kaasworkshops.nl Reviews

kaasworkshops.nl reviews

5.0

Excellent - based on 49 reviews

www.kaasworkshops.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (49)
susan sliep
susan sliep
2021-06-02
Verified
Relinde N
Relinde N
2021-06-01
Verified
Enthousiaste kaasmaakster die passie overbrengt Hele leuke workshop, goed verzorgd. Veel informatie over kaas maken, niet alleen een kunstje volgen. Ben ook heel benieuwd over een aantal weken als het kaasje echt klaar is, maar gezien de kennis die erin zit en de hygiene moet het lekker worden!
Jonna
Jonna
2021-05-20
Verified
Leuke workshop boter maken gevolgd. Interactief, ruimte voor humor en leerzaam!
Michel van Westen
Michel van Westen
2021-05-17
Verified
Als bedrijfsuitje de online boterworkshop gevolgd. Ontzettend leuk gedaan door Esther en interessant erachter te komen hoe een zo alledaags product nu eigenlijk wordt gemaakt. Als kers op de taart is het resultaat onwijs lekker. Nu ik weet hoe het moet ga ik zeker nog eens thuis zelf boter maken.
Petra Remeeus
Petra Remeeus
2021-05-17
Verified
Super leuke workshop. Esther is heel enthousiast, vertelt precies wat er gedaan moet worden, houdt iedereen er goed bij, geeft achtergrond info. Ik had een hele leuke avond. Dank je.
Erwin Teunisse
Erwin Teunisse
2021-05-17
Verified
Een online boter workshop gedaan via de personeelsvereniging van mijn werkgever. Pakket met benodigdheden ruim op tijd binnen via de post. Duidelijke uitleg wat betreft de voorbereidingen. Esther deed de workshop met veel passie en energie. Ook de achtergrond informatie en de techniek/scheikundige informatie is leuk om te weten waarom je een bepaalde dingen doet. Erg leuk om te doen en achteraf nog lekkere boter ook!
Roxanne C
Roxanne C
2021-05-10
Verified
The cheese making workshop at home was a birthday gift to help my bf with his new hobby, and we couldn't be happier with Esther. She's makes it fun to share her knowledge and her passion is contagious. We didn't only learn how to make cheese but also the logic behind the different steps; this was quite eye-opening! The lunch was also very tasty and we had a good time. Thank you Esther for making this workshop feel more like a sharing experience with a new friend than a course from a stranger 🤗!
Nienke van Loon
Nienke van Loon
2021-04-22
Verified
We hebben ter voorbereiding op een spreekbeurt, de kaasworkshop thuis gedaan (Het Kaasavontuur) Het was heel leuk en leerzaam om te doen en de begeleiding van Esther was top!! Het resultaat: prachtige kaasjes (die hopelijk ook heerlijk gaan smaken als ze genoeg gerijpt zijn) en een mooi cijfer voor de spreekbeurt! Een aanrader!! Bedankt Esther!!
Cecile Lormans-Giebels
Cecile Lormans-Giebels
2021-04-17
Verified
De online boterworkshop was super vet! Prettig en persoonlijk contact op voorhand, een leuk pakket met de spulletjes per post thuis bezorgd en dan natuurlijk het echte werk: de workshop zelf. Die was erg leuk en interessant om te doen: in je eigen keuken zelf boter maken onder professionele begeleiding. Het enthousiasme van Esther, zeker tijdens het shaken, was erg aanstekelijk. En na afloop heerlijk gesmuld van de zelfgemaakte boter en karnemelk. Dankjewel Esther!
Julian Suurland
Julian Suurland
2021-03-25
Verified
Afgelopen weekend eindelijk de kaasworkshop kunnen volgen. Na een paar keer moeten verzetten ivm de corona richtlijnen, was het dan eindelijk zo ver. Een mooie ervaring, onder leiding van de passievolle Esther. Veel geleerd en gedaan, met een mooi kaasje tot resultaat. De kaas moet nu nog 6 weken rijpen, voordat wij hem kunnen proeven. Voor de echte (bourgondische)doener is deze workshop een echte aanrader... Het is leerzaam, leuk en het levert een mooi zelf gemaakt kaasje op.
Matthijs Den Braven
Matthijs Den Braven
2021-02-06
Verified
Kennis van zaken, vrolijk en hulpvaardig.
Karin van der Leeden
Karin van der Leeden
2021-02-06
Verified
Vanmiddag de workshop boter maken gedaan. Super leuk gedaan. Met veel enthousiasme voorgedaan doe je van slagroom boter kan maken. Het resultaat was super en de karnemelk was heerlijk
Claire zee
Claire zee
2021-02-01
Verified
Niet zomaar een workshop, maar echt wat nieuws geleerd, een product gemaakt, hard gelachen en een heuse work-out gehad en dat allemaal in een uurtje. Bedankt Esther, goed werk.
mary zuiderwijk
mary zuiderwijk
2021-02-01
Verified
Wat ontzettend leuk was dit om te doen. Super enthousiaste Esther, en online samen met de collega's in tijden niet zo'n pret gehad. En het eindresultaat was ook nog eens erg lekker.
Marion vd Westen
Marion vd Westen
2021-01-15
Verified
Hoi Esther, 13 en 14 januari een geweldige workshop gehad van je op onze school. De leerlingen waren enthousiast, mede ook door de enthousiasme die jij uitstraalde. Leuke workshop waar de studenten veel geleerd hebben. Over een aantal weken een lekker kaasje uit het vuistje. Voor herhaling vatbaar. Helicon MBO Den Bosch, afdeling voeding techniek en kwaliteit. (instructeur)
Anja Wartelsteiner
Anja Wartelsteiner
2021-01-06
Verified
Hartstikke leuk om bij Esther een boterworkshop te volgen. Nooit geweten dat er zoveel komt kijken bij het maken van boter. Leerzaam en zeker voor herhaling vatbaar. Het uitpakken van het pakket behorende bij de workshop is een feest op zich. Een aanrader! Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen.
Wieke Van Der Zeijden
Wieke Van Der Zeijden
2020-12-23
Verified
De boterworskop was erg leuk! Heel goed thuis online te doen. En natuurlik altijd leuk om daarna iets te hebben om op te eten 😁 Dank je wel Esther!
Rogier van der Geer
Rogier van der Geer
2020-12-13
Verified
Omdat het in deze tijd niet mogelijk was om een workshop op de boerderij te volgen is Esther bij ons thuis geweest om met ons tweeën kaas te maken. Het was een groot succes! Of de kaas ook lekker is, dat weten we nog niet, maar alleen de ervaring al was geweldig. Esther weet heel veel over kaas, en had heel veel lekkers mee voor de koffie en de lunch.
Melkveebedrijf Rijken
Melkveebedrijf Rijken
2020-10-31
Verified
Leerzame, gezellige, goedverzorgde Workshop aan huis. Leerzame, leuke en gezellige kaasmaak workshop. Aan huis, dat was vooral fijn. Bij ons op de boerderij waar we van onze eigen kaas van Jersey koeien en Holstein koeien kaas hebben gemaakt. Wij willen zelf de melk van onze Jersey koeien gaan verkazen, met een workshop aan huis hebben we kunnen kijken of het ook praktisch te doen is. Zelfs de lunch en iets lekkers bij de koffie werd verzorgt helemaal TOP. Al met al samen met mijn zoon een heel leuke dag gehad. Echt een aanrader.
Yuval van Boven
Yuval van Boven
2020-03-24
Verified
Met veel enthousiasme, humor en kennis brengt Esther de kunst van het kaasmaken over. In de workshop leert ze je zelf kaas te maken, door uitleg tijdens elke stap van het proces. En natuurlijk mag je alles zelf doen. Ik kan. Het wachten om over een aantal weken mijn zelfgemaakte kaas te proeven. Deze workshop smaakte naar meer, ik ga thuis zelf aan de slag!
Kasper
Kasper
2020-03-17
Verified
Leuke en leerzame kaasworkshop Leuke locatie waar we achteraf nog over de boerderij hebben kunnen lopen tussen alle dieren. Interessante workshop van Esther waarbij het hele proces van kaasmaken wordt doorlopen. Tussendoor heerlijk gegeten. . Over een paar weken kunnen we genieten van ons zelfgemaakte kaasje.
B&H
B&H
2020-03-15
Verified
Perfect verzorgd van A tot Z Leerzame workshop met veel interactie en ruimte om vragen te stellen. In tegenstelling tot andere kaasworkshops doorloop je bij Esther alle processtappen en krijg je je eigen kaasje mee naar huis. Esther is heel kundig en heeft haar zaakjes goed op orde in zowel haar communicatie vooraf (telefonisch, website, e-mail) als ook tijdens de workshop zelf. Deze workshop is een absolute aanrader!
S5172NVpeterb
S5172NVpeterb
2020-02-29
Verified
Gezellig uitje met een vriendin Geweldige dag gehad, gastvrij ontvangen lekker kaas gemaakt, tussendoor verwend met koffie wat lekkers en een heerlijke uitgebreide lunch. Een echte aanrader om te doen. Na de leerzame workshop ga je de echte handgemaakte kaas waarderen. Dank je wel Esther voor je duidelijke uitleg je gastvrijheid maar vooral je vriendelijke lach. Ook namens mijn vriendin dank je wel en misschien tot ziens bij de boter workshop Joke en Mia
Yvonne Deinert
Yvonne Deinert
2020-01-26
recommends Verified
Vol enthousiasme heeft Esther ons meegenomen in de wereld van het kaasmaken. Goed verzorgd met een prima lunch en op een leuke locatie. We waren met 7 man/vrouw en hebben ervan genoten. Nu goed voor onze kaasjes zorgen! Kunnen bijna niet wachten om te proeven. Dankjewel Esther!
Eline Ivo
Eline Ivo
2020-01-15
Verified
Wat was dit leuk! De hele ervaring was een feestje. Ik ontving een persoonlijk kaartje van Esther een maand voordat wij de workshop gingen volgen. Het was een cadeautje van mijn vriend. Hoe Esther dit heeft uitgewerkt en aangepakt was zo fijn. Ik voelde me mega welkom. De kaasworkshop was dan ook nog eens super leerzaam en verliep ook heel gestroomlijnd. Ik zou wel vaker een dagje mee willen werken aan dit proces! Nu nog een aantal weekjes wachten tot de kaas gerijpt is, we kunnen niet wachten :)
Ruud van Halder
Ruud van Halder
2020-01-15
Verified
Ontzettend leuke, leerzame en gezellige workshop gegeven door Esther. De liefde en passie voor kaas maken spat er vanaf. Een echte aanrader!!
Eline I
Eline I
2020-01-15
Verified
Het was een feestje! Wat was dit leuk! De hele ervaring was een feestje. Ik ontving een persoonlijk kaartje van Esther een maand voordat wij de workshop gingen volgen. Het was een cadeautje van mijn vriend. Hoe Esther dit heeft uitgewerkt en aangepakt was zo fijn. Ik voelde me mega welkom. De kaasworkshop was dan ook nog eens super leerzaam en verliep ook heel gestroomlijnd. Ik zou wel vaker een dagje mee willen werken aan dit proces! Nu nog een aantal weekjes wachten tot de kaas gerijpt is, we kunnen niet wachten :)
Ingrid van Bremen
Ingrid van Bremen
2020-01-11
recommends Verified
De passie van Esther voor het maken van kaas en het geven van de workshop.De goeie uitleg. Lekkere lunch en de uitleg hoe het thuis verder moet. Een super workshop op een leuke lokaties.
Jose B
Jose B
2019-12-14
Verified
Aanrader kaasworkshop Een hele leuke en leerzame workshop waarin je goed inzicht krijgt over het hele proces van kaasmaken Esther is erg enthousiast en gepassioneerd Alles perfect geregeld en voorbereid Lekkere lunch Naar huis met een cadeautje voor jezelf, ziet er zo mooi uit Nu zelf goed zorgen voor het kaasje
Irikiri Z-s
Irikiri Z-s
2019-11-28
recommends Verified
Afgelopen zaterdag een heerlijke kaas workshop gedaan met mijn vriendin! Het was haar verjaardagscadeau!! We hebben enorm genoten!! Met een groep van 5 hebben we deze workshop gedaan!! Tussendoor wat warms en een heerlijke zelfgebakken kruidige notencake en voor de lunch een heerlijke boerenlunch met soep vooraf!! Esther de kaasmaakster is een hele lieve en gezellige jonge vrouw en legt alles heel duidelijk uit.. we hebben echt genoten en een hele mooie eigengemaakte kaas mee naar huis genomen met een kistje met bijbehoren om de kaas thuis verder te kunnen verzorgen met een werkbeschrijving.