Mape Logistics

www.mapelogistics.nl

Mape Logistics Reviews

Excellent rating
5.0
23 reviews Verified
Mape Logistics
%title%

%offer%

Reviews ( 23 ) 5.0

Merel Laagland
Merel Laagland
2024.05.15
Aanrader! Mats is mega betrokken, pro-actief, servicegericht en denkt met je mee. Tijdens het verhuizen professioneel maar ook persoonlijk.
Nato Korchilava
Nato Korchilava
2024.05.13
Very good experience with my move. It was fast and smooth moving at an affordable rate. Mats is super friendly and helpful person. Highly recommended.
willeke koolhof
willeke koolhof
2024.05.13
Betrouwbaar en harde werkers!
Aila Scheeres
Aila Scheeres
2024.05.01
Super geholpen! Aardige jongens en denken goed mee, fijne ervaring, bedankt!
Shavira
Shavira
2024.04.26
Superverhuizer! Denkt met je mee, biedt oplossingen en is ook erg goed geprijsd! Onze verhuizing verliep snel en vlekkeloos: er werden duidelijke afspraken gemaakt en Mats is altijd goed te bereiken en antwoordt snel. Een aanrader!
Mos Ravenhorst
Mos Ravenhorst
2024.04.19
Goed georganiseerde verhuizen gehad, alles ging snel maar met zorg voor de spullen! Overal erg fijne ervaring gehad!
Boyd Zoontjes
Boyd Zoontjes
2024.04.11
Prima verhuizing. Alles verliep vlot en snel en waren zeer sterke jongens. Gingen zeer netjes en zorgvuldig met de spullen om. Bijzonder vriendelijke heren die veel voor de klant over hebben
SAMAYRA MELLISSA MUSIC
SAMAYRA MELLISSA MUSIC
2024.04.09
Erg tevreden met de service! Vanaf het begin al heel klantvriendelijk aan de telefoon. Denkt mee in oplossingen & gaat zorgvuldig met spullen om. Aanrader!
Theo Dora
Theo Dora
2024.04.01
Wij zochten met spoed verhuizers en wat hadden we geluk met Mape Logistics! Super aardig, zorgvuldig met de spullen en heel behulpzaam. Wij hadden een meubel dat nogal fragiel was en Mats heeft heel goed meegedacht en uiteindelijk zelfs meer gedaan dan we hadden afgesproken. Dankjewel!!
Jim Woerdman
Jim Woerdman
2024.03.28
Top partij. Hele inboedel van kantoor netjes van A naar B gebracht. Op tijd, en goede service!
Miriam Spierings
Miriam Spierings
2024.03.26
Top verhuizing achter de rug dankzij Mape Logistics (Mats). Hij had al de verhuizing van onze oude buren gedaan die veel meer spullen hadden dan opgegeven. Geen probleem voor Mape Logistics, hij past zich direct aan de situatie aan. Ook bij ons vandaag, toch meer dan verwacht naar de opslag geen enkel probleem! En een extra ritje terug voor de fietsen zodat we die niet apart hoeven op te halen. Nogmaals top!
Vince Van Den Bunt
Vince Van Den Bunt
2024.03.26
Duidelijke communicatie en verhuizing was erg vlot verlopen en dat voor een scherp tarief. Gingen netjes met de spullen op en ook nog eens gezellige jongens!
Rik Van Der Eng
Rik Van Der Eng
2024.03.25
Mape Logistics is echt een aanrader als je verhuistransport nodig hebt! Ik ben supergoed geholpen. Mats is als eigenaar flexibel, meedenkend en zijn service gerichtheid is top. Ik zou hem 100% aanraden
Martijn Dekker
Martijn Dekker
2024.03.25
Super verhuizing door Mape logistics, zij bieden een fantastische service, Zijn jongens die weten wat hard werken is, en denken graag met je mee. Oprecht een aanrader!
Michiel Oling
Michiel Oling
2024.03.21
Uitstekend en zeer efficient geholpen. Alles van 2 hoog naar beneden gedragen, naar het nieuwe adres gereden en daar binnen gebracht tegen zeer scherpe tarieven. Bovendien is Mats ook nog is een zeer aardige kerel. Absoluut een aanrader voor een ieder die bezig is met een verhuizing!
Char Werkhoven
Char Werkhoven
2024.03.16
Goede communicatie, vriendelijk geholpen. Alles is bespreekbaar en de verhuizing is goed en snel verlopen. Dit bedrijf is zeker aan te raden.
jayden glas
jayden glas
2024.03.16
Heldere en duidelijke communicatie. De verhuizing is vlot, snel, netjes verlopen.
milan
milan
2024.03.15
Had goede en snelle communicatie met Mape Logistics en de verhuizing is snel en soepel verlopen. Hardwerkende jongens die de spullen met beleid hebben verhuisd. Zeker een aanrader
Tessa van den Bongaardt
Tessa van den Bongaardt
2024.03.07
Mats was een super verhuizer! Fijne communicatie, dacht mee, flexibel en goed geholpen met tillen 😀 Aanrader!
Roy Van Brummelen
Roy Van Brummelen
2024.03.07
Zeer betrouwbaar werkt kundig en snel en heeft ook een goede prijs in verhouding met het werk!