Magezino

Magezino Reviews

Excellent rating
4.7
168 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (168)
Fijn gewerkt met Magazino Ik heb een, al zeg ik het zelf, fraai blad gemaakt via Magazino. Voor de verjaardag van mijn vrouw. Dat ging erg makkelijk. De omgeving waarin je het blad maakt wijst zichzelf. Tussendoor nog een paar keer contact gehad met Rick van Magazino die helpt, meedenkt en altijd heel snel reageert, dus dat werkt ook erg makkelijk. Ik heb 1 aandachtspunt en dat is dat je mensen een reminder moet kunnen sturen als ze niet (vlot) reageren op jouw uitnodiging voor een bijdrage. Verder; top!
AvG
AvG
Netherlands | 2024.04.24
Erg mooi en snel geleverd Het tijdschrift indelen ging erg gemakkelijk al is het wel veel werk dus weet waar je aan begint maar ging heel goed en blij met het eindresultaat. Werd ook erg snel geleverd!
Ria
Ria
Netherlands | 2024.04.19
verjaardag 1. Voordeel is da je er met meerdere personen in kan werken. 2. Nadeel is dat het erg klein op beeld is en als je het vergroot wordt het wazig en daardoor kan je de teksten niet goed redigeren. 3. als je een pagina bekijkt dan staat soms de tekst niet goed en als je dan aanklikt om te bewerken dan staat de tekst ineens wel goed. Je weet niet van welke versie je uit kan gaan 4. jammer dat de tool met tekst om foto's het niet deed.
Reply from Magezino 2024.04.22
Hi Ria, Vorig jaar hebben we een grote update gedaan. Daardoor heeft het programma een hoop nieuwe functies heeft gekregen, is het een stuk sneller en ook gebruiksvriendelijker geworden. Helaas betekende dit wel dat de functie 'tekstomloop' toen moest komen te vervallen. We hopen deze functie in de toekomst weer te kunnen implementeren. Wanneer je dubbel klikt op een tekstkader, dan wordt er aangegeven dat je in de 'bewerkmodus' zit. Wanneer je buiten het kader klikt, dan kom je in de 'printweergave'. Dit is de weergave zoals de tekst ook zal worden afgedrukt. Wanneer je klikt op de knop 'Controleren' dan ontvang je ook een PDF document. Deze kun je altijd nog checken om een goed beeld te krijgen bij het daadwerkelijke resultaat. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en suggesties. Mochten we in de toekomst nog kunnen helpen dan horen we dat natuurlijk graag! Op verzoek kunnen we altijd meekijken en adviseren.
Irsa Meetsma
Irsa Meetsma
2024.04.19
Ik ben er zo ontzettend blij mee!! De kwaliteit van de foto's zijn erg goed en stel je hebt een lage kwaliteit foto gekozen geeft het programma dat ook aan (om hem eventueel te veranderen). Ik had hem dinsdag ochtend besteld en kreeg hem al donderdag middag binnen! Dit is echt een aanrader :)
Reply from Magezino 2024.04.20
Hi Irsa, geweldig om dat te horen. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
nina Buchner
nina Buchner
2024.04.18
Dit is top! het eindresultaat is mooi/netjes en precies zoals ik heb ontworpen! De levering was ook heel snel.
Reply from Magezino 2024.04.20
Hi Nina, fijn om te horen dat het magazine helemaal naar wens is. Dank voor de mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
Eline Cordier
Eline Cordier
2024.04.17
Mooie kwaliteit en snelle levering! Top
Reply from Magezino 2024.04.17
Hi Eline, geweldig om dat te horen. Dank voor je mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
Maya Peeters
Maya Peeters
2024.04.13
Reply from Magezino 2024.04.15
Hi Maya, hartelijk dank voor de mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
Rowena Blokker
Rowena Blokker
2024.04.12
Magezino heeft een prettige en intuïtieve software, ik kon meteen aan de slag. Er is keuze uit leuke thema's en voorbeeld indelingen, waardoor het creëren van de pagina's erg makkelijk was voor de mensen die minder met computers hebben. Het was prettig dat de creatievelingen ook hun ei kwijt konden. Vooral het kunnen inladen van een elders gemaakte pdf pagina was hierbij super! Het was soms lastig beoordelen of een foto voldoende resolutie had, met name voor de cover. Het programma geeft een duidelijke melding als de kwaliteit van een foto niet goed genoeg is, maar je kunt het zelf niet goed zien in de software - ik begrijp dat de resolutie wordt verlaagd om het programma snel te houden, maar ik vond het wel een beetje spannend of de uiteindelijke druk goed zou gaan. Gelukkig was alles top en zag het eindproduct er fantastisch uit. De kwaliteit van het papier voelde zelfs beter aan dan verwacht; mooie glanzende stevige pagina's! Ik raad Magezino aan iedereen aan 😃
Reply from Magezino 2024.04.12
Hi Rowena, Zolang er geen melding wordt gegeven over de (te lage) resolutie, zal de afbeelding scherp worden afgedrukt, maar natuurlijk begrijpen we ook de verwarring. We hebben het plan om hier op den duur een update voor uit te brengen, aangezien de internetsnelheden toenemen en er telkens nieuwe technieken ontstaan die hierbij kunnen helpen. Erg prettig om te vernemen dat je zo te spreken bent over ons programma en de sjablonen die we aanbieden! Hartelijk dank voor je aanbeveling en wie weet tot de volgende keer!
veerle van Hooydonk
veerle van Hooydonk
2024.04.11
Helemaal naar wens! Mooie kwaliteit en bij vragen zeer snel en vriendelijk geholpen.
Reply from Magezino 2024.04.12
Hi Veerle, fijn om te horen dat alles naar wens is. Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
Ellen
Netherlands | 2024.04.07
Complimenten Het magazine wat we voor de 90-jarige verjaardag van onze vader maakten ziet er prachtig uit. Goede kwaliteit, prima gemaakt. Toen ik een fout had gemaakt in de samenstelling, ben ik telefonisch goed geholpen, dus ook de service heb ik als prima ervaren. Complimenten.
Judith Kielman
Judith Kielman
2024.04.05
Perfect voor als je een magazine wil maken. Het is heel gebruiksvriendelijk, je kan pdf’s per pagina uploaden. En ook heel fijn, de levertijd is binnen 5 dagen!!!
Reply from Magezino 2024.04.05
Hi Judith, In sommige situaties lukt het al om in 1 of 2 dagen te leveren, maar daarbij zijn we natuurlijk wel afhankelijk van de bezorgdiensten. We doen hier in ieder geval erg ons best voor! 😊 Ontzettend fijn om te horen dat alles zo naar wens is. Dank voor de mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
Quirina Meijers
Quirina Meijers
2024.04.04
Echt een super mooi cadeau kunnen maken. Fijn in gebruik, alles is mogelijk en super mooie kwaliteit in hoogglans gelijmd. Snelle levering!
Reply from Magezino 2024.04.05
Hi Quirina, fijn dat het magazine zo naar wens is. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
Mike Venema
Mike Venema
2024.03.29
Het programma werkte niet altijd naar behoren. In de bewerkmodus ziet het er anders uit dan wanneer je weer uitzoomt naar het overzicht. Voor de rest werkt het goed! De service was top! Het programma lag er een aantal dagen uit waardoor we eigenlijk te laat waren. Magezino heeft er spoed achter gezet en er voor gezorgd dat het er strak uitziet en snel geleverd werd! Helemaal top!
Reply from Magezino 2024.03.29
Hi Mike, De storing was binnen 24 uur opgelost, maar inderdaad: ook in onze beleving leek dat langer. 😅 Gelukkig hebben we dit nog nooit eerder in deze mate hoeven meemaken. Als dat wel gebeurt dan we er natuurlijk ook alles aan om je als klant zo min mogelijk hinder te laten ondervinden. Fijn dat we er alsnog in zijn geslaagd om de magazines op tijd af te leveren! Teksten worden in elke browser nét even anders opgebouwd. Zo kan een woord nét wel of nét niet op de regel passen, waardoor er een extra regel ontstaat. Wanneer je buiten het kader klikt dan verschijnt de voorvertoning zoals de tekst daadwerkelijk zal worden geprint en deze weergave is in elke browser hetzelfde, zodat je een beeld krijgt hoe het eindresultaat zal worden. We zijn ontzettend blij met deze lovende woorden en hopen je nog eens terug te zien! Dank voor de mooie beoordeling!
Lisa Braat
Lisa Braat
2024.03.28
Hele goede/fijne klantenservice! Ik had haast met de bestelling, het was meer één exemplaar en toch hebben ze dit heel serieus opgepakt en geholpen het op tijd te leveren (door het proces te versnellen). Dank daarvoor :)!
Reply from Magezino 2024.03.29
Hi Lisa, ontzettend fijn om te horen. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
Prachtig glossy magazine, bijzonder cadeau om te geven én te krijgen Wat geweldige manier om een uniek cadeau te maken voor iemand. Magazine is ontzettend glossy geworden. Software is eenvoudig om mee te werken, vele mogelijkheden voor verschillende looks. Snelle levering na het insturen, was niet helemaal tevreden over de eerste druk, iets scheef afgesneden. Na mailcontact gelijk respons en heb vlot gratis een tweede druk thuisgestuurd gekregen waar ik wél tevreden over ben.
Reply from Magezino 2024.03.18
Hi Jonah, helaas kan er bij maatwerk producten wel eens wat fout gaan, maar natuurlijk lossen we dat dan ook netjes op. Fijn om te horen dat het programma eenvoudig is in gebruik en dat het eindresultaat mooi is geworden. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
Kim
Kim
Netherlands | 2024.03.13
Super snelle levering, mooi product en fijne ondersteuning !
Reply from Magezino 2024.03.18
Hi Kim, geweldig om te horen dat alles naar wens is. Dank voor je mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
Heleen de Vreugd
Heleen de Vreugd
2024.03.13
Fijn programma om een magazine te maken naar eigen inzicht! Via de mail zijn de medewerkers goed bereikbaar voor eventuele vragen!!
Reply from Magezino 2024.03.13
Hi Heleen, geweldig om dat te horen. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en wie weet tot snel!
M
M
Netherlands | 2024.03.10
Geweldig! Wat een super fijne software om een magazine te maken! We hadden er totaal geen ervaring mee maar het was zo makkelijk om te doen en daarmee ook erg leuk. En de kwaliteit van het magazine toen het geleverd was... Wauw! Echt zo netjes en professioneel! We waren er echt ontzettend blij mee en het was boven verwachting.
Reply from Magezino 2024.03.12
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de gebruiksvriendelijkheid van de software en natuurlijk de kwaliteit van het magazine. Daar doen we het voor. Dank en wie weet tot de volgende keer!
Renee vdE
Renee vdE
2024.03.05
Aangenaam verrast door de snelle levering van het tijdschrift. Het is precies geworden zoals ik het ontworpen had. Hulde ook voor de software die dit mogelijk maakte. Je kunt weinig fout doen, je krijgt meldingen als je iets niet helemaal goed doet. Leuk ook dat er veel sjablonen zijn, die je in het tijdschrift kunt slepen ter inspiratie. Voor herhaling vatbaar!
Reply from Magezino 2024.03.05
Hi Renee, geweldig om dat te horen! Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en wie weet tot snel!
Ellen Lindelauf
Ellen Lindelauf
2024.03.03
Fijn programma om mee te werken. Super snelle levering en mooie kwaliteit!
Reply from Magezino 2024.03.04
Hi Ellen, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het programma, de kwaliteit en de snelheid van de levering. Dank voor de mooie beoordeling!