Schiphol Taxi - LuchthavenExpress.nl

Schiphol Taxi - LuchthavenExpress.nl Reviews

Excellent rating
5.0
137 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (86)
Weer een waanzinnig fijne ervaring. Precies op tijd (en het was vroeg!) opgehaald, aangename rit naar Schiphol. En bij terugkomst weer perfect op tijd opgehaald en naar huis gebracht. Dikke aanrader.
Advertisement
Prima bedrijf Bijzonder tevreden met dit bedrijf. Respons op vragen snel en realistisch. Bij aankomst SPL alle info correct met duidelijke aanwijzingen via Whatsapp. Prima gezellige rit naar huis met Albert. Dank, Henk
Wat een keurig bedrijf Wij hebben voor het eerst van lucht haven expres gebruik gemaakt We weten na deze ervaring dat we de eerst volgende keer weer gebruik van dit bedrijf gaan maken . Naar Schiphol door Albert gebracht ,van Schiphol door martien naar huis gereden . Wat een prettige ervaring geen zware koffers mee slepen ,zeer vriendelijke en kundige chauffeurs . En dat alles voor een mooie prijs . Ze bestaan dus nog wel vakkundig en betrouwbare bedrijven
Reply from Schiphol Taxi - LuchthavenExpress.nl 2022.12.22
Leuk om te horen Trudy, graag tot een volgende keer.
Alberto Bakker
Alberto Bakker
2022.03.13
Op 23 Februari zijn wij vanaf Düsseldorf op gehaald en de taxi stond voor de deur nou beter kon het niet Toppie.En een heel vriendelijke schaufe ur.de volgend reis gaan we natuurlijk weer met jullie. Bedankt Marc Flens👍👍
Reply from Schiphol Taxi - LuchthavenExpress.nl 2022.03.13
Leuk om te horen Alberto, graag tot de volgende keer.
Farjad Khan
Farjad Khan
2022.03.07
Great service. On time, affordable and the driver was very accommodating and friendly. 10/10 would recommend this service.
Reply from Schiphol Taxi - LuchthavenExpress.nl 2022.03.07
Thanks for the nice review Farjad!
Advertisement
Ton Maan - Gmail
Ton Maan - Gmail
2022.02.08
LuchthavenExpress,, in de persoon van Albert de Jager, biedt fantastische service. Wegbrengen en ophalen, beiden gaan met groot gemak en altijd op tijd. Kortom, vriendelijk, persoonlijk en service-gericht!
Reply from Schiphol Taxi - LuchthavenExpress.nl 2022.02.09
Bedankt voor de mooie review Ton!
Sanne van Dijk
Sanne van Dijk
2022.02.04
Netjes op tijd, en een gezellig chauffeur zo begint je vakantie al goed!
Reply from Schiphol Taxi - LuchthavenExpress.nl 2022.02.04
Leuk om te hore Sanne! Fijne vakantie en graag tot een volgende keer.
George
George
2022.01.26
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Zeer duidelijk contact en vriendelijke chauffeur Erg fijn bedrijf ?
Tristan Woolf
Tristan Woolf
2022.01.18
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
In de afgelopen 6 weken hebben wij twee keer gebruik gemaakt van LuchthavenExpress. Voor zowel wegbrengen als ophalen bij Schiphol. Beide keren uiterst goed bevallen. Stipt op tijd, professioneel en erg vriendelijke chauffeurs. Daarnaast was ik voor het ophalen benieuwd of wij de taxi eenvoudig zouden kunnen vinden op Schiphol, maar ook hierover waren de communicatie en uitleg heel goed en duidelijk geregeld. LuchthavenExpress is zeer zeker vijf sterren waard. Wij gaan er in de toekomst weer gebruik van maken. Nogmaals bedankt!
Reply from Schiphol Taxi - LuchthavenExpress.nl 2022.01.19
Bedankt voor de mooie review Tristan en graag tot de volgende keer.
Advertisement
Peter Sprengers
Peter Sprengers
2022.01.17
Positive
Professionalism
Goede service. Goede en eerlijke prijs . Alles op tijd. Als ik weer op vakantie ga dan word dit voor mij de standaard. Niets te klagen
Reply from Schiphol Taxi - LuchthavenExpress.nl 2022.01.19
Bedankt voor de mooie review Peter en graag tot de volgende keer.
Abdelmoula Eddahdah
Abdelmoula Eddahdah
2022.01.17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Reply from Schiphol Taxi - LuchthavenExpress.nl 2022.01.19
Bedankt voor de 5-sterren!
Cees van der schagt
Cees van der schagt
2022.01.17
Vanuit Colombia de luchthavenExpress geboekt 1 dag van te voren. Onze chauffeur Peter had onze vlucht in de gaten gehouden en was stipt op tijd. De rit met Peter was super gezellig en leuke gesprekken gehad. De volgende keer zal ik niet twijfelen om hun te boeken in één woord geweldig. Met vriendelijke groet Cees van der Schagt.
Reply from Schiphol Taxi - LuchthavenExpress.nl 2019.06.24
Beste Cees, bedankt voor de mooie recensie en graag tot de volgende keer.
Hanneke van Bruinessen
Hanneke van Bruinessen
2021.11.24
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
De luchthaven taxi heeft ons weer naar Schiphol gebracht en een week later weer opgehaald. Hele goede service. Altijd op tijd en betaalbaar
Advertisement
Alwine Hoeben
Alwine Hoeben
2021.11.24
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Karin van Dellen
Karin van Dellen
2021.10.27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Jannie De Vries
Jannie De Vries
2021.10.25
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Geweldige service, komt alle afspraken na. Was ruim op tijd en zeer betrouwbaar. Zeer vriendelijke chaffeur en een echte aanrader.
Willem Vogelezang
Willem Vogelezang
2021.10.17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Advertisement
Willem Niekus
Willem Niekus
2021.10.17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Goede service komt keurig op tijd top bedrijf. Volgende keer nemen wij weer gebruik van luchthavenexpress
Jacqueline Swart
Jacqueline Swart
2021.10.08
Аркадий Паринов
Аркадий Паринов
2021.09.21
Amazing service, super punctual and friendly driver
Reply from Schiphol Taxi - LuchthavenExpress.nl 2021.09.21
Thanks for the review!