Kraamzorg Bram

www.kraamzorgbram.nl

Kraamzorg Bram Reviews

Excellent rating
4.9
36 reviews Verified
Kraamzorg Bram
%title%

%offer%

Reviews ( 36 ) 4.9

L W
L W
2024.04.29
Hele fijne zorg gehad! Kraamweek op mijn manier in kunnen richten met hulp waar dat nodig was! Veel ervaring en kennis, dus heel veel geleerd. Fijne ervaring voor mij en mijn zoontje.
Advertisement
Nienke Haneveld
Nienke Haneveld
2024.03.15
Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad en zijn enorm dankbaar voor alle adviezen en hulp. Als nieuwe ouders wilde wij voornamelijk veel kennis vergaren in de kraamweek en hier is door Kraamzorg Bram goed op ingespeeld. We hebben veel geleerd en kregen de vrijheid om alle vragen te stellen die we hadden. Ik raad ze zeker aan!
Laura van der Hulst
Laura van der Hulst
2024.02.20
Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad. Kraamverzorgster Farima heeft ons ontzettend veel bijgebracht, veel adviezen gegeven. Precies wat wij nodig hadden in de eerste dagen met onze eerste kindje. Farima is een kundige en rustige dame met gevoel en passie voor het vak. We kijken met een goed gevoel terug!
Piiinddaa
Piiinddaa
2024.02.17
Super goeie zorg gehad van Marion en Robin. Echt een luisterend oor veel begrip en zeer vriendelijk. Heb onwijs genoten van Robin haar kook kunsten dat we nu standaard wentelteefjes eten in het weekend hahaha. Ook veel geleerd en kon ze altijd bereiken om wat te vragen hoe ik het moest doen. Voor onze 2de kindje hoop ik zeker dat Robin of Marion weer bij ons komt kramen. Ik mis jullie nu al!
Patricia van Dam
Patricia van Dam
2024.01.31
Ik zou kraamzorg Bram zeker aanraden. Na een snelle heftige bevalling van ons eerste kindje in het ziekenhuis ’s nachts, kwam de volgende ochtend Farima bij ons thuis. Ik voelde me door de kraamverzorgster in het ziekenhuis vlak na de bevalling overdonderd; heel veel informatie in een rap tempo, terwijl ik nog aan het bijkomen was. Farima bracht de informatie gedoseerd en deed de handelingen kalm voor en begeleidde op een rustig tempo. Ook leerde ze mijn partner alles met dezelfde kalmte, we vonden dat erg prettig. Ze is heel opmerkzaam en trekt bij twijfel ook meteen aan de bel, zodat de baby steeds optijd de zorg kreeg die hij nodig had. Daarnaast zorgde ze ook goed voor mij; lette op mijn houding; mijn voeding; gaf aan wanneer het tijd voor mij was om te rusten en beantwoordde geduldig al mijn vragen. Farima is oplettend, rustig en lief en door haar heb ik mijn spannende kraamweek als heel fijn ervaren.
Advertisement
Anouk de loos
Anouk de loos
2023.12.06
Wij hadden slechts 3 dagen kraamzorg met onze tweeling door een langer ziekenhuis verblijf, maar Tamara heeft in deze korte tijd goede zorg geleverd! Ze is zelfs die week erop nog een keer extra terug gekomen om onze kleine meisjes te wegen zodat wij zeker wisten dat ze voldoende aankwamen. Super attent!
Lisa Koenrades
Lisa Koenrades
2023.11.17
Wij zijn erg te spreken over de hulp die wij hebben gekregen van Robin. Met een eerste kindje is alles spannend en nieuw. Robin gaf ons veel zelf vertrouwen zorgde voor een fijne sfeer in huis, was lief, erg kundig, serieus en gezellig. Wij raden kraamzorg Bram dan ook zeker aan!
Sasja van Vlodrop
Sasja van Vlodrop
2023.11.14
Wat een fantastische paar dagen hebben wij gehad met Robin! Helaas hebben wij een paar dagen in het ziekenhuis moeten blijven met onze zoon waardoor we maar 4 dagen Kraamzorg kregen. Gelukkig hebben we echt nog kunnen genieten van die 4 dagen. Robin heeft veel passie voor haar werk en we vonden het heel fijn om haar in huis te hebben. Ze zorgde goed voor mij, mijn zoon en mijn man! Ze maakte elke dag een heerlijk eten voor ons. Ik kan iedereen Kraamzorg Bram adviseren.
Roxanne Hengst
Roxanne Hengst
2023.11.14
Bij alle 3 mijn kindjes Kraamzorg Bram gehad. En had het niet anders gewilt. Houden rekening met je wensen, zijn zeer betrokken, gewoon zo super fijn! This dat ons gezinnetje compleet is anders had ik het wel weer geweten!
Advertisement
Dorien Jansen
Dorien Jansen
2023.11.13
In de kraamweek kregen we acht dagen hulp van Tamara. Het waren acht hele relaxte dagen waar we al onze vragen konden stellen, konden oefenen met wat we wilden oefenen en zo de tools in handen kregen om voor ons eerste kindje te zorgen. Ook buiten de uren dat Tamara in huis was, was ze bereikbaar en betrokken via Whatsapp. Fijne ervaring waar we nu zeven weken later goed op terugkijken.
Fiona van Marwijk
Fiona van Marwijk
2023.11.12
Bij ons is Tamara van Kraamzorg Bram bij ons thuis geweest tijdens de kraamweek. Fijne intake en Tamara is top. Fijne tips en goede begeleiding. Altijd bereikbaar, wat zo fijn is voor de onzekere nieuwe ouder.
Kim Kolman
Kim Kolman
2023.11.10
In augustus 2023 verwelkomden wij ons 4de kindje. Dolblij, maar door eerdere ervaring keken we tegen het ontvangen van kraamhulp op. Allemaal onnodig, want daar kwam lieve Tamara van Kraamzorg Bram. Ze kwam binnen en het was meteen goed. Ze voelt goed aan wie in het gezin wat nodig heeft, en verliest zorg voor baby en kraamvrouw geen moment uit het oog. Tamara is in de tijd die ze bij ons is geweest echt een partner geweest in opvoeden, steun geweest voor iedereen in het gezin, wist bij al het nieuws omtrent baby en bevallen deskundig raad te geven, kwam voor ons op wanneer nodig en ze is zelf super leuk om mee te kletsen! Dankjewel Tamara voor de goede zorg en een super mooie kraamtijd om op terug te kijken. Verder heel fijn aan kraamzorg Bram: -Intake super gezellig en in te plannen op jou manier. Als drukke moeder vond ik het heel fijn dat dit via Teams kon. -Alles staat in de kraamzorg app, alle info heb je dus altijd en overal bij je. -Goed bereikbaar. Wegens tekort personeel soms minder uren, maar door goed app contact is dat geen gemis. -Een uitgebreid kraamverslag! Heel leuk om vooral later nog eens door te nemen. Tamara heeft voor ons zoveel moois hierin genoteerd. Deze tijd gaat zo snel voorbij waardoor dit verslag echt van onschatbare waarde is.
Annouk Kram
Annouk Kram
2023.11.09
Wat een fijne week hebben we gehad dankzij Tamara. Hele fijne, lieve zorg en een prettige energie om om ons heen te hebben gehad. Ons andere zoontje van 15 maanden vond het ook fantastisch dat ze er was. Daarnaast is er een soort dagboekje bijgehouden die we later nog kunnen teruglezen, heel leuk geschreven. We gaan haar missen!
Advertisement
Ilse Van Slingerland
Ilse Van Slingerland
2023.10.24
Wat een fantastische kraamverzorgster hebben we gehad! De zorg was super goed en ze heeft ons echt op weg geholpen in deze moeilijke periode! Michelle je was fantastisch!!! Echt een aanrader om te kiezen als kraamverzorgingsbedrijf!
alice De Ceuster-Wubbels
alice De Ceuster-Wubbels
2023.10.16
In onze kraamweek hebben we hulp gehad van Robin en Tamara, dankzij hen hadden wij een zorgeloze kraamtijd! Robin kenden we nog van de vorige bevalling, het was een zeer welkom weerzien. Tamara kenden we nog niet, maar hebben we zeker in ons hart gesloten. Zowel Robin als Tamara pasten perfect in de al bestaande structuur van ons gezin, waren onwijs lief voor onze peuter en zeer behulpzaam. Zowel bij het opstarten van de borstvoeding en de hulp bij de baby (het is toch weer even wennen, zo'n kleintje), als bij de dagelijkse gang van zaken in huis hebben ze ons onwijs goed bijgestaan. De verslaglegging was zeer uitgebreid en erg prettig, en ook buiten werktijden bleven ze betrokken en behulpzaam. Echt een aanrader!
R.M. Lahnstein
R.M. Lahnstein
2023.09.25
Super tevreden over de kraamzorg van Bram, en dan vooral met kraamverzorgster Michelle. Een hele fijne kraamweek gehad dankzij haar. Echt een topper. Bedankt voor de fijne zorg en de klantvriendelijkheid! 👏 Gr. Thom & Roma
Suzanne K
Suzanne K
2023.09.06
Dankzij Tamara hebben wij een hele fijne kraamweek gehad. Ze heeft echt passie voor haar vak, heeft ons veel geleerd en in de watten gelegd. De adviezen voor het geven van borstvoeding waren erg fijn en hebben ervoor gezorgd dat ik het net zolang ben blijven proberen totdat de productie op gang was. Daarnaast hebben wij genoten van de leuke verhaaltjes die zij dagelijks schreef. Ook haar hulp bij de huishoudelijke taken was super fijn. Tamara krijgt van ons een dikke tien, onwijs bedankt voor de fijne tijd!
Advertisement
Meeghan Wissen
Meeghan Wissen
2023.09.05
Lara Van Der Zwan
Lara Van Der Zwan
2023.08.09
Ik zag zo tegen de kraamzorg op... Maar al bij de intake was dit gevoel volledig verdwenen. Deze dames houden zoveel rekening met je wensen en maken van je kraamtijd echt een feestje! Wij missen ze nog regelmatig en zouden ze aan iedereen aanbevelen! 🥰
Reply from Kraamzorg Bram 2023.08.09
Wat een super lief berichtje dank je wel! Veel geluk met jullie kleintjes
Rianne Berretty
Rianne Berretty
2023.08.02
5 mei een aanvraag gedaan voor kraamzorg, destijds is mij verteld dat er omstreeks mijn uitgerekende datum geen plek meer was. Ik heb mij toen bij een andere instantie ingeschreven. 25 mei kreeg ik een mail van ze waaruit blijkt dat de inschrijving toch is doorgezet. Ik gelijk een mail terug gestuurd dat ik inmiddels voorzien was en deze inschrijving wilde annuleren. Nu krijg ik, 3 maanden naar data, een rekening van €75 annuleringskosten omdat het binnen 2 weken aangegeven moet worden. Dit nadat mij verteld was dat er geen plek zou zijn en mijn mail 1 dag na de 14 dagen inschrijven betreft. Jammer dat ze zo te werk gaan.
Reply from Kraamzorg Bram 2023.08.02
Bedankt voor uw reactie. Ik heb u nog geen uur geleden aan de telefoon gehad en zou u een mail sturen met de uitleg en waarom u van ons annuleeringskosten heeft ontvangen. Daar ben ik dus ook nog mee bezig. En deze kunt u dus ook nog van ons ontvangen. We wensen u een fijne zwangerschap en bevalling toe.