Loodgietersbedrijf AM Almere

Loodgietersbedrijf AM Almere Reviews

Excellent rating
5.0
82 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (82)
Yvo
Yvo
Netherlands | 2024.03.06
Nette loodgieter in Almere Nette loodgieter , kwam in de avond binnen 1,5 uur kijken of hij de lekkage aan een afsluiter in de meterkast kon fixen. Jammer genoeg had hij hiervoor niet de juiste materialen. De volgende ochtend binnen de gemelde tijd was hij aanwezig om deze afsluiter te vervangen. Vooraf een prijsopgave gekregen en daar is ook niet van afgeweken. Staat nu vast in mijn telefoon voor een eventueel nieuw noodgeval.
Advertisement
Duncan Keasberry
Duncan Keasberry
2024.01.30
Lekkage in de badkamer laten verhelpen door Loodgietersbedrijf AM. Hij was snel ter plaatse, vriendelijk en professioneel. De reparatie werd efficiënt uitgevoerd. Ik waardeer de betrouwbare service en zal zeker weer contact opnemen voor toekomstige klussen. Een aanrader voor iedereen die een bekwame loodgieter zoekt.
Piet Stone
Piet Stone
2024.01.29
Loodgietersbedrijf AM heeft onze toilet vervangen. Zij hebben het materiaal en de plaatsing verzorgd met een goede prijs. Zij zijn professioneel, vriendelijk en reageerden snel. Zeer aanbevolen!
Jan Laport
Jan Laport
2024.01.17
Loodgieter Malek heeft ons op 29 december prima en heel vriendelijk geholpen. Verstopping aan de gootsteen na ruim 2 uur inspanning verholpen. Echt heel tevreden
Franca Hesseling
Franca Hesseling
2024.01.16
Zo fijn als je stress hebt en er komt heel snel iemand om de situatie in te schatten, je gerust te stellen en dezelfde dag nog het probleem op te lossen! Tijdens de badkamer renovatie 2x een beroep op hen gedaan, goed advies gekregen en snel geholpen. Belt snel terug en is snel ter plaatse . Heel vriendelijk ook. Top!
Advertisement
K. Ekkelenkamp
K. Ekkelenkamp
2024.01.14
Ik had twee problemen in mijn huis: 1. Afvoerpijp gootsteen keuken meters lang t/m in kruipruimte volledig dichtgekoekt met kalk en vet, waardoor water niet wegliep. Loodgietersbedrijf AM heeft dit verholpen door net zo lang door te gaan met ontstoppen in de kruipruimte totdat het water weer doorliep. 2. Lekkage badkamer waardoor grote vochtplekken in de wc en gang op étage onder badkamer. Loodgietersbedrijf AM heeft de badkamer voorzien van nieuwe kitranden en tussen de vloertegels opnieuw gevoegd. Lekkage opgelost. De heren van Loodgietersbedrijf AM werken hard en netjes, komen afspraken na, hebben verstand van zaken en denken met je mee. En dat tegen een absoluut nette prijs. Niets dan lof voor dit betrouwbare bedrijf.
Esther Chrispijn
Esther Chrispijn
2024.01.09
Gebeld en binnen een uur aanwezig. Super service snel en schoon
Hashmie Bakhtali
Hashmie Bakhtali
2024.01.01
Bijna tegen middernacht had ik te kampen met een lekkage aan mijn cv-ketel. Ik belde Loodgietersbedrijf AM en hij zei ik kom eraan. Malik heeft mijn lekkage verholpen en dat op een tijdstip (middernacht) dat de meeste loodgieters het lieten afweten! Vriendelijk en erg behulpzaam. De dag daarna controleerde hij nog bij mij of alles nog goed was.
Nikos Papadopoulos
Nikos Papadopoulos
2023.12.26
Hoewel het tweede kerstdag was, stond hij voor de deur binnen half uur en hij heeft er alles aan gedaan, totdat de verstopping was verholpen. Uitstekende service voor een schappelijke prijs.
Advertisement
Peter Velten
Peter Velten
2023.12.23
Vrijdagochtend ivm verstopping keukenafvoer Loodgietersbedrijf AM gebeld. Gelukkig konden zij meteen ‘s middags komen en was het ergste verholpen. Zaterdagochtend kwamen de mannen terug en hebben zij de rest van de afvoer tot in de kruipruimte gereinigd, hersteld en alles werkt weer 100%. Zonder overdrijven, Loodgietersbedrijf AM is echt top. De mannen komen afspraken na, leveren supergoed werk, zijn vriendelijk en enorm secuur. Voor ons geen andere loodgieter meer in Almere dan deze !
Maurits Hooft
Maurits Hooft
2023.12.21
Snel en professioneel geholpen met het verwijderen van 4 radiatoren en afdoppen van de leidingen in de kruipruimte. Netjes overleg en erg tevreden met het resultaat.
Patrick Hanschen-Saldi
Patrick Hanschen-Saldi
2023.12.21
De heren van Loodgietersbedrijf AM hebben ons zo enorm goed geholpen met de lekkage die we hadden. En de service die ze geleveren hebben had ik tot nu toe nog nooit eerder meegemaakt, ze zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam, daarom krijgen ze van ons 5 ster rating. Ik zou ze iedereen kunnen aanraden. Patrick.
Cindy
Cindy
2023.12.19
Dit bedrijf heeft ons geholpen met lekkage onder tegels. Hij heeft netjes de tegels eruit gehaald, de lekke pijp gerepareerd, en de tegels weer netjes teruggezet. Hij werkt met een goed team en komt zijn afspraken na. Good job!
Advertisement
Desse Vicky
Desse Vicky
2023.12.18
Zeer behulpzame, professionale, en vriendelijke loodgieter. Legt alles goed uit, stap voor stap. Denkt mee en doet veel extra's. Absolute aanrader.
Rob Moes
Rob Moes
2023.12.14
Ik ben heel erg tevreden over de dienstverlening van de loodgieter. Het probleem met ons toilet was gecompliceerder dan ik vermoedde. De loodgieter heeft me steeds duidelijk inzicht gegeven in de problemen en heeft de opties om het te lossen met me besproken en ook de kosten inzichtelijk gemaakt. Wij kunnen Loodgietersbedrijf AM van harte aanbevelen.
Elizabeth Owusu
Elizabeth Owusu
2023.12.08
Ze hadden mijn verwarming in een paar uurtje al gerepareerd. Erg top! Goede service, betaalbare prijzen en erg vriendelijk.
Maarten Stulemeijer
Maarten Stulemeijer
2023.12.07
Wij zijn prima geholpen en er werd heel goed gecommuniceerd over de gang van zaken.
Advertisement
Michael
Michael
2023.12.04
In de middag gebeld en paar uur later gelijk opgelost! Geweldig!
treinemeutje
treinemeutje
2023.11.30
Ik heb vandaag een contaktformulier ingevuld en werd al snel gebeld. Lekkende kraan van 30 jaar oud. Werd vakkundig een nieuwe opgezet die ik zelf al had aangeschaft. Hij ging voorzichtig te werk en heeft het probleem vakkundig opgelost. We kregen € 10 korting
Freerk Dijkstra
Freerk Dijkstra
2023.11.28
Klasse! Eerlijk advies. Vriendelijk. Kwam snel in actie.