ohobohoo Reviews

ohobohoo Reviews

5.0

Excellent - based on 134 reviews

www.ohobohoo.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (134)
Wiktoria Chorecka
Wiktoria Chorecka
2024-02-24
Synek od początku miał problem z drzemkami… długo nie mógł zasnąć i bardzo szybko się wybudzał. Ten hamak to była miłość od pierwszego wejrzenia! Już pierwsza drzemka trwała 2h. Żałuję, że dopiero teraz zdecydowałam się na zakup. Pani Moniko, dziękuję jeszcze raz za życzliwość i pomoc! Polecam wszystkim firmę ohobohoo ❤️ hamak jest wart każdej złotówki 😊
Agata Piróg
Agata Piróg
2024-02-07
Jako fanka huśtawek dla dzieci do naszej kolekcji dołączył również hamak ohoboho. Tuli i koi moje maleństwo w trudniejszych chwilach, aż do tego stopnia, że zamykają mu się przedwcześnie oczka 🤭 z hamaczka korzysta również 4-latka-akrobatka. Inne huśtawki na chwilę obecną nie istnieją, także serduszko podbite. A dla mnie jako mamy to piękna cześć naszego domu, obłędne stonowane wzory, takie z gustem, cudowna jakość. Polecam z całego serduszka ❤️
Katarzyna Szymczak
Katarzyna Szymczak
2024-01-30
Super kontakt z właścicielką! Synek spał tylko na rękach, nie było szansy aby odłożyć go nawet na kilka sekund… teraz jestem w stanie wypić kawę i zjeść śniadanie! :) bardzo polecam dla wymagających maluchów!
Weronika Rosiek
Weronika Rosiek
2024-01-30
Nie wiem od czego nawet zacząć pisząc tą opinię. Ten produkt jest po prostu genialny :) bardzo funkcjonalny, córeczka (5msc) pokochała go odrazu, syn(3lata) ciągle dojrzewa do tego produktu ale wierzę że przyjdzie i na niego czas :) bardzo żałuję że nie znaliśmy hamaczka wcześniej, jest to produkt typu „Game changer”. A poza tym ten produkt jest PRZE PIĘ KNY ! Jestem bardzo zauroczona, ciągle na niego patrzę z zachwytem. My mamy wersję beż plus chabry, po prostu piękny ♥️ oprócz tego bardzo podziwiam i polecam kontakt z właścicielką Moniką, przecudowna kobieta 🥰
Amelia aaa
Amelia aaa
2024-01-29
Hit wyprawkowy! Gdybym tylko wcześniej o nim wiedziała to bym kupiła jako pierwszy zakup dla bobasa. Dziecko zamiast usypiać na rękach, wkładam do hamaka bujam kilka minut i śpi w najlepsze ❤️. Polecam całym sercem, w razie pytań właścicielka odpowiada bardzo szybko i podpowie jak zacząć używać. Wszystko stworzone z dbałością o każdy szczegół. Pozdrawiam ohobohoo 🫶
Weronika Szymanska
Weronika Szymanska
2024-01-29
Po 6-ciu miesiącach drzemek kontaktowych hamaczek zmienił naszą codzienność. Mała zasypia w nim na drzemki bez żadnego problemu. Oprócz tego super wykonanie i porządny materiał, wygląda baaardzo dobrze. To powinien być numer jeden na listach wyprawkowych! POLECAM!
chocoolateno1
chocoolateno1
2024-01-20
Polecam hamaczki ohobohoo całym serduchem! Bardzo długo oglądałam ich stronkę i się zastanawiałam czy to nie jakiś kolejny niepotrzebny gadżet. Jednak okazało się że to totalny must have dla każdego rodzica. Moje wiecznie płaczące dziecko usypia w nim momentalnie! Mamy go już ponad miesiąc i jestem nim coraz bardziej zachwycona 😊
Paweł Skorupski
Paweł Skorupski
2024-01-18
zanim żona przyniosła hamak do domu, byłem zbulwersowany ceną...a potem zacząłem się zastanawiać jakim cudem tak wysokiej jakości materiały są w tak niskiej cenie- bawełna, aż pachnie, jest mocna i surowa! poduszka wełniana, główka bombelka pięknie pachnie po drzemce. A dziecko ŚPI NIE NA MNIE! Toż to szok i niedowierzanie. Dziecko ŚPI! niesamowity ułatwiacz życia w każdej rodzinie. Dzidziuś śpi, a starszaki się uspokajają. Od kilku miesięcy wisi i nie wiem czy kiedykolwiek go ściągnę.
Joanna Dąbrowska Łęc
Joanna Dąbrowska Łęc
2024-01-14
recommends
Polecam zakup hamaka całym sercem. Wypożyczając go byłam pełna obaw czy sprawdzi się u naszej wymagającej córci. Oczywiście sprawdził się i potwierdzam to co piszą w komentarzach inni rodzice - szkoda że tak późno go zakupiliśmy 😊 córka zasypia w nim max w minutę, drzemki są wreszcie długie i można odpocząć. Poza tym kontakt z właścicielką niesamowity, czuć że to firma z powołania, profesjonalne doradztwo. Dla wszystkich którzy się zastanawiają tak długo jak my, nie warto czekać, ten hamak to must have przy każdym maluszku i nie tylko!!! 😁
Reply from ohobohoo 2024-01-14
Dziękuję PANI Asiu 😍 Pamiętam naszą rozmowę bardzo dobrze. Pani wątpliwości czy Hamaczek się sprawdzi czy nie. Cieszę się bardzo mocno, że wspiera córeczkę i Panią 💗 Dziękuję za opinię 🙏
beata glowinska
beata glowinska
2024-01-08
Z całego serca polecam hamaczki ohobohoo wszystkim rodzicom - to były najlepiej wydane pieniądze w moim życiu - mąż, który początkowo był bardzo sceptyczny i myślał, że to kolejny wymysł kobiety z szalejącymi po ciaży hormonami teraz uważa że bez hamaczka nasze życie byłoby straszne. Synek uwielbia swój hamak, jest w nim zrelaksowany, szybko zasypia, budzi się z uśmiechem na ustach, tylko w hamaczku chce zasypiać i pić mleko. My uwielbiamy go za to, że nasze ręce i kręgosłupy odpoczywają. Do tego jest świetnym elementem wystroju mieszkania - każdy kto nas odwiedza jest zachwycony hamakiem. Mogłabym tak wymieniać i wymieniać kolejne jego zalety - bo wad nie ma :) jest dopracowany do perfekcji w każdym szczególe. Chciałam w tym miejscu jeszcze raz złożyć ogromne podziękowania na ręce Pani Moniki - dzięki Wam nasze życie stało się o wiele łatwiejsze! ❤️❤️❤️
Agata Wyrzykowska
Agata Wyrzykowska
2023-12-21
Polecamy serdecznie ! Zarówno dla 5latka jak i noworodka 😍 posłuży na lata ! 🫶🏻
Ewa pawełek
Ewa pawełek
2023-12-07
Jestem zachwycona hamakiem, drzemki w ciągu dnia to był ogromny problem, syn nie chciał zasypiać w łóżeczku ani w wózku, hamak zadziałał od pierwszego razu. Zdecydowanie polecam, komfort malucha 10/10. Opcja z wypożyczeniem dla niezdecydowanych to świetny pomysł.
Vikkii smile
Vikkii smile
2023-11-30
Must have dla maluszków z problemami z zasypianiem lub po prostu jako dodatkowa forma wyciszenia. U nas używany do każdej drzemki w ciągu dnia, na noc mała zasypia sama w łóżeczku, w dzień niestety przy próbie usypiania w lozeczku ryk niesamowity. Przerobilismy już ebooki o samodzielnym zasypianiu, niestety u nas nie zadziałał. My mamy od początku, ale dzięki temu, że są 3 wersje wagowe sprężyn posłuży długo i jest wart każdej złotówki, produkt polski, firma przemiłego małżeństwa, nam bardzo ułatwia życie i małej pomaga, więc dla tych, którzy nie znają i przyda im się pomoc w usypianiu polecam z czystym sumieniem 🥰Mają super opcje wypożyczenia, jeśli ktoś nie jest pewny czy się sprawdzi, więc można się samemu przekonać. Można wybrać różne wzory środków jak i bez dodatkowych wzorów. Kolory bezowy, szary, różowy. Ja jestem w nim zakochana. Montuje się go niżej, lekko nad podłogą i dziecko może sobie później samo wchodzić i wychodzic, był z nami tez na wakacjach, drzemki na świeżym powietrzu były cudne ❤️
Magdalena K
Magdalena K
2023-11-18
Ten hamak to must have wyprawkowy! Jedynie czego żałuje, że kupiłam go tak późno… Mam dwójkę wymagających maluchów, w tym starszą córkę z autyzmem. Ten hamak stymuluje, wycisza, otula, usypia a czasem zabawia do łez. Użytkowaliśmy wersje baby, a teraz junior. Dzięki nim mój kręgosłup nie jest tak obciążony noszeniem bo hamak mnie wyręcza. Kontakt rewelacyjny! Czułam się jak najważniejsza klientka, odpowiedz dostałam natychmiastowo. Wszelakie wskazówki, aby poprawnie używać hamaka - tez były. Dla mnie jest to bardzo ważna kwestia. Zdecydowanie polecam! Warto!
Agnieszka N
Agnieszka N
2023-11-02
Cuuuudooo! Dziś przyjechał i od razu pokochałyśmy go z córką 😍 żałuję, że nie trafiłam na ten hamak przy pierszym dziecku, bo to ratunek dla pleców. w końcu dziecko pośpi gdzieś indziej niż w chuście, czy okazjonalnie w babybjornie. rewelacja dla wymagających dzieci! polecam calym serduchem! Pani Moniko jeszcze raz bardzo dziękuję ❤️
Aleksandra Mućka
Aleksandra Mućka
2023-10-03
Mam 8 miesięczna córeczkę, która od urodzenia ma problemy ze snem, drzemki w ciągu dnia odbywały się tylko w pozycji pionowej lub przy piersi.. Dodatkowo mamy refluks utajony... Hamak kupiłam z polecenia znajomej - co będzie, warto próbować... Po 8 miesiącach stał się cud... Od kilku dni mamy drzemki w dzień w hamaczku prawie po 1h czasu... Niemożliwe stało się możliwym... ❤️ Ja tylko żałuję jednej rzeczy... dlaczego nikt o tym głośno nie mówi, dlaczego tak późno dowiedziałam się o hamaku, przecież już wcześniej moje macierzyństwo byłoby lżejsze... ❤️ Jakość materiałów i wykonanie piersza klasa, a właścicielka przemiła i bardzo pomocna 🥰 polecam Ohobohoo z całego serca ❤️
Ewelina Gryglas
Ewelina Gryglas
2023-09-20
Hamak kupiłam 2 tygodnie po narodzinach syna , nad ranem ....po kolejnej nieprzespanej nocy. Dwa dni po złożeniu zamówienia przesyłka dotarła i od razu postanowiliśmy wypróbować. Ku naszemu zdziwieniu Jaś zasnął po kilku minutach bujania ... a pierwsza drzemka trwała 3.5 godziny😊 Nasza przygoda z hamakiem trwa już 7 miesięcy. Syn przesypia w nim od 2 do 5 godzin :) Zawsze budzi się uśmiechnięty i zrelaksowany, gotowy do poznawania świata i zabawy 😍. Jestem pewna, że to właśnie dzięki hamakowi udało się wprowadzić stały rytm snu i aktywności dziecka, ukoić bóle związane z kolką, czy ząbkowaniem. Serdecznie polecamy wszystkim rodzicom, którzy chcą podarować dzieciom dobry sen, poczucie bliskości i bezpieczeństwa . A sobie samym radość z rodzicielstwa i chwile wytchnienia :)
Kasia A
Kasia A
2023-09-12
Zdecydowanie polecam. Produkt wykonany z czystej miłości do dzieci i najlepszych materiałów. Wart swojej ceny. Cudowni właściciele firmy sami szyją te hamaki 😊
Łukasz Welik
Łukasz Welik
2023-09-11
Zdecydowanie polecam. Produkt warty swojej ceny.
Kamila Sulska
Kamila Sulska
2023-09-08
Polecam z całego serca, odmienił nasze życie! Wart każdej złotówki więc nie ma co się zastanawiać. Córka od urodzenia w ciągu dnia spała tylko na moich rękach, po uprzednim wybujaniu na piłce gimnastycznej. A teraz? Gorąca kawa i bujanie jednym palcem!