Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale

www.ltc-taxi.nl

Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale Reviews

Good rating
4.2
87 reviews Verified
Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale
%title%

%offer%

Reviews ( 87 ) 4.2

Andrea Hall
Andrea Hall
2024.05.01
Had a great ride to the airport. The van was clean and on time. Would use again for my next trip.
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.05.01
We're delighted that we were able to assist you. Thank you very much for your positive review. It's always gratifying to hear that customers value our service.
Advertisement
jan verbeek
jan verbeek
2024.04.06
Ik maak al 10 jaar met veel plezier gebruik van hun diensten. Het boekingsysteem is eenvoudig en transparant, zonder vervelende verrassingen achteraf. De chauffeurs zijn vriendelijk, behulpzaam en bieden altijd scherpe tarieven voor ritten naar Schiphol met hun speciale Schiphol taxi service.
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.04.07
Beste Jan, Wij vinden het ook heel fijn om u Meer dan 10 jaar als klant te hebben
S. Meulen
S. Meulen
2024.04.05
Erg fijn dat we last minute een taxi konden bestellen. Ruim op tijd, hij belt netjes als hij er is. We gaan zeker vaker gebruik maken van de LTC dienst.
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.04.06
Hartelijk dank voor uw positieve review
Bart Lams
Bart Lams
2024.03.29
We gingen met de groepje naar Amsterdam Taxi op tijd en bracht ons naar ons bestemming zonder gedoe en met een afgesproken goedkoper tarief dan de meter prijs
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2020.11.07
👍
Lisa Beth
Lisa Beth
2024.03.29
20 minuten te laat en een veel duurdere prijs dan op de website. Niet doen!
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.03.29
Beste Lisa, Onze excuses dat onze taxi te laat was. Soms gebeurt dit door onvoorspelbare omstandigheden op de weg. Wat betreft de prijs, kunnen we dit graag voor je oplossen. Wil je alsjeblieft contact met ons opnemen? We streven er altijd naar om transparant te zijn over onze prijzen op onze website. groet, team leidse Taxi Centrale
Advertisement
Jos de Heiden
Jos de Heiden
2024.03.18
Wij hadden via de site gereserveerd voor een rit vanaf Schiphol terug naar huis, laat in de avond. De taxi stond keurig klaar, ondanks dat we vertraging hadden bij de bagage. Nette, prettige chauffeur, mooie, schone auto; helemaal top!
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.03.29
Beste Jos, Wat fijn om te horen dat alles soepel is verlopen bij het ophalen vanaf Schiphol. We begrijpen dat vertragingen en dergelijke situaties lastig kunnen zijn, maar we houden altijd alles goed in de gaten en zorgen ervoor dat we klaarstaan zodra onze klanten naar buiten komen op het vliegveld. Met vriendelijke groet, Leidse Taxi Centrale
Diana Mensinga
Diana Mensinga
2024.03.04
Aram Aslanjan
Aram Aslanjan
2024.02.17
Hele goede ervaring, top service!!
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.02.18
Beste aram bedankt voor je Positieve review
Vahagn
Vahagn
2024.02.17
Top chaffeur, was gezellig in de auto met de chauffeur en was op tijd. Fijne ervaring!
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.02.18
We zijn zeer enthousiast om te horen dat bij ons klanten Goed van dienst kunnen zijn dank je wel
Advertisement
Hendrik Sebastian
Hendrik Sebastian
2024.02.17
Top service, aardige chauffeurs. Altijd op tijd.
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.02.18
🙏 hartstikke bedankt voor de positieve review
Yurkovski Gaming
Yurkovski Gaming
2024.02.17
Zeer proffessionele taxibedrijf. Nette auto, nette chauffeur en een fijne service!
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.02.18
Super bedankt Voor uw positieve review. Wij zijn altijd blij Met tevreden Klanten
Kilian Nikiema
Kilian Nikiema
2024.02.01
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.02.02
Hartelijk dank voor uw positieve review
Michael van Koland
Michael van Koland
2024.01.21
Precies op tijd ! Ook wel midden in de bacht
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.01.21
Beste Michael Hartelijk dank voor je positieve review we zijn blij te horen dat onze nacht dienst ook goed functioneert!
Advertisement
Lilit Martirosyan
Lilit Martirosyan
2024.01.18
Zeer tevreden. Op tijd en heel nette taxi! Voortaan weet ik waar ik terecht kan. Dankjewel voor de service!
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.02.18
Beste Lilit dank je wel voor je review. Altijd goed om te horen als klanten onze service positief ervaren.
Mason Aberson
Mason Aberson
2024.01.18
Prima telefooncentrale, beschikbaarheid taxi's zijn netjes luxe en in orde. Chauffeur belt als hij / zij er aankomt.
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.02.06
Beste Mason, Wat zijn we altijd verheugd om te horen dat mensen positief zijn over onze taxiservice. We streven er voortdurend naar om onze klanten een zo positief mogelijke ervaring te bieden tijdens hun rit met ons. Hartelijk dank voor uw positieve recensie, en we kijken uit naar de volgende keer dat u gebruikmaakt van onze taxiservice.
Hamlet Grigorjan
Hamlet Grigorjan
2024.01.16
Positive
Quality
Value
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.02.06
Beste Hamlet, Het lijkt erop dat we u naar tevredenheid hebben geholpen, en dat is altijd fijn om te horen. Hartelijk dank voor uw vijfsterrenreview en tot de volgende keer.
Mrvll Tmb
Mrvll Tmb
2024.01.02
Wat een verschrikkelijk ervaring heb ik gehad met de taxi chauffeur van dit bedrijf terwijl ik al in een nare positie zat en vervoer nodig had voor mijn kinderen. Achteraf gezien had ik de kenteken moeten noteren als ik niet al onder schok zat en dit er bij kwam. In geen enkele omstandigheden, leven of dood dat ik ooit nog zal bellen om een taxi bij dit bedrijf. Onmenselijk!
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2024.02.06
Beste mrvll, hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met ons bedrijf. We streven er altijd naar elke rit optimaal te laten verlopen voor onze klanten. Aangezien we soms afhankelijk zijn van externe chauffeurs die niet direct bij ons in dienst zijn, kan het helaas voorkomen dat zaken anders verlopen dan beoogd. We waarderen uw recensie zeer omdat het ons de mogelijkheid biedt onze service te verbeteren. Het is echter niet helemaal duidelijk voor ons wat er precies is gebeurd op basis van uw verhaal. We proberen dan ook herhaaldelijk contact met u op te nemen. Wilt u alstublieft een e-mail sturen naar info@ltc-taxi.nl, zodat we dit voor u kunnen onderzoeken en oplossen? Bij voorbaat dank voor uw tijd.
Advertisement
Maria Gertsen
Maria Gertsen
2023.12.20
Veilig gevoel. Als vrouw alleen. Schiphol perfect tarief
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2023.12.21
Beste Maria we zijn bij LTC Heel erg blij om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen dienen met onze taxiservice hartelijk dank voor uw positieve review we hopen in de toekomst ook altijd op dezelfde manier te kunnen dienen
Willem-Jan Van Tilburg
Willem-Jan Van Tilburg
2023.12.02
Marouan picked me up last night when I was lost in the city of Leiden. After I called him he arrived at my location in 5 minutes. Perfect service
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2023.12.02
Beste Willem Jan dank u wel voor uw review👍
jessica orakpo
jessica orakpo
2023.12.02
Called and got a luxury car under 10 mins at an affordable price. The taxi service was professional and helpful
Reply from Taxi Leiden (LTC) Leidse Taxi Centrale 2023.12.02
Thank you very much for your positive review we always try to react as fast as possible when needed 😀