Makkans Biluthyrning

www.makkansbiluthyrning.se

Makkans Biluthyrning Reviews

Excellent rating
5.0
14 reviews Verified
Makkans Biluthyrning
%title%

%offer%

Reviews ( 14 ) 5.0

Tony Nguyen
Tony Nguyen
2024.05.12
10/10
Advertisement
Simon Malmberg
Simon Malmberg
2024.05.05
Extremt bra service och fräscha bilar. Väldigt prisvärt och tillmötesgående. Det enda rätta valet om man ska hyra bil i Malmötrakten!
Everything Everywhere
Everything Everywhere
2024.04.30
Trevlig personal och bra bemötande. Tack för tjänsten.
Kanaan Bahmani
Kanaan Bahmani
2024.04.30
strålande service och mycket snäll och omtänksam personal, bilarna var riktigt rena, inga tekniska problem och viktigast av allt bra priser brilliant service and very kind and caring staff, cars were really clean, no technical issues, and most importantly great pricing
Tobias Sjöberg
Tobias Sjöberg
2024.04.28
Supernöjd! Jättetrevligt bemötande och smidigt att hyra och lämna tillbaka skåpbilen. Hjälpte mig med skåpbil i panik 17.15 en lördag, redo att hämta direkt. Ren, fräsh och stabil skåpbil av nyare modell. Rekommenderas starkt
Advertisement
Alireza Heidari
Alireza Heidari
2024.04.24
Skåpbilen var i utmärkt skick. Starka rekommendationer!
Adam Irming
Adam Irming
2024.04.22
Smidiga, proffsiga och behjälpliga! Finns ingen annan jag skulle hyra en bil av. Rekommenderas varmt.
Deniz Nalbantov
Deniz Nalbantov
2024.01.23
Fräsch bil, supertrevlig personal och riktigt bra pris. Kunde inte bli bättre. 100% bättre än circle k. Kommer tillbaka hit nästa gång jag behöver hyra last eller skåpbil. 10/10
Joakim Gräns
Joakim Gräns
2024.01.23
En helt enastående biluthyrare! Väldigt tillmötesgående, flexibel och vänlig. Bra bil och bra pris. Jag hyrde en mindre skåpbil i januari 2024 och kommer att välja dem igen vid nästa behov av transportbil. Jag säger som ägaren själv gör när man frågar om något: "Inga konstigheter! Det löser vi" / Joakim
Advertisement
Robin Persson
Robin Persson
2024.01.20
Biluthyrning utöver det vanliga när det kommer till flexibilitet, bekvämlighet och kundbemötande. Kan bara varmt rekommendera Makkans biluthyrning. Bild från tidigare uthyrning.
Arvid Myhlback
Arvid Myhlback
2023.12.20
Truls B
Truls B
2023.12.12
Toppklass för bra pris. Fantastiskt tillmötesgående och god service. Mycket bra bil – ren, fräsch och bekväm. Jag kan varmt rekommendera Makkans biluthyrning. Helt klart att föredra framför de stora bolagen.
Anna B
Anna B
2023.12.10
Superproffsig och reko! Kommer definitivt att återkomma. Rena & fina bilar och mycket hjälpsam.
Advertisement
Oscar Söderberg
Oscar Söderberg
2023.12.03
Oslagbara priser och oslagbar service! Bilen var superfräsch och företaget körde ut och hämtade bilen utan några extra kostnader. Jag har aldrig varit med om detta och det kändes oerhört skönt att i flyttstressen slippa tänka på att behöva åka och hämta/lämna tillbaka bilen. Personalen var även riktigt trevliga och tillmötesgående. Allt som allt en grym hyresupplevelse jag varmt rekommenderar.