15
Hartelijk dank voor deze meer-dan-prima review, beste Willem! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, het Premio Peter de Groot team
Andre Wols
Andre Wols
2024.03.02
الرد من Premio Peter de Groot 2024.03.04
Dank voor de 5-sterren beoordeling, beste Andre! Tot de volgende keer, het Premio Peter de Groot team
Muriel Nathalie
Muriel Nathalie
2024.03.01
Meedenkend en goede service!
الرد من Premio Peter de Groot 2024.03.04
Beste Muriel, fijn te lezen dat je tevreden met ons bent! Hartelijk dank voor de mooie review – en als er iets is dat wij nog beter kunnen doen en zelfs 5 sterren kunnen scoren, dan laat het ons graag weten. Tot de volgende keer, het Premio Peter de Groot team
Joost Hof
Joost Hof
2024.02.26
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg bij de mankementen die geconstateerd zijn bij het voertuig. Geven eerlijk advies hoe dit het best gerepareerd kan worden. Denken met je mee voor het beste resultaat bij banden/velgen en hun uitlijning is echt super. Zeker een aanrader!
الرد من Premio Peter de Groot 2024.02.27
Beste Joost, hartelijk dank voor je mooie review, dat weten we te waarderen! Met vriendelijke groet, het team van Premio Peter de Groot
Gerard Danver
Gerard Danver
2023.10.20
Altijd keurig en professioneel geholpen. Top bedrijf!!!
الرد من Premio Peter de Groot 2023.10.20
Beste Gerard, dank voor dit een top-review ! Tot een volgende keer! Met hartelijke groeten, het Premio Peter de Groot team
Theo K
Theo K
2023.09.17
الرد من Premio Peter de Groot 2023.09.17
Hartelijk dank voor deze top beoordeling, beste Theo, wij waarderen dit zeer! Tot de volgende keer, het Premio Peter de Groot team
Joor Zwijgers
Joor Zwijgers
2023.08.22
الرد من Premio Peter de Groot 2023.08.22
Beste Joor, fijn te zien dat je tevreden met onze service bent, hartelijk bedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer, het Premio Peter de Groot team
Jordy ja
Jordy ja
2023.07.18
Elders mijn auto laten uitlijnen, gevolg was raar rijgedrag, trilling bij remmen, stuur scheef, waardeloos. Hierna bij peter de groot laten uitlijnen, en hun weten wel wat ze doen hoor! Stuur kaarsrecht. Geen raar rijgedrag meer. Geen trilling meer bij remmen. Kan niks anders zeggen dan dat dit specialisten zijn. Tevens hebben de heren een nieuw setje velgen gemonteerd voor me en ook dit is prima gedaan. Ze maken zelfs je banden mooi met tireshine. Je wordt vriendelijk behandeld en de koffie is lekker. Ik kom zeker terug.
الرد من Premio Peter de Groot 2023.07.18
Beste Jordy, we worden bijna verlegen van zo een mooi compliment. Wij zijn (ook) blij dat wij de problemen hebben kunnen oplossen. Koffie staat klaar als je weer langs komt! Tot de volgende keer, het Premio Peter de Groot team
Hendrik Butter
Hendrik Butter
2023.07.17
Prima service en lekkere koffie 👌
الرد من Premio Peter de Groot 2023.07.17
Beste Hendrik, dank voor de mooie review! En voor de volgende keer: de koffie staat klaar! Hartelijke groet, het Premio Peter de Groot team
Elmer Sundermeijer
Elmer Sundermeijer
2023.06.23
Altijd netjes geholpen
الرد من Premio Peter de Groot 2023.06.23
Beste Elmer, wij helpen ook graag snel en netjes! Dank voor de mooie review, het Premio Peter de Groot team
Ger Rey
Ger Rey
2023.06.20
Vriendelijke en behulpzame personeel staan je graag bij ook al hebben ze het druk.
الرد من Premio Peter de Groot 2023.06.20
Beste Ger, fijn dat je tevreden met onze service en medewerkers bent! Hartelijk dank voor de review en tot een volgende keer, het Premio Peter de Groot team
Herman 1992
Herman 1992
2023.06.04
الرد من Premio Peter de Groot 2023.06.05
Beste Herman, fijn zo een mooie beoordeling, dankjewel! Tot de volgende keer en hartelijke groet, het Premio Peter de Groot team
Wim Naaktgeboren
Wim Naaktgeboren
2023.05.27
الرد من Premio Peter de Groot 2023.05.29
Beste Wim, fijn dat je ons een zo goede beoordeling geeft, dankjewel! Tot de volgende keer en met hartelijke groeten, het Premio Peter de Groot team
Ron Bahlman
Ron Bahlman
2023.05.05
Fijn bedrijf, hart voor de klant, een aanrader!
الرد من Premio Peter de Groot 2023.05.05
Beste Ron, hartelijk bedankt voor deze fijne beoordeling en de aanbeveling! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, het Premio Peter de Groot team
NEILL Buijze
NEILL Buijze
2023.04.29
Eerlijk en goede service
الرد من Premio Peter de Groot 2023.04.30
Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling, Neill! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, het Premio Peter de Groot team
willeke smalberg
willeke smalberg
2023.02.15
Prima, flexibele en vlotte service!
الرد من Premio Peter de Groot 2022.11.15
Beste Willeke, dank voor de fijne beoordeling! Tot de volgende keer! Hartelijke groet, het Premio Peter de Groot team