Phone Repairs Reviews

Phone Repairs reviews

4.8

Excellent - based on 325 reviews

www.phonerepairs.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (325)
Wilbert Blankert
Wilbert Blankert
2022-11-27
Top service! Klaar terwijl u wacht en een bakkie koffie. Zelfs op zondag. Echte aanrader !
Reply from Phone Repairs 2022-11-27
Bedankt voor je mooie beoordeling, Wilbert. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
R Manuhutu
R Manuhutu
2022-11-26
Samsung Zfold 3 beide schermen zeer snel en vakkundig vervangen. Klaar binnen een uur . Je kon meekijken tijdens reparatie onder genot van bak koffie. Top service is zeker aanbeveling waard
Reply from Phone Repairs 2022-11-26
Bedankt voor je mooie beoordeling, Ron. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Jordy van der Sluys
Jordy van der Sluys
2022-11-25
Vriendelijke man, binnen een kwartier batterij vervangen van mijn S10. Top!
Marc Munneke
Marc Munneke
2022-11-22
Vriendelijk, snel en gewoon goed!
Reply from Phone Repairs 2022-11-22
Bedankt voor je mooie beoordeling, Marc. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Diana Valk
Diana Valk
2022-11-22
Mijn telefoon lade niet meer op. Heb hem hier gebracht en binnen een uurtje was hij al klaar. Top service
Reply from Phone Repairs 2022-11-22
Bedankt voor je mooie beoordeling, Diana. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
William de Haan
William de Haan
2022-11-21
Top bedrijf met vakkennis.
Reply from Phone Repairs 2021-03-19
Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Tineke van Liempt
Tineke van Liempt
2022-11-19
Eerlijk, kundig en vriendelijk.
Reply from Phone Repairs 2022-11-19
Bedankt voor je mooie beoordeling, Tineke. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Remon Volk
Remon Volk
2022-11-19
Telefoon gebracht voor een glas reparatie aan de achterzijde. Doormiddel van de lasertechniek ziet deze er weer als nieuw uit!
Reply from Phone Repairs 2022-11-19
Bedankt voor je mooie beoordeling, Remonl. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Thijs van Eembergen
Thijs van Eembergen
2022-11-18
Top service, snel geholpen en goede kwaliteit!
Reply from Phone Repairs 2022-11-19
Bedankt voor je mooie beoordeling, Thijs . Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Anne Paul de Haan
Anne Paul de Haan
2022-11-16
Snelle service, vriendelijk, kundig, goed. Klaar terwijl je wacht. Krijg je er nog koffie bij ook. Top!
Reply from Phone Repairs 2022-11-16
Bedankt voor je mooie beoordeling, Anne Paul. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Timothy Barker
Timothy Barker
2022-11-15
Helaas mijn 3e keer al dat ik langs moet komen, maar zoals altijd een snelle en eerlijke service. Echt een aanrader!
Reply from Phone Repairs 2022-11-15
Bedankt voor je mooie beoordeling, Timothy. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Michiel Geilen
Michiel Geilen
2022-11-12
Batterij samsung A50 vervangen. Phone Repairs deed dat vakkundig en supersnel! Duidelijke communicatie en een fijne service. Klaar terwijl je wacht. Aanrader👍
Reply from Phone Repairs 2022-11-12
Bedankt voor je mooie beoordeling, Michiel. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Sandra Kemps
Sandra Kemps
2022-11-09
Reply from Phone Repairs 2022-11-09
Bedankt voor je mooie beoordeling, Sandra. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Bjorn Zondag
Bjorn Zondag
2022-11-07
Zeer vlot en netjes behandeld bij het vervangen van de sd kaart reader van de Nintendo switch. Deze kon direct vervangen worden,en voor een goede prijs. 👍
Reply from Phone Repairs 2022-11-07
Bedankt voor je mooie beoordeling, Bjorn. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Ward Broeren
Ward Broeren
2022-11-06
Martijn is een vakman en een aardige vent. Reparatie van mijn iPhone helemaal naar wens uitgevoerd. 5 sterren.
Reply from Phone Repairs 2022-11-06
Bedankt voor je mooie beoordeling, Ward. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
M Vb
M Vb
2022-11-04
alleen een beetje duur in vergeliijk met andere, maar hij heeft wel de onderdelen
Reply from Phone Repairs 2022-11-04
Bedankt voor je mooie beoordeling, M Vb. Fijn dat je onze service zo waardeert. Wij gebruiken alleen originele onderdelen, helaas zijn die een stuk duurder dan imitatie. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Tim Willems
Tim Willems
2022-11-02
Klantvriendelijk en top service.
Reply from Phone Repairs 2022-11-03
Bedankt voor je mooie beoordeling, Tim. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
mark burger
mark burger
2022-11-01
Ik heb een goede ervaring met Phone Repairs belt netjes terug en binnen 30 min gemaakt helemaal top .zeker een aanrader!!
Reply from Phone Repairs 2022-11-01
Bedankt voor je mooie beoordeling, Mark. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
noortje4884
noortje4884
2022-10-31
Snel, vriendelijk
Reply from Phone Repairs 2022-10-31
Bedankt voor je mooie beoordeling, Noortje. Fijn dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Alecia Heesakkers
Alecia Heesakkers
2022-10-31
Vrezelijk
Reply from Phone Repairs 2022-10-31
Beste Alecia, Ik kan u niet terug vinden in ons klantenbestand. Ik zou graag het factuur nummer van u ontvangen, dan kan ik kijken. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs