Nova Veterinària

Nova Veterinària Reseñas

Evaluación Excelente
4.6
194 reseñas Verificado
%title%

%offer%

Reseñas (194)
Angels Parera
Angels Parera
2023.12.14
Molt bons profesionals i de tracte encantadors fa anys que soc clienta 👍🏼
Gerald Eckhart
Gerald Eckhart
2023.12.11
Raquel Conesa Jasanada
Raquel Conesa Jasanada
2023.11.07
Els amos son grans profesionals del sector de fa anys, desitjo q els seus treballadors sapiguen mantenir el seu estatus.
Marycruz Veliz
Marycruz Veliz
2023.10.28
Una Atención Estupenda y muy profesional
Jose Maria
Jose Maria
2023.08.16
santiago aguera prado
santiago aguera prado
2023.07.24
Silvia Gonzalez
Silvia Gonzalez
2023.04.29
Muy buen trato a los peludos y a sus acompañantes..
Lalaia
Lalaia
2023.03.13
Bons professionals,molt propers i familiar.Generen molta confiança.Preus asequibles.Als nostres🐶🐱 gossos els hi encanta anar
marta garcia galan
marta garcia galan
2023.02.25
No puedo decir nunca nada malo de ellos. Siempre nos han tratado genial. Mi gato adora a xavi y siempre a buscado lo mejor para mi gato. Gracias
Vanessa García
Vanessa García
2022.12.02
Un trato espectacular!!
Yoli
Yoli
2022.12.02
Andrea
Andrea
2022.11.02
Sergi Ferré
Sergi Ferré
2022.10.29
andrés Sanabria
andrés Sanabria
2022.10.24
Muy bien, atentos, amables y sobre todo muy buenos profesionales.
Jose Manuel Cantillo
Jose Manuel Cantillo
2022.10.11
Michi Mi
Michi Mi
2022.10.03
El nostre Pifú ha estat fantàsticament atès. Operat, supervisat i curat amb molts professionalitat i carinyo.
Maeba Lopez
Maeba Lopez
2022.09.09
Van atendre a la meva gateta ferida amb molt d'amor i de seguida!
Christian Gonzalez
Christian Gonzalez
2022.08.24
Yo tengo una perrita raza rotweiler y la llevo a nova desde los 3 meses. Y mi experiencia personal es muy buena. Son muy atentos tanto la chica que te atiende al entrar como el veterinario. Y el trato con la perra es de 10. Yo lo recomiendo 100%
Rosa Angel Artigot
Rosa Angel Artigot
2022.08.22
Molt bons professionals . Te atenan Ràpit i amb simpatia.
M Jose Molina
M Jose Molina
2022.07.26
Un lugar donde los animales importan. Buenos profesionales y prestan un gran servicio