Usługi Pogrzebowe RAGIEL Reviews

Usługi Pogrzebowe RAGIEL Reviews

4.7

Excellent - based on 30 reviews

www.pogrzebyragiel.eu
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (30)
Joanna Mazurkiewicz
Joanna Mazurkiewicz
2023-01-12
Bardzo duży profesjonalizm, takt i spokój. Uroczystość pogrzebowa zorganizowana w sposób przewyższający wszystkie oczekiwania.
Advertisement
Maciej Cichosz
Maciej Cichosz
2023-01-06
Jak bym mógł to bym wystawił 10 gwiazdek!!! Profesjonalizm 100%!!! W wigilijną noc czekałem niecałą godzinę na zabranie z domu ciała mojego Ojca. Po 5 dniach od zgonu Tata wyglądał lepiej niż w czasie choroby z lekkim uśmiechem :) W dniu pogrzebu pochowany z pełną godnością i szacunkiem! Z pełną odpowiedzialnością polecam!!!
Joanna Łazowska
Joanna Łazowska
2023-01-02
Kamil Tokarski
Kamil Tokarski
2022-12-25
Barbara Arbaszewska
Barbara Arbaszewska
2022-12-11
Bardzo polecam ten zakład pogrzebowy. Udzielono mi szczegółowej informacji dotyczącej załatwiania spraw związanych z pochówkiem .Firma wywiązała się znakomicie z organizacji pogrzebu - terminowo, solidnie , z kulturą i fachowością, przyczyniając się tym do zmniejszenia stresu, który towarzyszy nieodłącznie takiej sytuacji .Dziekuję .
Advertisement
Lidia Donica
Lidia Donica
2022-11-03
Serdecznie dziękuję wraz z moją rodziną za przepięknie zorganizowaną uroczystość pogrzebową mojej mamy. Dziękuję za profesjonalizm, serdeczność, pomoc. Polecam Państwa firmę.
Elżbieta Donica
Elżbieta Donica
2022-11-03
Razem z bratem bardzo dziękujemy za profesjonalną organizację pogrzebu naszej babci. Zakład godny polecenia.
Monika W
Monika W
2022-08-27
Wspaniała organizacja całej uroczystości, wszystko dopięte na ostatni guzik. Polecam!!!
Kinga Kukulska
Kinga Kukulska
2022-06-04
Bardzo dziękuję za przepięknie zorganizowaną ceremonię pogrzebową mojego męża. Pełen profesjonalizm pod każdym względem, organizacja na najwyższym poziomie. Państwo Ragiel wspaniali i bardzo serdeczni ludzie dla których nie ma rzeczy niemożliwych, starali się sprostać wszystkim prośbom z naszej strony. Serdeczne podziękowania również dla pracowników. Raz jeszcze dziękuję i polecam z całego serca...
Advertisement
mon Smo
mon Smo
2022-06-02
Pełen profesjonalizm od początku do końca. Polecam
Mariusz Kanigowski
Mariusz Kanigowski
2022-05-30
Wysoka jakość obsługi i profesjonalne podejście do trudnej sytuacji rodziny. Wystarczyła jedna wizyta w zakładzie, która załatwiła wszystko. Zakład godny polecenia. Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Marzena Sienkiewicz
Marzena Sienkiewicz
2022-05-13
Pełen profesjonalizm. Zakład pogrzebowy mogę polecić wszystkim. Ceny konkurencyjne co do cen z Warszawy. Pani przyjechała do mnie do domu i wszystko zostało ustalone. Jak się już podejmą przygotowania ostatniej drogi, to są do samego końca. Dziękuje bardzo.
Fn FoRtNiTe
Fn FoRtNiTe
2022-05-05
Polecam wszystkim. Pan Adam jest bardzo profesjonalnym balsamistą, zakład ma bardzo miłą obsługę. Po pogrzebie lecą łzy z oczu ponieważ pogrzeb był piękny i profesjonalny
Advertisement
Bożena Leszczyńska
Bożena Leszczyńska
2021-11-01
RAGIEL to Zakład Pogrzebowy, z usługami na najwyższym poziomie, obsługa bardzo serdeczna, spokój,szacunek i zrozumienie. Załatwiają wszystko bardzo sprawnie, a rodzinie pozostaje tylko pożegnanie i w spokoju opłakanie zmarłego.serdecznie polecam ten Zakład i zawsze będę, byłam na wielu pogrzebach,ale tak wspaniałej uroczystości nie było. Pani Małgorzato jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję, że tą ostatnią drogę,którą mój mąż odbył w Waszej obecności, a ja spokojna mogłam być razem z nim. Nigdy Państwu tego nie zapomnę. Bożena Leszczyńska z synem i rodziną
lukasz osinski
lukasz osinski
2021-07-15
Polecam wszystkim usługi pogrzebowe Ragiel firma na prawdę profesjonalna obsługa bardzo miła i profesjonalna polecam
A Wasiak
A Wasiak
2021-07-05
Mimo przykrych okoliczności, Zakład Pogrzebowy RAGIEL POLECAM bardzo serdecznie! Obsługa, spokój, szacunek i zrozumienie. Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam i bedę polecać dalej!
A P
A P
2021-06-11
Wszystko zorganizowane na najwyższym poziomie.Pełen profesjonalizm.Moglam.spokojnie skupić się na ostatnim pożegnaniu bliskiej mi osoby,gdyż zakład pogrzeby zajął się wszystkim.
Advertisement
Wiesia Radomska
Wiesia Radomska
2021-05-28
Stosowanie do okoliczności, profesjonalne usługi. Godni polecenia.
SrB
SrB
2020-11-12
Reply from Usługi Pogrzebowe RAGIEL 2021-01-03
Przykro nam że nie korzystając z naszych usług daje się niską ocenę i jeszcze nie pisze czym jest to spowodowane. Trochę to słabe i infantylne. Pozdrawiamy
Elżbieta Bobis
Elżbieta Bobis
2020-08-18
Firma solidna i godna polecenia. Właściciel mily i majacy podejscie do klienta. Polecam
Reply from Usługi Pogrzebowe RAGIEL 2021-01-03
Dziękujemy za zaufanie i powierzenie nam organizacji uroczystości pogrzebowej