Nima Verhuur

www.nimaverhuur.nl

Nima Verhuur Reviews

Excellent rating
5.0
292 reviews Verified
Nima Verhuur
%title%

%offer%

Reviews ( 290 ) 5.0

Anna De Wijs
Anna De Wijs
2024.05.01
Mijn moeder vond hem erg leuk. Makkelijk op te halen. Werkt op camping stroom
Rob Esser
Rob Esser
2024.03.19
Echt gave grote Sara 😊 Leidt tot veel aandacht, glimlachen en reuring in de straat. Top service van Nima!
Henny Doppenberg
Henny Doppenberg
2024.02.26
Ontzettend bedankt voor de snelle en directe service en uiteraard voor de leuke surprise die we konden geven.
jacqueline michelsen
jacqueline michelsen
2024.01.14
Super bedankt voor de fijne en snelle communicatie. Iedereen was blij verrast met de reuze Gender Reveal Baby. Hoera het wordt n meisje.🩷Topbedrijf. Thanks
Reply from Nima Verhuur 2024.01.14
Bedankt voor de leuke review! ☺️
Jiri van der krogt
Jiri van der krogt
2023.12.30
Snel en vriendelijk contact en super geholpen. Bedankt voor de service.
Ernst Niessen
Ernst Niessen
2023.12.16
Ophalen en terugbrengen was duidelijk en makkelijk, prettig contact op de app en via de telefoon. Beschrijving via whattsapp werkte goed.
Patricia & Frank
Patricia & Frank
2023.11.30
Ze hebben ons geweldig en snel geholpen. En de pop was van goede kwaliteit. Bij het volgende grote feestje, weet ik dat ik hier weer mijn bestelling doe.
Angelique Janmaat
Angelique Janmaat
2023.10.10
Uitstekend verhuurbedrijf. Goede communicatie, spullen van goede kwaliteit en duidelijke uitleg!
Hein Vendrik
Hein Vendrik
2023.08.29
Super mooie Sarah en hele goede en snelle communicatie voor een mooie prijs met ruime terug breng tijden.
Yvonne Plomp
Yvonne Plomp
2023.08.15
Mijn moeder verrast met de sarah 50 tirol opblaas pop. En wat was ze er blij mee! Super service bij dit bedrijf en super vriendelijk! Goeie prijs en alle tijd om de pop op te halen en weer terug te brengen. We waren er allemaal erg blij mee, en leuke verrassing!
John Lobry
John Lobry
2023.08.15
recommends
de Klantvriendelijkheid, service en de passie voor het werk, Zijn Gewoon Toppers!!!! ik zeg Huren bij dit mooie bedrijf, ook poffertjes etc, 😀🎉🎉
Rene Ruijzenaars
Rene Ruijzenaars
2023.07.31
Wessel van Waas
Wessel van Waas
2023.07.03
Aardige mensen, makkelijk op te halen en terug te brengen. In de tas zit een simpele uitleg. De opblaas figuren zijn schoon en netjes. Touwtjes zwart dus niet lelijk en het geheel staat in enkele seconden geïnstalleerd. Alles snel geregeld via whatsapp. Aanrader dus.
Danny en Kim
Danny en Kim
2023.06.26
Sandra Kamphuis
Sandra Kamphuis
2023.06.25
Super fijne ervaring! Ophalen en terug brengen heel flexibel, alles in goed vertrouwen en goede kwaliteit.
Elroy Goossens
Elroy Goossens
2023.06.20
Goede en snelle service. Kwaliteit en handzaamheid van de Abraham is top.
Robin VdK
Robin VdK
2023.06.20
Goede service en fijn geholpen.
Arjan Van Groeningen
Arjan Van Groeningen
2023.06.18
Fijn verhuur bedrijf!ze zijn erg snel met antwoorden.Wat helemaal fijn is de ruime ophaal en terug breng tijden! Als je een verhuurbedrijf zoekt is Nina verhuur zeker aan te raden
Johan Peperkamp
Johan Peperkamp
2023.06.18
Zeer goede service. Flexibel in ophalen en terug brengen.
Thea Bultman
Thea Bultman
2023.06.04
Je kan er snel terecht, goede prijzen en flexibele tijden om op te halen of te retourneren. Zeker voor herhaling vatbaar.