MyTable.shop

www.mytable.shop

MyTable.shop Opinie

Opinie Doskonały
5.0
101 opinii Zweryfikowany
MyTable.shop
%title%

%offer%

Opinie ( 101 ) 5.0

Agata Skórska
Agata Skórska
2024.05.14
Polecam - świetne noże, szybka wysyłka!
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.05.14
Pani Agato, bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie :)
Konrad Narecki
Konrad Narecki
2024.05.06
Gorąco polecam! Profesjonalna obsługa
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.05.06
Panie Konradzie, serdecznie dziękujemy. Bardzo nam miło :) A ponieważ Pana opinia jest dokładnie SETNA, skontaktujemy się z Panem w sprawie małej niespodzianki którą naszykowaliśmy na tę okoliczność :)
Joanna Zaniewska-Kujawiak
Joanna Zaniewska-Kujawiak
2024.05.06
Zamówienie przyszło b.szybko, zapakowane super a P.Ania przesympatyczna. Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego. Joanna Zaniewska-Kujawiak. 🥰
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.05.06
Pani Joanno, bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrowienia serdeczne od całego naszego zespołu :)
Wesley Z
Wesley Z
2024.05.04
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.05.06
Bardzo dziękujemy :)
Andrzej Dejewski
Andrzej Dejewski
2024.04.30
Wszystko w porządeczku. Towar zgodny z oczekiwaniem. Przesyłka bardzo szybka. Pięć gwiazdek jak nic.
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.05.06
Panie Andrzeju, serdecznie dziękujemy. Pozdrawiamy serdecznie :)
Mirka Mus
Mirka Mus
2024.04.21
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.05.06
Bardzo dziękujemy :)
Marta Branska
Marta Branska
2024.04.18
Swietne noze, błyskawiczna wysyłka. Polecam
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.04.19
Pani Marto, cieszymy się, że nasze produkty spełniły Pani oczekiwania. Życzymy przyjemnego użytkowania, a także zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy serdecznie :)
Piotr
Piotr
2024.04.18
Szybka, bezproblemowa dostawa. Produkty oryginalne, bardzo dobrej jakości, wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.04.18
Panie Piotrze, bardzo dziękujemy. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zamówienia. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie :)
Tomasz Kucz
Tomasz Kucz
2024.04.17
Wspaniała obsługa klienta, szybka wysyłka
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.04.17
Panie Tomaszu, bardzo dziękujemy za miłe słowa. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie :)
Marta Kobiałka
Marta Kobiałka
2024.04.11
Jestem bardzo zadowolona z zakupów produktów tej firmy. Szybka dostawa, profesjonalna obsługa. Bardzo polecam.
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.04.12
Pani Marto, bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie :)
Zbigniew Wasiluk
Zbigniew Wasiluk
2024.04.06
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Profesjonalne podejście do klienta, przesympatyczna pani z obsługi.
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.04.08
Panie Zbigniewie, serdecznie dziękujemy. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :)
Anna Kwiryńska
Anna Kwiryńska
2024.04.05
Jestem bardzo zadowolona z zakupu bloku magnetycznego na noże. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Przesyłka zapakowana bardzo solidnie. Polecam zakup.
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.04.08
Pani Aniu, życzymy przyjemnego użytkowania bloku na noże. Cieszymy się, że spodobał się Pani - pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie :)
Marzena K
Marzena K
2024.03.28
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.04.08
Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie :)
d sz
d sz
2024.03.07
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.03.08
Dziękujemy za ocenę :) Czy możemy prosić o informację, co zostało zakupione i co mogliśmy zrobić lepiej :-)?
Karolina
Karolina
2024.02.28
Bardzo szybka realizacja zamówienia, bardzo dobrze zabezpieczony produkt, w naszym przypadku nóż :-), miła obsługa. Polecamy Karolina i Wiktor
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.03.05
Bardzo serdecznie dziękujemy. Życzymy Państwu przyjemnego użytkowania zakupionego noża i zapraszamy ponownie do MyTable.shop :)
Karolina Durkiewicz
Karolina Durkiewicz
2024.02.25
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.02.26
Bardzo dziękujemy :)
Katarzyna Karpińska
Katarzyna Karpińska
2024.02.19
Zakup spełnia moje oczekiwania. Sztućce są eleganckie, noże mają ostre ząbki. Solidne opakowanie z magnesem dobrze się sprawdza.Zestaw przyszedł nienaruszony, w szybkim czasie. W zestawie zawarta przydatna instrukcja użytkowania, szkoda, że nie jest napisana po polsku.
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.02.26
Pani Katarzyno, serdecznie dziękujemy za Pani opinię - jest ona dla nas bardzo ważna. Pozdrawiamy serdecznie :)
Elżbieta Tatar
Elżbieta Tatar
2024.02.05
Przesympatyczna obsługa, nożyk super ostry i zabezpieczony. Polecam
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.02.08
Pani Elżbieto, bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z zakupów u nas. Pozdrawiamy serdecznie :)
Leszek Choromański
Leszek Choromański
2024.02.05
Polecam sklep. Dostawa była zrealizowana bardzo szybko. Towar bardzo dobrej jakości, zgodnie z zamówieniem. Świetna obsługa klienta :)
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.02.05
Panie Leszku, bardzo dziękujemy za miłą i ważną dla nas opinię. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie :)
Raszaj Raszaj
Raszaj Raszaj
2024.02.02
Bardzo szybka wysyłka, zabezpieczenie i zapakowanie noża na najwyższym poziomie. Sam nóż ostry jak brzytwa.
Odpowiedz z MyTable.shop 2024.02.02
Życzymy przyjemnego użytkowania i prosimy uważać na palce :-) Pozdrawiamy serdecznie!