Køreskolen KKORT.NU

Køreskolen KKORT.NU Reviews

Excellent rating
5.0
849 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (287)
Jonathan Majgaard
Jonathan Majgaard
2024.03.14
recommends
Kan klart anbefale Michael Pertersen, da køretimerne har en passende blanding af sjove samtaler og konstruktiv feedback, der fremhæver hvad man skal øve sig på.
Scarlett Christiansen
Scarlett Christiansen
2023.10.26
recommends
Kan 100% anbefale KKORT, det er den bedste køreskole❤️ Du kan føle dig 100% sikker, der er ingen dumme spørgsmål og det er altid hyggeligt og sjovt til teori og under kørsel❤️ Det har været en virkelig fed oplevelse som jeg vil tage med mig og klart anbefale til mine venner og familie❤️ Mange tak❤️
Virkelig kompetent køreskole Kan anbefale Kkort.nu til alle. Jeg har haft Vibeke som har været meget opmærksom og lydhør overfor min trivsel i køresituationen. Jeg har dag angst men Vibeke har støttet mig til at finde ro når jeg kører selv på den slags dage. Hun er en virkelig dygtig formidler både teoretisk og praktisk, og hun har et virkelig godt overblik og har skabt tydelig kontinuitet i forløbet. Det har betydet alverden for min oplevelse af at tage kørekort. Jeg bestod både teori og praksis i første forsøg grundet et veltilrettelagt forløb fra Vibeke og køreskolens side. Jeg er meget tilfreds med min oplevelse
Freja Neerup-jensen
Freja Neerup-jensen
2023.09.26
recommends
jeg vil i stor glæde anbefalde micheal hallgren som kørelære.
Jan Georg Vrå Olsen
Jan Georg Vrå Olsen
2023.09.06
god
Anton Hulbæk Grauman
Anton Hulbæk Grauman
2023.08.30
Peter Andersen-Jensen
Peter Andersen-Jensen
2023.03.21
oliver ravnkilde
oliver ravnkilde
2023.02.24
God og stabil læring
Reply from Køreskolen KKORT.NU 2023.02.26
Hej Oliver, tak for at du tog dig tid til at dele din erfaring med os. Vi er glade for at ha' fået lov til at hjælpe dig i mål med dit kørekort.
Erik Rasmussen
Erik Rasmussen
2023.02.07
Super effektive, positive og altid hjælpsomme ved spørgsmål. Hurtig respons.
Reply from Køreskolen KKORT.NU 2023.02.10
Tak fordi du tog dig tid til at dele din positive oplevelse, Erik! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.
Joane Sofia Solborg Johansson
Joane Sofia Solborg Johansson
2023.02.05
Jan Stradel Lauritsen
Jan Stradel Lauritsen
2022.11.29
Camilla Littau
Camilla Littau
2022.11.02
recommends
Kæmpe ros til Kkort.nu! Jeg var så heldig at tage kørekort ved kkort og Michael som kørelærer. Det var helt fantastisk professionel undervisning, han formåede at understrege vigtigheden af alt det man skal være opmærksom på i trafikken, uden det blev tungt. Hele holdet var engagerede fra de kom til de gik, han skaber en vanvittig god stemning! Hans ærlighed under køretimerne var prisværdige, på intet tidspunkt følte jeg mig usikker eller nervøs. Han skaber god ro og stor tillid ved at fortælle hvor niveauet er hele tiden, både at rose under forløbet, men også ved at være konstruktiv i de punkter der krævede ekstra af mig. KÆMPE anbefaling herfra 🤩 Det var hele turen fra København værd, hver gang!
Flemming Christensen
Flemming Christensen
2022.10.27
Salih Aljulani
Salih Aljulani
2022.09.16
I have had only 2 lessons with Mikael kastrup Hansen and I passed licenses B One of the best driving instruktor Great tips, great communication skills And definitely has a unique way to deliver his message Highly recommend. For english speakers as well.!
Reply from Køreskolen KKORT.NU 2022.09.16
Salih, thank you so much for trusting us with helping you reach your goal. All the best to you ✅
Camilla Kromann Hansen
Camilla Kromann Hansen
2022.09.13
De allervarmeste anbefalinger og den største ros til KKORT.NU og ejer og kørelærer Mikael, som jeg har haft fornøjelsen af at køre rundt med 🚗 Jeg blev anbefalet KKORT.NU af en bekendt, som også var kørelærer, da han ikke selv havde mulighed for at tage flere elever ind. Og den anbefaling kan jeg kun tage med videre! 😊 Forløbet har været enkelt og uden besvær, og Mikael er en meget professionel og nærværende kørelærer, der svarer hurtigt på beskeder med spørgsmål og er god til at danne en behagelig, uformel, hyggelig og tryghedsskabende relation. Han har været grundig ift. at teste min opmærksomhed, er god til at lære fra sig og giver ris og ros på en venlig og konstruktiv måde 👌🏼 Det var mange pæne ord, men jeg har ingen af de negative - alt spiller, og jeg bestod køreprøven i første forsøg 🥳
Reply from Køreskolen KKORT.NU 2022.09.14
Det var været en yderst fornøjelse at opgradere dig som bilist, vejene i Næstved bliver kun bedre med dig på dem. Tak fordi vi måtte hjælpe dig i mål med kørekortet ✅
Helena Stub Rasmussen
Helena Stub Rasmussen
2022.07.07
recommends
Kan kun stærk anbefale KKORT 🤩🚗 Havde et fantastisk forløb med Michael Petersen, som helt sikkert er et forløb jeg aldrig vil glemme. 🤩🤗 Det er næsten trist forløbet er slut, dog kom der et kort ud af det 💪🏻😁 Tak for alt Michael 🤩🎉
Sofia Østerlund Ellevang
Sofia Østerlund Ellevang
2022.06.21
recommends
Totalt anbefalelsesværdig! Jeg havde et fantastisk forløb på kun 3 måneder med Michael Petersen, der var super lærerig, hjælpsom og ikke mindst meget dygtig.
Daniel Dragovic Emdal Niro
Daniel Dragovic Emdal Niro
2022.06.03
recommends
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole til enhver i Næstved og Omegn der går med tanker om at tage et kørekort. Helt klart en fantastisk oplevelse med fantastiske kørelærere og teorilærere. Jeg fik Teoriundervisning af Mikael Hansen og kørelektioner af Michael Petersen. De gav mig begge troen på at det uopnåelige var muligt ved at få et kørekort. Går du med angst for at køre på vejne og tvivler du på dine egne evner til at bestå både Teori pg Køreprøven er det her forløb helt klart det værd. Helt igennem fantastisk oplevelse.
Line Larsen
Line Larsen
2022.05.30
recommends
Jeg vil helt klart anbefale alle til kkort! De er super søde og til at snakke med. Jeg var så heldig at få de to Michael’er og kunne ikke være mere glad! Så helt klart hvis i vil tage kørekort hos nogen som altid er i godt humør og lærer en alt, hvad man ska til en god pris. Så tag kkort.nu🙏🏼☺️ -tak for en fed læring, af jer🙏🏼
Youhann Al-Fereji
Youhann Al-Fereji
2022.05.20
recommends
Jeg har haft en sindssyg god og hurtig oplevelse her på KKORT.NU. Jeg har kørt med en sjov kørelærer som fik køretimerne og teoritimerne til at være sjove, men også ved hvornår han skal være seriøst, som har gjort at det har været meget nemt at lære. Jeg kommer til at anbefale KKORT.NU til alle jeg møder pga. den gode oplevelse.