Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań Opinie

Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań Opinie

4.9

Doskonały - na podstawie opinii 92

www.kosmetyka-podologia.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (92)
Amelia Stec
Amelia Stec
2022-04-02
Od dłuższego czasu korzystam z wiedzy i umiejętności p. Karoliny. NIGDY się nie zawiodłam. Jak dla mnie najlepszy Podiatra
Advertisement
Sławek Leśniak
Sławek Leśniak
2022-03-24
Moje dolegliwości podologiczne tutaj są pod całkowitą kontrolą . Szczerze polecam.
Judyta Janicka
Judyta Janicka
2022-03-16
Profesjonalne usunięcie odcisków. Dbają tu o klientów jak nigdzie indziej. Jestem usatysfakcjonowana.
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2022-03-20
Paji Judyto, bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Pozdrawiamy serdecznie
Magdalena Dróżdż
Magdalena Dróżdż
2022-03-16
Świadczą usługi na wysokim poziomie. Polecam
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2022-03-29
Bardzo dziękujemy opinię. Pozdrawiamy, Zespół Gabinetu Podologicznego Karolina Jędryczka
karina Grzechowiak
karina Grzechowiak
2022-03-13
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2022-03-17
Bardzo dziękujemy za ocenę. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Gabinetu Podologicznego Karolina Jędryczka
Advertisement
Antonia Solecka
Antonia Solecka
2022-03-08
Znakomicie poradzili sobie z moimi stopami. Dobrali mi odpowiednie wkładki żeby chodzenie tak nie bolało. Dobrali również dla mnie odpowiednie ćwiczenia. Polecam.
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2022-03-14
Pani Antonino, bardzo dziękujemy za opinię. Do zobaczenia ! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Gabinetu Podologicznego Karolina Jędryczka
Paulina Krawiec
Paulina Krawiec
2022-03-01
Jestem bardzo zadowolona z usług, które wykonuje Pani Karolina. Doskonała wiedza i przyjazne podejście do pacjenta.
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2022-03-14
Dziękujemy bardzo za miłe słowa! Przekazujemy komplement Pani Karolinie. Pozdrawiamy, Zespół Gabinetu Podologiczego Karolina Jędryczka
Patrycja Wróblewska
Patrycja Wróblewska
2022-02-22
Zadowolenie z usług Pani Karoliny jest ogromne. Doskonała Pani lekarz, którą mogę polecić z czystym sumieniem.
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2022-03-14
Pani Patrycjo, w imieniu Pani Karoliny bardzo dziękujemy za zaufanie i świetną opinię. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Gabinetu Podologicznego Karolina Jędryczka
Jagna Wawrzyniak
Jagna Wawrzyniak
2022-02-15
Pani Karolina to osoba która jest warta zaufania. Doskonałe podejście do pacjenta.
Advertisement
Gosia Wilczyńska
Gosia Wilczyńska
2022-02-09
Polecam każdemu Panią Karolinę! Wreszcie moje stopy wyglądają zdrowo i są zadbane. Przed wizytą u Pani odwiedziłam kilku innych podologów, jednak to po wyjściu od Pani jestem najbardziej zadowolona. Opieka i fachowość na 100%. Dziękuję.
Matylda Jakubiak
Matylda Jakubiak
2022-02-03
Dziewczyny są niesamowite. Ich profesjonalizm nie sprowadza się tylko do wykonania określonego zabiegu, ale również podpowiedzą jak ważne jest dbać o stopy i jak to robić na co dzień. Są przemiłe i widać, że znają się na rzeczy. Polecam z całego serca.
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2022-02-10
Bardzo, bardzo dziękujemy Pani Matyldo za opinię i polecenie. Bardzo nam miło. Pozdrawiamy serdecznie
Katarzyna Kalkowska
Katarzyna Kalkowska
2022-01-29
Alicja Rychlik
Alicja Rychlik
2022-01-28
Polecam wszystkim, którzy szukają prawdziwego specjalisty jeżeli chodzi o stopy. Ja się nie zawiodłam. Wszystko zostało załatwione sprawnie, rzeczowo i profesjonalnie. A sympatyczna atmosfera pomaga w pozbyciu się wstydliwego problemu. W najbliższym czasie widzimy się na pedicure, do zobaczenia!
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2022-02-04
Bardzo dziękujemy Pani Alicjo. Do zobaczenia na kolejnej wizycie :) Pozdrawiamy serdecznie
Advertisement
Aneta Filipczak
Aneta Filipczak
2022-01-22
Najlepszy gabinet podologiczny w Poznaniu! Panie bardzo profesjonalnie zajęły się moimi stopami, czułam się wręcz "zaopiekowana". Na koniec otrzymałam jeszcze praktyczne porady dotyczące higieny i pielęgnacji. Jeżeli ktoś się waha - naprawdę warto.
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2022-02-04
Dziękujemy Pani Aneto za miłe słowa. Pozdrawiamy serdecznie
Nadia Janiszewska
Nadia Janiszewska
2022-01-15
Do gabinetu trafiłam po licznych pozytywnych opiniach i już wiem, że to był strzał w 10! Świetna atmosfera, a pani wykonująca zabieg podchodziła do niego delikatnie i z wielkim spokojem. Moje schorzenie jak ręką odjął i co najważniejsze nie wraca. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić to miejsce.
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2022-01-20
Bardzo, bardzo dziękujemy. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Serdecznie pozdrawiamy
Ludwika Czechowska
Ludwika Czechowska
2022-01-06
Od 4 lat korzystam z usług gabinetu . Najlepsze ręce w jakich mogły się znaleźć moje stopy. Przywiódł mnie problem z bolesnym odciskiem, który profesjonalnie i szybko został wyleczony, teraz regularne wizyty sprawiają że stopy są zdrowe i zadbane.
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2022-01-20
Szanowna Pani Ludwiko, bardzo dziękujemy za dotychczasowe zaufanie, którym nas Pani obdarzyła. Pozdrawiamy serdecznie,
Karolina Chmielewska (Chimera)
Karolina Chmielewska (Chimera)
2021-12-31
Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych w gabinecie. Pracownice gabinetu są bardzo miłe i empatycznie podchodzą do klienta. Polecam to miejsce.
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2022-01-03
Bardzo dziękujemy za zaufanie i miłe słowa :) Pozdrawiamy
Advertisement
Agata Piwowarczyk
Agata Piwowarczyk
2021-12-25
Miła atmosfera, bardzo czysto,szczegolowo tlumaczone - z całego serca polecam każdemu
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2021-12-26
Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Pozdrawiamy
Kamil Sienkiewicz
Kamil Sienkiewicz
2021-12-19
Jeśli ktoś szuka dobrego podologa w Poznaniu właśnie go znalazł:)
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2021-12-26
Dziękujemy Panie Kamilu. Pozdrawiamy
Żaneta Kozakiewicz
Żaneta Kozakiewicz
2021-12-12
Rewelacja. Opinia na piec gwiazdek ;) Pełen profesjonalizm i podejście do pacjenta na najwyższym poziomie.
Odpowiedz z Gabinet Podologiczny Karolina Jędryczka - Podolog Poznań 2021-12-15
Pięknie dziękujemy ! Pozdrawiamy serdecznie