Kalia Zakład pogrzebowy

Kalia Zakład pogrzebowy Reviews

Excellent rating
5.0
24 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (24)
Podziekowanie Bardzo dziękuję za wsparcie i zajęcie się najbardziej skomplikowanymi kwestiami podczas tych trudnych dla Mojej rodziny chwil. Jestem niezmiernie wdzięczna i chwalę. Państwa wyczucie, kulturę i zrozumienie powagi bólu. Odejście naszego Ojca i męża było dla nas bardzo bolesne, a Wasza pomoc nieoceniona. Żona Barbara Baran z rodziną
Stanislaw Michniak
Stanislaw Michniak
2024.04.03
Składam Panu Bogdanowi i Pani Agnieszce serdeczne podziękowanie za oprawę uroczystości pogrzebowej naszej Mamusi. W tych trudnych dla nas chwilach Państwa słowa i profesjonalne podejście sprawiło, że czuliśmy się spokojni podczas pożegnania najbliższej nam osoby. Państwa wysoka kultura, wyczucie i zrozumienie dla naszego bólu okazały się bardzo ważne. Jak mówią znajomi: pogrzeb był piękny. Państwo zadbaliście o przebieg tego pożegnania. Z Państwem łatwiej było nam przejść przez ten trudny czas. Dziękuję za piękną ceremonię i polecam Państwa usługi. Alicja Michniak
Artur Wrobel
Artur Wrobel
2024.02.29
Serdecznie polecam Zakład Pogrzebowy "Kalia"gdzie otrzymają Państwo usługę na najwyższym poziomie. Pan Bogdan i Pani Agnieszka służą pomocą na każdym etapie w załatwieniu wszelkich formalności związanych z organizacją pogrzebu. Firma godna polecenia.
Monika Więcek
Monika Więcek
2024.02.09
Bardzo polecam i dziękuję Zakładowi Pogrzebowemu Kalia za wzorcowe przeprowadzony pogrzeb mojego teścia jak również szwagra. Był to dla nas bardzo trudny czas, kiedy chowaliśmy naszych bliskich. Pani Agnieszka i Pan Bogdan okazali nam dużo ciepła, zrozumienia i serca nie zapominając przy tym o profesjonalizmie. Bardzo dziękuję za pomoc.
Polecam Zakład Kalia Bardzo polecam i dziękuję Zakładowi Pogrzebowemu Kalia za wzorcowe przeprowadzony pogrzeb mojego teścia jak również szwagra. Był to dla nas bardzo trudny czas, kiedy chowaliśmy naszych bliskich. Pani Agnieszka i Pan Bogdan okazali nam dużo ciepła, zrozumienia i serca nie zapominając przy tym o profesjonalizmie. Bardzo dziękuję za pomoc.
Kamil Piatek
Kamil Piatek
2024.02.08
Dobromiła Dudek
Dobromiła Dudek
2023.07.13
Serdecznie polecam Zakład Pogrzebowy Kalia. Wszystkie powierzone im zadania zostały wykonane perfekcjonalnie. Pan Bogdan służył pomocą na każdym etapie. Firma godna polecenia.
Aleksandra Grzenda
Aleksandra Grzenda
2023.02.10
Bardzo serdecznie dziękuje Państwu za fachowa obsługę i rzetelna opiekę nad moim zmarłym Tatą. Urna została przewieziona w przepięknej oprawie, a pogrzeb odbył się z należytym szacunkiem dla Zmarłego. Czułam, ze od początku do końca można było Państwu zaufać, ze zaopiekowaliście się Państwo Tatą tak jak należało. Dziękuje, ze nie pozostawili Państwo moich pytań bez odpowiedzi oraz za wsparcie w tym bolesnym czasie. Aleksandra Grzenda (Grabowska)
Rafał Maciejczyk
Rafał Maciejczyk
2022.12.20
Bardzo serdecznie dziękuje za profesjonalną obsługę pogrzebu mojej żony. Polecam wszystkim zakład pogrzebowy "KALIA" gdzie otrzymają Państwo usługę na najwyższym poziomie wszelką pomoc w załatwieniu formalności związanych z pogrzebem. Pan Bogdan i Pani Agnieszka pomogą w załatwieniu wszelkich formalności związanych nie tylko z organizacją pogrzebu ale również w przygotowaniu wszelkich dokumentów potrzebnych do innych czynności urzędowych.
Sara Gamrot
Sara Gamrot
2022.11.30
Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu. Pięknie przygotowany pogrzeb.
Dominika J.
Dominika J.
2022.10.06
Firma godna polecenia! Profesjonalne, taktowne podejście do klienta. Pełne zaangażowanie i pomoc w trudnych dla rodziny chwilach. Usługa na najwyższym poziomie. Dziękujemy.
Bernadetta Grajewska
Bernadetta Grajewska
2022.09.26
Profesjonalna obsługa, takt i duża kultura osobista właścicieli, oddanie i zaangażowanie, wszechstronna pomoc, bardzo wysoka jakość usługi. Gorąco polecam ten zakład pogrzebowy. Bernadetta Habrzyk-Grajewska
Dominik Kopytynski
Dominik Kopytynski
2022.09.19
Profesjonalna obsługa. Pomoc we wszystkich formalnościach. Polecam.
Wojtek Sobala
Wojtek Sobala
2022.07.06
Profesjonaliści. 3 raz wybraliśmy właśnie Kalię. Usługa na najwyższym poziomie . Ogromny szacunek do zmarłego . Piękne samochody. Bardzo miła obsługa . Bardzo Polecam
Witold Grabowski
Witold Grabowski
2021.09.15
Bardzo profesjonalna i kompleksowa obsługa. Należyty szacunek dla zmarłego i rodziny.
Iweta Pastuszak
Iweta Pastuszak
2021.09.15
Polecam
Renata Niemczyk
Renata Niemczyk
2021.07.08
Pełen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt. Wieniec zamawiałam z zagranicy telefonicznie Dziękuję. Jesteście firmą godną polecenia.
Dariusz Ramian
Dariusz Ramian
2021.06.06
macius104
macius104
2021.04.06
Wspaniała obsługa i wyrozumiałość. Wielu mogłoby się od nich uczyć podejścia do klienta. Polecam.
Roza Madyda
Roza Madyda
2020.07.17
Zakład spełnia wszystkie oczekiwania klienta, biorąc na siebie formalności. Obsługa profesjonalna. warto zwrócić uwagę na piękną grę trębacza. Wykonuje dużo utworów. Polecam.