Norden Freestylemusic Reviews

Norden Freestylemusic Reviews

5.0

Excellent - based on 52 reviews

www.nordenfreestylemusic.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (52)
Rose Marie Bang Henriksen
Rose Marie Bang Henriksen
2023-10-10
recommends
Intet mindre end fantastisk! Ud over, at Heide er den sødeste og mest hjælpsomme, så laver hun den smukkeste kür-musik. Jeg har fået lavet musik til Int. 1 med den flotteste sammensætning af musik fra Coldplay. Selvom jeg har haft nogle ændringer undervejs, så har Heidi stået klar for at hjælpe. Tusinde tak for fantastisk service, dejlig musik og dine skønne beskeder undervejs :-D
Maibritt Rosenkilde
Maibritt Rosenkilde
2023-09-23
recommends
Sender den varmeste anbefaling til Heidi & Nordens Freestyle 🎼🎉 Hun har igennem en årrække lavet kürmusik til vores piger, og har formået at ramme plet hver gang - ligemeget om det er til pony eller hest 🥳 Vi har kun oplevet fantastisk service og personligt engagement og altid lykkedes at komme i mål trods nogle gange med korte deadlines 💪 Så tusind tak Heidi for det mest fantastiske musik ❤️
Mai Tofte Olesen
Mai Tofte Olesen
2023-09-04
recommends
Heidi har lavet den flotteste Int1 kür med musik fra “Harry Potter and The Order of Phoenix”. Overgangene er super fine, musikken er afvekslende og passer til alt, Santiago og jeg laver i programmet. Når vi en dag skal have lavet et GP program, skal Heidi helt sikkert lave det også🤩
Stinna Skov-Foldberg
Stinna Skov-Foldberg
2023-05-21
recommends
Bare WAUW!! Har samabejdet med Heidi om en GP Kür til T og jeg, og selvom jeg havde mange ideer og holdninger til musikken, ramte Heidi et niveau der var højere end jeg nogensinde havde håbet på! Heidi er åben for alle indputs, formår at sammensætte musik så alle ender når sammen, og alle øvelser er markeret i musikken, alt sammen i super harmoni! Jeg kommer kun til at bruge Heidi til mit Kür musik fremover! 10 kæmpe ⭐️ herfra 🦄💃🏻
Frederikke Jacobsen
Frederikke Jacobsen
2023-05-04
recommends
Kæmpe fan af Norden Freestylemusic!! Heidi er super sød, dygtig og professionel🙌🏼 Jeg har fået lavet min kür musik ved Norden de sidste 5 år, og musikken har været lige smuk hver gang🙏🏻 Kan kun varmt anbefale Norden Freestylemusic⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anne Kjær Andersen
Anne Kjær Andersen
2023-04-23
recommends
Vi kan varmt anbefale Norden Freestylemusic. Efter Laura og Shearer fik ny musik tilpasset dem, er helheden og fortolkningen væsentlig forbedret. Og rigtig god ide med musik fra Bent Fabricius-Bjerre. Det er en ren fornøjelse at se, høre og ride til.
Celine Karstensen
Celine Karstensen
2023-04-20
recommends
God service og en veldig positiv opplevelse. Heidi har bidratt masse for å tilpasse vår kür slik at vi blir mest mulig fornøyde. Hun har tatt seg god tid og er alltid tilgjengelig for sine kunder. Vi er utrolig fornøyde med denne opplevelsen, og gleder oss til å ri det flotte kür programmet Heidi har laget. Anbefales på det sterkeste! 💖✨🐴😍
Trude Hestengen
Trude Hestengen
2023-01-30
recommends
Heidi har lavet min nye Grand Prix kür og jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg har selv lavet min gamle kürmusik, men havde brug for mere professionel musik og overgange, og mine forventninger er fuldt ud indfriet med fantastisk musik som passer perfekt til hesten, og med super overgange. Jeg glæder mig til at ride den til internationale stævner 🤩
Christiane Koefoed
Christiane Koefoed
2023-01-10
recommends
Jeg har aldrig oplevet så god kundeservice, som hos Heidi. På trods af gentagne, besværlige forespørgsler fra min side og anmodninger om at få ændret musikken i sidste øjeblik, har Heidi med et smil leveret fantastisk musik hver eneste gang 🦄 derudover bliver man inddraget i hele processen, og hun rammer plet ift ønsker til musik mm. Meget professionelt 🤩
Dorte Lyager Eybye
Dorte Lyager Eybye
2022-07-10
recommends
Vi har haft den bedste oplevelse med @nordenfreestylemusic. Heidi har været utrolig imødekommende og lyttende, fuld af gode ideer, sammen har vi fundet det bedste drømmemusik, og Louise glæder sig nu til at komme ud og vise det frem. Kan varmt anbefale Norden freestylemusic👌🥰
Ann-Sofie Lindberg
Ann-Sofie Lindberg
2022-07-09
recommends
Minulla on mahtava kokemus Norden Freestylemusicista. Ostimme valmiin kür musiikin sekä koreografian ja pienillä muutoksilla saimme paketin toimimaan. Erittäin nopea ja toimiva ratkaisu 🎶🎶🎼🤩 Odotan innolla että pääsen esittämään ohjelman seuraavissa kilpailuissa. @evdressage
Kathrine Springborg
Kathrine Springborg
2022-06-09
recommends
Den beste service jeg længe har mødt😊 Super forslag til musik og en god sparringspartner i at finde et godt match til hesten😊
Line Gregers Faxe
Line Gregers Faxe
2022-04-27
recommends
På bare 10 dage fik Heidi lavet den flotteste kür-musik så jeg kunne have den med til mit første internationale stævne. Den bedste musik jeg nogensinde har haft🥰❤️
Anita Johnsen
Anita Johnsen
2022-04-21
recommends
Dyktig og profesjonell. Som tar seg tid til å finne riktig musikk til ekvipasjen. Jeg er veldig fornøyd med veldig god flyt i alle overganger. Jeg gleder meg til å ri küren. Heidi er engasjert og leverer raskt. 👍🥰❤️ kan anbefales på det sterkeste.
Anna Teibel Raben
Anna Teibel Raben
2022-01-25
recommends
Elsker musikken fra Heidi😍😍 Hun har de sidste 3 år lavet kür musik til mig og ponyerne og har bare ramt plet hver gang🎼✨ Jeg glæder mig til en masse kür oplevelser i 2022 med den bedste musik fra Norden freestylemusic❤️‍🔥🐴
Anja Saaby Soto
Anja Saaby Soto
2021-09-05
recommends
Super fantastisk service og personligt engagement. Man mærker begejstringen og øjet for ekvipagens ønsker. 🌟🌟
Kirsten Vik
Kirsten Vik
2021-08-19
recommends
Har nettopp fått laget en fantastisk kür til Norgesmesterskapet. Jeg kan anbefale Norden Freestylemusic på det varmeste. God kundeservice og Heidi fant den perfekte musikk til meg og min hest. Det er god flyr i küren med gode overganger mellom sangene. Ta kontakt med Heidi for å få laget din drømmekür til deg og din hest.
Reply from Norden Freestylemusic 2023-02-05
Hej vackra dam dina inlägg är alltid läsvärda och vackra, men vi är inte vänner på Facebook, bara på den här sidan vill jag vara vän med dig, jag försökte skicka en vänförfrågan till dig, men det fungerar inte. Lägg till mig eller skicka mig en vänförfrågan. Jag skulle älska att vara din vän om du inte har något emot tack☘️🌺🌹
Cecilia Bonefeld-Dahl
Cecilia Bonefeld-Dahl
2021-07-29
recommends
Vi har efterhånden brugt Norden/ Heidi i lang tid og er vildt tilfredse med hendes arbejde. Altid god at snakke med om hvad man gerne vil have og der kommer altid et super resultat ud af det. Mange tak for de gode kür musik som vi har brugt til både NM, EM og mange andre stævner med stor tilfredshed
Amalia Skjold
Amalia Skjold
2021-07-23
recommends
Nu har jeg modtaget kürmusik fra Norden Freestylemusic🎶🎻🥁 Tusind tak til Heidi, der i tæt samarbejde, fyldt med gode idéer har lavet musik til både Odessa og Falke💕 Det har været sjovt, og jeg er super tilfreds med resultatet☺️ Super god og hurtig service. Mega professionelt og personligt og meget engageret samarbejde. Kan helt klart anbefale.🙌🏼✨🥰🎼🥳 opfylder alle ønsker og Heidi er så sindsyg dygtig
Malene Sommerlund - Para Dressage Denmark
Malene Sommerlund - Para Dressage Denmark
2021-07-12
recommends
Heidi er vanvittig dygtig! Det er meget bedre end jeg havde turde håbe på og meget mere end jeg turde drømme om. I JUST LOVE IT😍❤️🙏🏻