Lichtbeurs - Videlampen en Eettafel verlichting op maat Reviews

Lichtbeurs - Videlampen en Eettafel verlichting op maat Reviews

5.0

Excellent - based on 15 reviews

www.lichtbeurs.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (15)
Vincent van Beusekom
Vincent van Beusekom
2024-02-01
Wij hebben een prachtige lamp laten maken bij Lichtbeurs. Jesse bedankt voor de prettige ontvangst en het samen maken van het ontwerp!
Reply from Lichtbeurs - Videlampen en Eettafel verlichting op maat 2024-02-01
Hoi Vincent, heel graag gedaan en fijn om te horen dat jullie er blij mee zijn! De foto's zien er mooi uit!
Gerdie de Weerd
Gerdie de Weerd
2024-01-08
Wij zijn heel blij met onze lampen voor in de lichtstraat. Erg mooi gemaakt, ook snel. Contact was goed en er werd geduldig uitgelegd hoe het zou worden en we zijn goed geadviseerd. Echt aanrader!
Reply from Lichtbeurs - Videlampen en Eettafel verlichting op maat 2024-01-08
Dankjewel voor de mooie feedback Gerdie!
Manuela Stanica
Manuela Stanica
2023-07-21
Jacqueline Snelder
Jacqueline Snelder
2023-07-17
Jesse maakt prachtige lampen, elk exemplaar is uniek en met zorg gemaakt.
Esmé Ritstier
Esmé Ritstier
2023-07-17
De lampen van Lichtbeurs zijn met veel passie en liefde gemaakt. De persoonlijke benadering van Jesse heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben heel blij met de lamp die hij voor ons ontworpen heeft.
Hilde Jonckers
Hilde Jonckers
2023-07-16
gitte briffa
gitte briffa
2023-07-16
Prachtige, stijlvolle en originele lampen. Jesse denkt mee en maakt ideeën waar. We krijgen ontzettend vaak complimenten over onze lampen van Lichtbeurs. Echt een aanrader!
britt stoelen
britt stoelen
2019-12-12
Prachtig stevig en kwalitatief maatwerk. Zeer mooie lampen. Top service op maat van de klant.
Teun Goosen
Teun Goosen
2019-02-13
Ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Jesse, zowel ten tijde van het ontwerpen en installeren van de lamp als in de after sales. Na een paar weken heeft hij kostenloos een lamp (peertje) vervangen, en ook nu na 9 maanden het binnenwerkje van een fitting niet meer functioneerde heeft hij er kostenloos een nagestuurd. Super!
Lage Brif
Lage Brif
2017-11-18
Geweldige service, prachtige producten. De eigenaar denkt echt mee en heeft prachtige oplossingen op maat. Als je de verlichting in jouw huis of bedrijfspand bijzonder wilt maken, schakel Lichtbeurs dan zeker in.
Sjors van Leijden
Sjors van Leijden
2017-09-10
recommends
Dank Jesse voor het plaatsen van twee prachtige lampen in onze woonkamer!
Petroesjka Opdam
Petroesjka Opdam
2017-02-26
recommends
Bram Huijsmans
Bram Huijsmans
2017-01-28
recommends
Bijzonder mooie lampen, snelle levering en hele goede en persoonlijke service. Bijzonder tevreden over onze aankoop!
Chantal van Leeuwen - Pont
Chantal van Leeuwen - Pont
2016-11-05
recommends
Tim Caarels
Tim Caarels
2016-01-19
recommends