Mujvit

www.mujvit.cz

Mujvit Recenze

Vynikající hodnocení
4.9
236 hodnocení Ověřeno
Mujvit
%title%

%offer%

Recenze ( 236 ) 4.9

Eliška Hájková
Eliška Hájková
2024.05.14
Odpověď od Mujvit 2024.05.14
Děkujeme 💚
Karolína Halašová
Karolína Halašová
2024.05.02
Vitamíny už používám nějakou dobu, a fakt vidím velký rozdíl, mám více energie, lépe se mi vstává. Bez nich už si to nedokážu představit. Nezaberou ani tak velké místo protože jsou v menší krabičce a na každý den v jednom sáčku, jsou praktické a přehledné. Vřele doporučuji!!!
Odpověď od Mujvit 2024.05.02
Jsme rádi, že vitamíny plní účel. Děkujeme! 🫶💚
Vítek
Vítek
2024.04.29
Předčilo mé očekávání. Mohu doporučit. 💯
Odpověď od Mujvit 2024.04.29
To jsme moc rádi. Budeme se snažit, aby tomu tak bylo i nadále. Děkujeme. 💚🫶
Michal Jánsky
Michal Jánsky
2024.04.28
Nepomohlo mi to vůbec, necítil jsem žádné změny.
Odpověď od Mujvit 2024.04.29
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Pod tímto vaším jménem neevidujeme žádnou objednávku v systému, takže vám k tomu ani nemůžeme napsat více informací, proč vám vitamíny nepomohly. Prosíme, napište nám na email číslo objednávky, abychom situaci mohli vyřešit. Na všechny objednávky platí garance kvality a uděláme vše, co bude v našich silách. Za Mujvit, Jirka
David Benák
David Benák
2024.04.25
Odpověď od Mujvit 2024.04.25
Děkujeme za hodnocení 💚
Duy Hai Le Nguyen
Duy Hai Le Nguyen
2024.04.22
Doporučuji ✅
Odpověď od Mujvit 2024.04.22
Děkujeme 💚
Mirka Vacková
Mirka Vacková
2024.04.11
Vitamíny jsou super cítím se lépe vždy došly včas a v pořádku
Odpověď od Mujvit 2024.04.12
Děkujeme moc za hodnocení i objednávky! 💚
Vendy Stoklásková
Vendy Stoklásková
2024.04.06
S vitamíny jsem spokojená. Užívám tedy pár dní ale jsem naprosto spokojená. Cítím se daleko líp než předtím. Vitamíny doporučuji.
Odpověď od Mujvit 2024.04.06
Děkujeme moc za doporučení! 🫶💚
Veronika Veverkova
Veronika Veverkova
2024.04.02
Reklama na Mujvit na me vyskakovala na IG, libila se mi filosofie jednoho balicku na den s potrebnymi vytaminy. Uz nemusim mit doma vyskladano hodne baleni. Vyplnila jsem dotaznik a dle zodpovezenych otazek mi vyhodnotily vitaminy presne na miru. Uz jsem doobjednavala dalsi baleni. Prislo v kratkem case. Vrele doporucuji vsem znamym.
Odpověď od Mujvit 2024.04.02
Děkujeme moc za objednávky i doporučení. Budeme se snažit, abyste byla spokojená i nadále. 💚
Anna Motlochová
Anna Motlochová
2024.03.28
Vitamíny používám druhý měsíc. Zpozorovala jsem, že mi dorůstají nové vlasy, jakožto učitelka v MŠ plné bacilů se mě nemoci chytají mnohem méně a hlavně v mnohem menší míře. V používání vitamínů hodlám pokračovat. Je skvělé, že je vše v jednom balíčku a lehce se tak užívání vitamínů zařadilo do mé každodenní rutiny. Přišla jsem k nim a odhodlala se ke koupi díky Štěpánce❤️ vizuální provedení je také krásné, vždy rychlá doprava a jednoduché nakupování. Samá chvála. ❤️
Odpověď od Mujvit 2024.03.30
Děkujeme moc za objednávky i sdílení zkušenosti. Jsme rádi, že vitamíny plní účel a budeme se snažít, aby tomu tak bylo i nadále. 🫶💚
Jana Jachova
Jana Jachova
2024.03.27
Naprostá spokojenost. Vitamíny jsem nikdy nebrala pravidelne, od doby co jsem si koupila vitaminy mujvit tím začíná každý můj den. Naprosto skvěle baleni, rychle doručení a komunikace se zaměstnanci nemam co vytknout, vše naprosto dokonalé. Doporučuji všem
Odpověď od Mujvit 2024.03.28
Děkujeme moc za doporučení i objednávky. 🫶💚
Veronika Pokorná
Veronika Pokorná
2024.03.18
Jsem moc spokojená, lépe se mi ráno vstává a mám více energie a to používám teprv druhý měsíc. DOPORUČUJI!
Odpověď od Mujvit 2024.03.19
Děkujeme moc za doporučení! 🫶💚
Marcela Štolbová
Marcela Štolbová
2024.03.13
Mujvit je skvělá firma, vitaminy chodí velice rychle a krásně zabalené. Zajímavosti na každém balíčku s vitaminy jsou super zpestřením. Firmu určitě moc doporučuji.
Odpověď od Mujvit 2024.03.13
Děkujeme moc za hodnocení i objednávky a budeme se snažit, abyste byla spokojená i nadále. 💚
Deerky
Deerky
2024.03.10
Doporučuji nejde nic vytknout. 😊
Odpověď od Mujvit 2024.03.11
Děkujeme! 💚
Jan Rudnicky
Jan Rudnicky
2024.03.01
Objednané vitamíny dorazily krásně zabalené,teprve s nimi začínám,ale postupně zjišťuji, že to jsou vitamíny přesně na míru a určitě budu pokračovat v kůře. Má důvěra v tým Mujvit je na 100%. Ještě jednou děkuji
Odpověď od Mujvit 2024.03.02
To jsme moc rádi a budeme se snažit, abyste byl spokojený i nadále. Děkujeme! 💚
Eva
Eva
2024.03.01
Vitaminy jsou moc dobre,necitim se unavena,takze muzu doporucit.
Odpověď od Mujvit 2024.03.02
Jsme rádi, že vitamíny plní účel. Děkujeme moc za doporučení 💚
Jana Řezníková
Jana Řezníková
2024.02.29
Maximální spokojenost,mohu vřele doporučit
Odpověď od Mujvit 2024.03.02
Děkujeme moc za doporučení 💚
HANA Sahankova
HANA Sahankova
2024.02.29
Odpověď od Mujvit 2024.02.29
Děkujeme 💚
Klára Ondrejčíková
Klára Ondrejčíková
2024.02.28
zatím beru 2. měsícem, takže to hodnotit 100% nemohu, ale co mohu říct je to, že si všímám rychlejšího růstu vlasů (baby vlásky), jsem odolnější vůči nemocem kolem mě, cítím se psychicky a fyzicky lépe a mám 100% více energie..
Odpověď od Mujvit 2024.02.29
Děkujeme moc za hodnocení a jsme rádi, že vitamíny plní účel.💚
vladislav breskovec
vladislav breskovec
2024.02.20
Doporučuji. Skvělá volba. Líbí se mi na tom, že balíčky mají pro každý den, nějakou zajímavost. Jen tak dále. :-)
Odpověď od Mujvit 2024.02.20
Děkujeme za hodnocení i objednávky. Budeme se snažit, abyste byl spokojen i nadále. 💚