Pension Helena Honesová

www.pensionhelenahones.cz

Pension Helena Honesová Recenze

Vynikající hodnocení
4.6
157 hodnocení Ověřeno
Pension Helena Honesová
%title%

%offer%

Recenze ( 156 ) 4.6

Alena
Alena
2024.07.17
8.0 Ověřeno
Byli jsme spokojeni. Ubytování bylo příjemné s dobrým poměrem kvalita-cena. ☺ Výhodou byla příjemná lokalita. Klidné místo, ale s dobrou dostupností restaurace. Paní majitelka byla milá a komunikativní. Výhodou bylo parkovací místo u ubytování. ☹ S ubytováním bylo všechno v pořádku. Škoda, že na Šumavě neřeší lépe infrastrukturu pro pěší turisty. Lokalita je z tohoto pohledu hůře dostupná prostředky MHD. Místo je ideální spíše pro cyklovýlety.
Jana
Jana
2024.07.16
8.0 Ověřeno
Velmi dobré
Jana
Jana
2024.07.04
8.0 Ověřeno
Byli jsme velmi spokojení ☺ Všechno
Petr
Petr
2024.07.02
10 Ověřeno
Naprosto výjimečné ☺ Uzasna priroda...okoli idealni pro czkloturistiku...Skvely vychozi bod pro vylety... ☹ NIC.
Kormoutová
Kormoutová
2024.06.30
10 Ověřeno
Naprosto výjimečné ☺ Na pokoji bylo veškeré vybavení, lednička, nádobí. Čistý pokoj i koupelna, poměr cena kvalita super. Krásné prostředí v okolí penzionu.
Petr Kučera
Petr Kučera
2024.06.29
Umístění
Pokoje
Servis
Odpověď od Pension Helena Honesová 2024.06.30
Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení. S pozdravem Tomáš Hones
Lukáš Ryvola
Lukáš Ryvola
2024.06.26
Krásně umístěný penzion nedaleko Horské Kvildy s úžasným výhledem do údolí Hamerského potoka a na vrchol Antýglu. Mnoho pěších tras vhodných k celodenním výletům. PS: Snídani je možno domluvit ve vedlejším penzionu. Na oběd či večeři bych pak doporučil hotel Rankl.
Typ výletu
Dovolená
Umístění
Pokoje
Servis
Odpověď od Pension Helena Honesová 2024.06.27
Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocení. S pozdravem Tomáš Hones
Kosina
Kosina
2024.06.24
8.0 Ověřeno
Velmi dobré
Frank
Frank
2024.06.24
6.0 Ověřeno
☹Ingen möjlighet till frukost.
Odpověď od Pension Helena Honesová
Hej, vi serverar inte frukost som standard på vårt pensionat, det nämns inte någonstans på Booking.com i vår boendebeskrivning. Det går dock bra att ordna frukost i pensionatet bredvid. Med vänlig hälsning, Tomáš Hones
Ludmila
Ludmila
2024.06.23
7.0 Ověřeno
Upřímně už bychom se do tohoto penzionu v budoucnu nevrátili, vybrali bychom si na tomto krásném místě jiné ubytování. ☺ Velice milý a pohostinný hostitel, čistota, lokalita úžasná, klid a ticho kolem. Musím vyzdvihnout snídaně, které nám majitel ochotně nabídl ve vedlejším hotelu a sám zařídil. ☹ Je mi to líto vzhledem k hostiteli, ale povlečení nebylo bavlněné, ale umělé a nepříjemné v noci na spaní, to už v penzionu považuji za opravdu velký přešlap. Dále strohé vybavení, například v koupelně spousta místa, kde by mohla stát odkládací skříň na věci nebo alespoň něco na usušení mokrých ručníků, také fén už dnes považuji za samozřejmost vybavení pokoje a zrovna bych ho v nepříznivém počasí velmi ocenila.
Odpověď od Pension Helena Honesová
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Zmíněné povlečení jsme již vyřadili. Děkujeme taktéž za připomínku ohledně odkládacího prostoru v koupelně. Nové police jsme již objednali. Třeba nám dáte ještě šanci. S pozdravem Tomáš Hones
Cerny
Cerny
2024.06.12
10 Ověřeno
Naprosto výjimečné
Ev
Ev
2024.06.02
7.0 Ověřeno
I přes některé zápory je jinak penzion pěkný a v krásné lokalitě. ☺ Jako plus hodnotím lokalitu - ta je velice hezká, dále pohodlné postele, čisté pěkné povlečení. ☹ Na to jak vynikající hodnocení měl tento penzion, mě trochu zklamala úroveň ubytování. Předpokládala jsem, že hygienické potřeby jako toaletní papír, mýdlo je samozřejmost. Bohužel pro čtyřčlennou rodinu necelé dva toaletní papíry na 5 dní je trochu málo. Stejně tak tekuté mýdlo v opravdu malém množství. Mám zkušenost, že v penzionech většinou bývá pro hosta připravený ručník a osuška, zde byl pro každou osobu přichystán pouze ručník.
Odpověď od Pension Helena Honesová
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Zmíněné připomínky bereme na vědomí. S přáním hezkého dne, Tomáš Hones
Veronika Kankova
Veronika Kankova
2024.05.25
Daniela
Daniela
2024.05.24
9.0 Ověřeno
Vyborna poloha jako vychozi bod na vylety po Šumave, velmi prijemna pani majitelka ☺ Poloha v nadhernem prostredi Sumavy, skvela lokalita ☹ Vse naplnilo nase ocekavani
Martina
Martina
2024.05.22
9.0 Ověřeno
Příjemné ubytování v penzionu "na samotě" ☺ Příjemné horské ubytování v nádherné přírodě s úžasným výhledem. Pokoj s rychlovarnou konvicí a lednicí. Společenskou místnost a kuchyň jsme nevyužili, takže se k nim nemohu vyjádřit. Parkování hned u chalupy. Snídaně jsme dokoupili ve vedlejším penzionu a byly bombastické. ☹ Uvítala bych (pro sichr) další roličku toaleťáku navíc.
Hanča
Hanča
2024.05.22
10 Ověřeno
Naprosto výjimečné ☺ Velmi příjemná hostitelka :) moc dekujeme
Viktor
Viktor
2024.05.20
8.0 Ověřeno
Velmi dobré ☺ Skvělá poloha penzionu, kladně hodnotím i vstřícnost paní majitelky, kdy jsme se mohli ubytovat o dvě hodiny dříve.
Michael
Michael
2024.05.17
9.0 Ověřeno
Fantastické
Pavel
Pavel
2024.05.13
9.0 Ověřeno
Fantastické ☺ Nádherná příroda, počasí, klidné, tiché prostředí, daleko od silničního provozu. Příjemná paní domácí. Dobrá kuchyně v hotelu Rankl.
Katerina
Katerina
2024.05.12
10 Ověřeno
Naprosto výjimečné