Zakład pogrzebowy Ursynów

Zakład pogrzebowy Ursynów Opinie

Opinie Doskonały
5.0
26 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (26)
Tiskel Tiskel
Tiskel Tiskel
2024.04.17
Pani Iwonce dziękuję za życzliwość, cierpliwość i pomoc w decyzjach… Niezbędne formalności załatwiane przebiegły bardzo sprawnie a wszystkie etapy organizacji uroczystości – bez zarzutu. Szczerze polecam korzystanie z usług zakładu pogrzebowego Ursynów, jeśli zaistnieje taka smutna konieczność.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2024.04.23
Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy nieco ułatwić ten trudny moment i pomóc na każdym etapie organizacji ceremonii. Pozdrawiamy.
Paulina Zakrzewska
Paulina Zakrzewska
2024.04.11
Firma Zakładu Pogrzebowego Ursynów została mi polecona przez znajomych jako firma bardzo profesjonalnie świadcząca usługi pogrzebowe. Mieli rację, ja również ją rekomenduję. Oprócz tego, że zgodnie z ofertą kompleksowo zajmują się pogrzebem, to wszystko przebiega bardzo sprawnie i w atmosferze spokoju i zrozumienia trudnej sytuacji rodziny zmarłej osoby. Właściciel jest bardzo pomocny– doradzał, ale biorąc pod uwagę oczekiwania klienta, nie narzucał swojego zdania. Dodatkowo empatia, kultura i szacunek. Gorąco polecam.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2024.04.15
Dziękujemy za Pani miłe słowa. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Staramy się zawsze wspierać naszych klientów w trudnych chwilach. Dziękujemy za polecenie naszych usług. Pozdrawiamy.
Magdalena Piliszek
Magdalena Piliszek
2024.04.05
Polecam serdecznie. Bardzo pomocni ludzie w ciężkim momencie.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2024.04.08
Dziękujemy za Pani ciepłe słowa. Zawsze staramy się pomagać i wspierać najlepiej jak potrafimy. Pozdrawiamy.
Holly Beats
Holly Beats
2024.04.04
Rzetelna i profesjonalna firma 100%. Polecam
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2024.04.05
Dziękujemy za zaufanie i rekomendację. Pozdrawiamy.
Elżbieta Bratos
Elżbieta Bratos
2024.04.04
Dziękuję bardzo za profesjonalną pomoc i obsługę pogrzebu mojego ojca Jerzego Bratosa - Powstańca Warszawskiego oznaczonego Warszawskim Krzyżem Powstańczym. Dziękuję także za przygotowanie pięknego wieńca z biało czerwonych róż.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2024.04.05
Dziękujemy za Pani pozytywną opinię. Jest nam niezmiernie miło oraz czujemy dumę, że mogliśmy zorganizować ceremonię dla Pani Ojca. Ślemy pozdrowienia i życzymy wszystkiego dobrego.
Marcin G
Marcin G
2024.03.31
Serdecznie dziekuje za pomoc w organizacji pogrzebu Taty. Pełen profesjonalizm. Polecam każdemu Zaklad Pogrzebowy Ursynów, kto z godnością i bez żadnych problemów chce zorganizować pogrzeb bliskiej osoby. Na prawde jeszcze raz Państwu bardzo dziekuje za okazanie wsparcia i pomoc.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2024.04.03
Dziękujemy za Pana ciepłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy Panu pomóc w tak ciężkim momencie. Wsparcie naszych Klientów jest dla nas najważniejsze. Pozdrawiamy.
An Ran
An Ran
2024.03.18
Bardzo dziękuję za pomoc w organizacji pogrzebu Dziadka🙏🏽. Pani Iwona z wielką empatią i profesjonalizmem przygotowała wszystkie potrzebne sprawy. Ceremonia przebiegła bez opóźnień i problemów. Pozdrawiam
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2024.03.20
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w przygotowaniach godnej ceremonii. Pozdrawiamy serdecznie.
Bartosz Bratos
Bartosz Bratos
2024.02.20
Dziękuje bardzo za profesjonalną opiekę nad pogrzebem mojego dziadka - Powstańca Warszawskiego Jerzego Bratosa „Ps. Tadeusz ODB 22” Polecam usługi Nekropolis, profesjonalizm i fachowość na najwyższym poziomie. Dziękuje cała rodzina Bratos. 👏🏻👏🏻👏🏻
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2024.02.23
Panie Bartoszu, cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tych trudnych chwilach. Pana miłe słowa bardzo nas cieszą. To był dla nas zaszczyt. Serdecznie pozdrawiamy.
Piotr Puławski
Piotr Puławski
2023.12.29
Dziękujemy bardzo za okazaną pomoc, za serdeczność, wsparcie i pełen profesjonalizm.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2024.01.03
Panie Piotrze, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Pana oczekiwania. Serdecznie pozdrawiamy.
Ewa Lepianko
Ewa Lepianko
2023.10.03
Serdecznie dziękujemy pani Agacie Ronga i wszystkim pracownikom Domu Pogrzebowego SŁUŻEW, którzy mieli swój wkład pracy w przygotowanie i przebieg pogrzebu naszej Mamy i Babci. Wszystko odbywało się spokojnie, profesjonalnie, z wielką kulturą pracy, ale przede wszystkim z szacunkiem dla zmarłej i rodziny. DZIĘKUJEMY.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2023.10.09
Pani Ewo, serdecznie dziękujemy za docenienie naszych starań. Serdecznie pozdrawiamy.
Maria Dorota Talar
Maria Dorota Talar
2023.02.18
W grudniu 2022 roku zmarł mój Tata i załatwienie wszystkich spraw wynikających z jego śmierci zleciłam "Nekropolis". Po doświadczeniach wielu osób spośród moich znajomych i rodziny byłam bardzo pozytywnie zaskoczona profesjonalizmem i życzliwością przede wszystkim pani Marii, ale też pracowników, którzy np. uczestniczyli w pożegnaniu Taty w kaplicy przy Gwiaździstej. Pani Maria w naturalny sposób była wyrozumiała dla mnie i Mamy wobec naszych długich namyślań się nad detalami ceremonii pogrzebowej i bardzo pomocna przy podejmowaniu wyborów i ustaleniu wszystkich miejsc i terminów z możliwościami osób sprawującymi ceremonię. Całość nie była prosta, bo jednego dnia było pożegnanie na Bielanach, a drugiego dnia ceremonia pogrzebowa na Powązkach Wojskowych i pogrzeb w Grabowie. Teraz z perspektywy ponad dwóch miesięcy od pogrzebu mogę bez wahania polecić "Nekropolis".
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2023.10.04
Droga Pani Mario, dziękujemy za ciepłe słowa i za rekomendację. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tak trudnym momencie. Zawsze robimy co w naszej mocy, aby sprostać wszelkim oczekiwaniom. Serdecznie pozdrawiamy.
Agata Śmigielska
Agata Śmigielska
2022.11.27
Zakład pogrzebowy o najwyższym profesjonalizmie, przygotowali piękna ceremonie oraz pomogli z wszystkimi formalnościach. Pomogli w wyborze trumny oraz zajeli się muzyka oraz kwiatami. Polecam
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2023.10.04
Pani Agato, dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tak trudnym momencie. Serdecznie pozdrawiamy.
Daria Zaremba
Daria Zaremba
2022.11.14
Zakład pogrzebowy na naszą prośbę wykonał śliczny wieniec i wiązanki na pogrzeb babci. Babcia kochała róże i goździki. Pracownicy bardzo się postarali za co dziękuję.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2022.11.15
Dziękujemy za podziękowania i spełnienie Państwa oczekiwań.
Emil Zawisza
Emil Zawisza
2022.11.11
Profesjonalne przygotowana ceremonia! Posiadają własną kaplicę i chłodnię. Profesjonalnie podchodzą do swojej pracy i robią to najlepiej. Dziękuję za piękną ceremonię pogrzebową mojego dziadka. Wielki szacunek do Waszej pracy!
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2022.11.15
Dziękujemy za docenienie naszych starań przy organizacji uroczystości pogrzebowej.
Leokadia Grabowska
Leokadia Grabowska
2022.11.06
Jestem wdzięczna za okazaną pomoc i wsparcie. Dom pogrzebowy, który stanął na wysokości zadania i przygotował piękną ceremonie. Polecam bardzo.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2022.11.15
Dziękujemy, że mogliśmy spełnić Państwa życzenia związane z ceremonią pogrzebową.
Sławomir Grabowski
Sławomir Grabowski
2022.11.03
Po śmierci dziadka zakład na Ursynowie zajął się przygotowaniem pogrzebu. Bardzo pomocny personel, pomogli rodzinie z zasiłkeim z ZUS, wybrać odpowiednie wieńce. Sama organizacja ceremonii była pięknie zorganizowana.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2022.11.15
Dziękujemy za zaufanie jakie Państwo w nas pokładali i możliwość sprostania nim przy organizacji pogrzebu.
Kamil Broda
Kamil Broda
2022.10.24
Zakład pogrzebowy zorganizował przewóz urny z prochami taty z Niemiec. Pomogli także z organizacją całego pogrzebu. Za co dziękujemy.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2022.11.15
Dziękujemy za powierzenie nam usługi i doceniamy Państwa opinię, która pomoże nam w dalszej działalności na rzecz osób, które znajdą się w potrzebie.
Henryk Kwoka
Henryk Kwoka
2022.10.17
Mój kuzyn zginął w wypadku samochodowym w Niemczech. Zakład zorganizował przewóz ciała do Polski. Bardzo życzliwi pracownicy.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2022.11.15
Dziękujemy za docenienie naszej pracy.
Marek Biczyk
Marek Biczyk
2022.10.10
Jeżeli dotknie kogoś strata najbliższej osoby, z czystym sumieniem polecam Zakład Pogrzebowy Ursynów. Załatwiałem pogrzeb mojej matki. Pani Maria okazała tak dużo ciepła, zrozumienia i pomocy jak byłaby najbliższą rodziną. Serdecznie dziękuję
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2022.10.10
Bardzo dziękuję za tę opinię. To naprawdę dla mnie ważne, że osoby, które do mnie trafiają doceniaja pracę, którą świadczę w tej trudnej branży.
Artur M.
Artur M.
2022.09.26
Profesjonalnie, z taktem i empatia. Nie ma się do czego przyczepić. Dziękuję za pomoc w tych trudnych chwilach i polecam.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Ursynów 2022.10.10
Dziękujemy. Docenienie naszych wysiłków jest bardzo ważne i powoduje, że osoby, które wykonują tę pracę są jeszcze bardziej zmotywowani do dalszego działania.