Palu Dakservice

Palu Dakservice Reviews

Excellent rating
4.9
68 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (68)
anja
anja
2024.02.20
Eindelijk iemand gevonden die mijn daklekkage heeft verholpen. Super werk verricht. Vriendelijke mensen. Dankjewel Palu Dakservice.
Advertisement
sandra Casula
sandra Casula
2024.01.02
Gebeld met Palu om lekkage te verhelpen. Binnen 1 uur waren de vriendelijke medewerkers er al. Na inspectie van het dak bleken er 2 dakpannen los te liggen. Lekkage is verholpen en ik hoefde niets te betalen. Geweldige top service, waar maak je dit nog mee.
Ron Aansorgh
Ron Aansorgh
2023.12.28
Snel, vakkundig en klantvriendelijk. Zie hieronder de foto. Dit dak kan er minimaal weer 25 jaar tegen. Bituum gelegd en ook gezorgd dat de zonnepanelen werden verwijderd en weer teruggeplaatst. In een weer TOP.
Robert Hulshof
Robert Hulshof
2023.12.27
Na belletje snelle actie en kwamen gelijk kijken.Goede communicatie en netjes gewerkt. Aanrader!
jeannette kuitert
jeannette kuitert
2023.12.27
Super vriendelijk en goed in dak Zal ze zeker de volgende keer bellen Bedankt jongens , ondanks het slechte weer
Advertisement
Germo Rahajaan
Germo Rahajaan
2023.12.19
Top service en duidelijk advies, denken goed mee in oplossingen!
Lineke Schurink
Lineke Schurink
2023.11.30
Goed geholpen door Patrick. Ondanks het slechte weer kwam hij, nadat ik hem in het weekend had gebeld, op maandag al langs. Het probleem is vastgesteld en op donderdag hebben ze de werkzaamheden uitgevoerd. In de tussenliggende dagen contact gehad over het moment waarop ze konden komen i.v.m. de regenval. Hij heeft ons goed op de hoogte gehouden en zijn zeer tevreden over Palu Dakservice.
Method
Method
2023.11.29
Vanaf het eerste moment dat Palu Dakservice kwam kijken naar mijn daklekkage konden ze al direct uitsluiten waar het probleem lag. Al snel een afspraak kunnen maken en niks anders geleverd dan kwaliteit. De mannen namen goed hun tijd om te zorgen dat alles perfect gedaan werd. En dat is terug te zien in het eindresultaat. Een en al toppers! Vriendelijke mensen, gedreven om kwaliteit te leveren, en meedenkend. Echt een aanrader!
Benedicta Eghruamrakpor (Benny sam)
Benedicta Eghruamrakpor (Benny sam)
2023.11.26
They were very friendly and they did a great job .
Advertisement
Patrick Meijer
Patrick Meijer
2023.11.23
Net bedrijf met dito personeel. Ze doen wat ze beloven en communiceren daar duidelijk over. Al met een bedrijf dat mij een vertrouwd gevoel heeft gegeven. Ga zo door Palu Dakservice!!
Patrick Hoogendoorn
Patrick Hoogendoorn
2023.11.23
Duidelijke afspraken gemaakt met Palu over het reinigen van het dak en impregneren. Werkzaamheden werden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Palu heeft ook nog het dak geïnspecteerd, dakpannen vervangen en een rookgaspijpje verwijderd en dichtgemaakt. Netjes gewerkt en schoongemaakt. Afspraken zijn keurig nagekomen, door het slechte weer op 2 dagen maar wel in overleg.
Milan van Dijk
Milan van Dijk
2023.11.02
Positive
Professionalism
Palu dakservice heeft onze bitumen dakbedekking vervangen omdat het veroudert was. Wij belde Palu op voor een offerte en ze stonden een dag later bij ons op de stoep om het dak op te meten. Offerte snel ontvangen en na akkoord de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Heel erg bedankt voor de goede service.
Joost Leisink
Joost Leisink
2023.11.02
Goed werk geleverd. Gemaakte afspraken worden nagekomen en extra werkzaamheden worden direct opgepakt. Volgende keer weer!
Advertisement
Brigitte Zuidinga
Brigitte Zuidinga
2023.10.30
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Reageren snel, zelfs in het weekend (bij daklekkage). Maken duidelijke afspraken en komen die ook stipt na. Professioneel en betrouwbaar is onze daklekkage snel en vakkundig verholpen door vriendelijke monteur. Ze leggen duidelijk uit wat ze gedaan hebben en laten dat zien met foto's en filmpjes. Super tevreden!!
Geke Schinkel
Geke Schinkel
2023.10.27
Goed werk geleverd en reageert snel.
J. Tesselaar
J. Tesselaar
2023.10.27
Eerlijk advies en een competitieve prijs. Na een aantal offertes te hebben vergeleken (in augustus '23) heb ik besloten om het vervangen van de ruiterrol, een tweetal gebroken pannen en het recht leggen van verscheidene nokvorsten door Palu Dakservice te laten doen. Op de dag zelf verliep het vlot en werd er net werk geleverd.
Bastiaan Daems
Bastiaan Daems
2023.10.27
Positive
Professionalism
Responsiveness
Door werkzaamheden bij de buren op de hoogte gesteld dat de nok bij mij ook niet in orde was. Het werk kon meteen worden meegenomen voor een goede prijs, makkelijk en snel alles opgelost voor er überhaupt een probleem was en ik dieper in de kosten zou zitten! Zeer vriendelijk!
Advertisement
Robert Ten Voorde
Robert Ten Voorde
2023.10.27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Heel goed en net bedrijf. Zijn duidelijk en snel in de communicatie. Je weet precies waar je van tevoren aan toe bent. Door de regen konden ze de daknok reparatie niet helemaal afronden, de volgende dag hebben ze dit gelijk opgepakt en verder afgemaakt. Mocht je iets met je dak hebben en je zoekt een vakman. Zoek dan niet verder, ik raad iedereen dit bedrijf aan.
Ruben Claessens - Isarin
Ruben Claessens - Isarin
2023.10.26
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Mohamed Emam
Mohamed Emam
2023.10.23
Positive
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Aside from a very competitive quote, they fix my roof in time once the weather was good. Highly recommended.