Kwebbel – De tablet voor ouderen Reviews

Kwebbel – De tablet voor ouderen Reviews

4.7

Excellent - based on 24 reviews

www.kwebbel.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (24)
lizzy jansen
lizzy jansen
2023-07-17
De tablet aangeschaft om met opa in contact te blijven. Het werkt goed en was best makkelijk te installeren. Klantenservice was ook netjes, snel reactie en ze hadden veel geduld.
Lizzy Jansen
2023-07-17
Mooi product De tablet aangeschaft om met opa in contact te blijven. Het werkt goed en was best makkelijk te installeren. Klantenservice was ook netjes, snel reactie en ze hadden veel geduld.
Nino Dury
Nino Dury
2023-04-18
Heb de Kwebbel tablet voor mijn Oma in Roosendaal gekocht. En nu kan ik elke dag met haar videobellen en foto’s delen.
Pim Hessing
Pim Hessing
2023-04-12
Tablet zojuist aangeschaft. Mooi in verpakking geleverd. Makkelijk te installeren. Oma is er blij mee
Bert
2022-06-13
Veel storingen met de kwebbel tablet Geen landschapje beeld, alleen portret dus slechts één derde van het beeld op de tablet. Klantenservice uitermate slecht. Reageren erg laat op e-mails. Beloven te z oh even naar oplossing maar inmiddels al drie weken verder en geen resultaat. Regelmatig bij gebruik kwebbel tablet geen geluid. Dus opnieuw verbinding maken en dan gaat het weer met geluid. Soms wel geluid maar geen beeld. Sam maar weer opnieuw proberen met opstarten en dan ineens wel beeld en geluid. Al met al één grote teleurstelling.
Mike Zuurbier
Mike Zuurbier
2022-06-01
Wat een mooi product voor opa/oma om in contact te blijven met de omgeving.
F W
F W
2022-04-25
M'n opa wilde graag een tablet hebben om meer in contact te zijn met de familie. Na enige research gedaan te hebben ben ik terecht gekomen bij de Kwebbel Tablet. Door de eenvoudige bediening en veilige omgeving leek dit mij de beste keuze. M'n opa heeft de tablet nu een aantal weken in gebruik en hij is erg blij mee! :) Zeker aan te raden voor diegene die een makkelijk bedienbare/eenvoudige tablet zoekt.
Renild Romijn
Renild Romijn
2022-04-05
Casper Noordhoorn
Casper Noordhoorn
2021-11-25
Product werkt goed, ben ook zeer tevreden over de klantenservice!
Marco Maduro
Marco Maduro
2021-11-02
Super, met kwebbel wordt ik minder gelast door mijn oma met technische vragen, zij kan er best wel intuïtief er mee om gaan. Kort om, success.
Sem Koutrik
Sem Koutrik
2021-10-20
Leuke tablet voor ouderen. En makkelijk te installeren.
David Gieling
David Gieling
2021-10-08
Fijne en eenvoudige tablet om mee te beeldbellen en berichtjes te versturen
Joey Ronckers
Joey Ronckers
2021-10-08
Rajiv Laigsingh
Rajiv Laigsingh
2021-10-05
Top oplossing! Fijn om zo alsnog verbonden te kunnen blijven met oudere familie in binnen en buitenland. Aanrader voor elke familie!
Nena Stoks
Nena Stoks
2021-10-05
Goed geholpen bij de aanschaf van de kwebbel tablet. Sinds kort in gebruik, we zijn er heel blij mee!
Rory van der Kraats
Rory van der Kraats
2021-10-05
irriszd
irriszd
2021-10-05
Blij dat we Kwebbel cadeau hebben gedaan aan mijn oma!
Antoine Roode
Antoine Roode
2021-10-05
Twan Zwaagstra
Twan Zwaagstra
2021-10-05
Tablet gekocht voor mijn Oma die alleen in Groningen woont. Het proces om de tablet in te stellen was erg makkelijk en de familie heeft nu dagelijks contact met elkaar.
Teunis Roode
Teunis Roode
2021-10-05