Mediconline Sverige AB

www.mediconline.se

Mediconline Sverige AB Recensioner

Utmärkt omdöme
4.7
7194 recensioner Verifierad
Mediconline Sverige AB
%title%

%offer%

Recensioner ( 1896 ) 4.7

Johanna Hiltunen
Johanna Hiltunen
2024.03.25
I bought a pair of pregnancy compression tights for 400 sek which tore the first time I used them. I tried to complain to the company to receive a pair of new ones but they were not interested in helping me, and instead claimed that they got torn due to misuse.
Svara från Mediconline Sverige AB 2024.04.03
We actually offered to take back the socks. We mentioned that in the photo, it looked like normal wear and tear, but if you wanted, you could send the socks back to us so we could take a closer look at them. In hindsight, we should have been clearer that a return incurs no cost. We do offer assistance with a free return. You can still avail of a free return and send back your stockings if you wish. Writing negative reviews instead of accepting the offer for a free return is something we find unfortunate. We always strive to make our customers satisfied. Offering free returns to examine a defective item, we believe, is the first step in a claims process. Kind regards, Customer Service, Mediconline
Christine
Christine
2024.02.01
Hade egentligen inga direkta förväntningar, var bara glad att jag hade hittat en webbutik som sålde vad jag behövde eftersom jag har en sällsynt ledsjukdom, men tror jag aldrig upplevt att en leverans varit så snabb och smidig! Från beställning till leverans kändes allt riktigt proffsigt och är otroligt nöjd, rekommenderar dem enormt.
Svara från Mediconline Sverige AB 2024.04.03
Toppen, tack för ditt fina betyg.
Tomas Krantz
Tomas Krantz
2023.04.14
Passar mig. Bra produkter och snabb leverans.
CiaR
2023.03.11 2023.03.11
Verifierad
MOTSVARAR INTE ALLS BESKRIVNINGEN!!!!
Snabb leverans, trevlig telefonkontakt.
Mycket nöjd med mina två beställningar av Kompressionsstrumpor! Mycket fina Kompressionsstrumpor, har beställt både i klass 2 och 3, båda av hög kvalitet och dessutom snyggt mönstrade. Har idag fått hem min andra beställning och är mycket nöjd även denna gång. Otroligt snabb leverans båda gångerna. Kommer absolut att beställa fler strumpor framöver.
Snabb leverans och trygg betalning Jag har köpt en Gua Sha sten och är väldigt nöjd med den. Det var bra beskrivning av varor, det var enkelt att beställa och betala. Det var snabb leverans dessutom. Jag är glad och nöjd.
Stödstrumpor Jag är mycket nöjd med produkten och den snabba leveransen!
Solidea benvärmare Köpte Solidea leg benvärmare som är micro masserande. Denna XL storlek fungerade bäst för mig än tidigare som jag har prövat.
Snabb leverans Beställde ett par benvärmare som jag är väldigt nöjd med. Leveransen var snabb och jag är toppennöjd.
Ankelsockor Köpte ett par ankelsockor för att prova om det hjälper min svullna fotled och någon nytta gör det. Det enda jag har att anmärka på är tvättrådet om 30 grader. Strumpor ska ju helst tvättas i 60 grader, men 40 grader funkade i alla fall...
buying stödstrumpor I ordered a pair and received it very soon and timely. Thanks for the honest estimation!
Lilja
2022.09.18 2022.09.18
Sköna leggings Gillar den höga midjan. Sitter bra. Glider inte ned. Ta din normala storlek. Mycket nöjd & de uppfyller den förväntan jag hade.
Nöjd kund Hej är en nöjd kund som gärna återkommer. Snabba leveranser! 🤗
+++++Bra strumpor, snabb leverans, rekommenderas!+++++
Knepigt med stödstrumpors storlek! Bra och trevlig service! Dock ett litet Aber! Om man har breda fötter, anklar och underben får man prova sig fram hos de olika tillverkarnas produkter. En undring! Resårkanten upptill på de flesta strumpor, vadlånga som knälånga, sitter oftast för hårt, Stasar och gör ont! Varför? Ibland kan man fixa till det med en sax, men varför behövs en hård avslutning, då strumpan ju ska vara stickad så att den följa benets form? Har man tur så kan man lossa dubbelvikningen upptill och strumpan blir trevlig att använda. Man får experimentera! Somliga går att få passning på, andra inte. Lite av ett lotteri.;-)
Happy customer It was easy to find what I wanted. The product was as expected and the delivery was fast. So I am a happy customer and will use Mediconline again if I need more items.
Kompressionsstrumpor Strumporna hasar ner.
Ryggrulle Min erfarenhet är att en ryggrulle måste vara utformad med fritt utrymme för ryggraden, så att kotutskotten är åtkomliga för ökad cirkulation. Det positiva med denna ryggrulle var att den enkelt gick att justera efter egna önskemål, genom att jag bytte plats på den mittersta stora massagemuttern med en liten avståndsring från ena ytterkanten. På detta sätt fungerar nu ryggrullen enligt min förväntan.