Numerika

www.numerika.pl

Numerika Opinie

Opinie Doskonały
4.9
486 opinii Zweryfikowany
Numerika
%title%

%offer%

Opinie ( 486 ) 4.9

Andrzej Michalski
Andrzej Michalski
2024.05.19
Szkolenie przeprowadzone bardzo dokładnie. Odpowiedzi udzielone na wszystkie pytania. Pan Wojtek posiada bardzo dużą wiedze na temat cnc , oraz zdolności pedagogiczne. Ogólna ocena 5/5
Maniek Maniek
Maniek Maniek
2024.04.28
Szkolenie programisty podyktowane jak największemu przekazaniu wiedzy, polecam gorąco, Grzegorz, Michał i Dawid najlepsi prowadzący 👌 oby do zobaczenia na kolejnych kursach. (Nie będzie oceny jeden) 🤣
Edward Strynzha
Edward Strynzha
2024.04.27
A T (Onicjusz)
A T (Onicjusz)
2024.04.19
ArczY
ArczY
2024.04.18
Arleta Pioszyk
Arleta Pioszyk
2024.04.15
Polecam! Cały zespół robi bardzo dobrą robotę 😃🙃
Piotr Zawartko
Piotr Zawartko
2024.04.14
Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia. Bardzo dobrze przygotowane zajęcia teoretyczne, niezbędna wiedza przekazana w sposób prosty i zrozumiały. Trzy profesjonalne, przemysłowe maszyny CNC do zajęć praktycznych. Wykwalifikowani, cierpliwi i kompetentni instruktorzy z uśmiechem na ustach wprowadzali mnie w świat CNC. Zdecydowanie Polecam! Pozdrawiam instruktorów :)
Marcin Mazur
Marcin Mazur
2024.04.08
Profwsjonalner podejście, profesjonalne szkolenie 100%pozytyw
Genri Xolms
Genri Xolms
2024.04.06
Mateusz Kaźmierczak
Mateusz Kaźmierczak
2024.04.05
djs
djs
2024.04.04
Szkolenie w 100% profesjonalne i spełniające moje oczekiwania.
Pelcia992
Pelcia992
2024.04.04
Polecam bardzo fajny kurs operator/programista. Wykładowcy bardzo dużo wiedzy przekazują. Natomiast mały minus za jednego wykładowcę pana P.
Dawid Klimek
Dawid Klimek
2024.04.04
Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia. Bardzo dobrze przygotowana sala do zajęć teoretycznych. Trzy maszyny CNC do zajęć praktycznych. Wykwalifikowani i kompetentni instruktorzy z uśmiechem na ustach wprowadzają kursantów w świat CNC. Zdecydowanie Polecam! Pozdrawiam instruktorów :)
Mateusz Szymczak
Mateusz Szymczak
2024.04.04
Profesjonalne podejście wiedza przekazywana bardzo szczegółowo. Najlepszy kurs w Polsce
Bartłomiej Fryz
Bartłomiej Fryz
2024.04.04
Trzy kursy i rok praktyki za mną, więc opinia będzie miarodajna. CAD/Cam, trzy osie i pięć osi z Wojtkiem, tokarka z Michałem. Mega instruktorzy, duży pakiet wiedzy skoncentrowany w krótkim czasie. Kursy budują naprawdę dobry fundament do późniejszej pracy, przekazują wiedzę z której nikt nie pozwoli korzystać początkującemu w branży, ale przyda się w późniejszym rozwoju. No i przede wszystkim uczą dobrych nawyków i praktyk produkcyjnych. Także serdecznie polecam
Lukasz
Lukasz
2024.04.03
Szkolenie super ekipa szkoleniowa też polecam
Leworęczny “DoMiNiuS”
Leworęczny “DoMiNiuS”
2024.04.03
Jestem bardzo zadowolony z jakości szkolenia, masę wiedzy teoretycznej i praktycznej która przyda się tak jak w moim przypadku na początki drogi operatora CNC. Polecam dla wszystkich każdy z kursów:-)
Hubert Jaskiewicz
Hubert Jaskiewicz
2024.04.03
Profesjonalizm przez duże P. Lepiej trafić się nie da. Gdybym chciał nawet znaleść jakiś mankament to naprawdę się nie da. Duży szacunek dla całego zespołu oraz właściciela. Gdyby każda firma w Polsce działała w ten sposób to bylibyśmy jako kraj w innym miejscu.
Dawid Dulski
Dawid Dulski
2024.04.03
Tomasz Kondro
Tomasz Kondro
2024.04.03
Berdzo miła atmosfera. A Program napakowany wiedzą i intensywnością jej wykorzystania podczas ćwiczeń praktycznych. Ciekawe park maszyn w tym 5 osowa frezarka. GORĄCO POLECAM.