kaasworkshops.nl Reviews

kaasworkshops.nl reviews

5.0

Excellent - based on 83 reviews

www.kaasworkshops.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (83)
Andre van Lierop
Andre van Lierop
2022-05-28
Verified
Onlangs heb ik een kaasworkshop bijgewoond bij Esther. Dit was een unieke ervaring. Wat een geweldige enthousiaste vakvrouw. Zij is kundig op het gebied van voedselveiligheid. Kan alles uitleggen op het gebied van kaas maken maar ook van boter, yoghurt etc. en heeft een prachtige locatie om de workshop te houden. De uitleg hoe kaas ontstaat heb ik op deze manier nog nergens gehoord of gelezen. Is er dan niets negatiefs te zeggen? Jawel, het was te kort. Deze vrouw heeft zoveel kennis en kunde en zoals al eerder gezegd enthousiasme ga ik me zeker verder verdiepen in zuivelproducten. Dit is voor mij zeker niet de laatste keer dat ik daar een workshop ga volgen. André van Lierop
Reply from kaasworkshops.nl 2022-05-16
Beste André, Wat leuk om te lezen dat je de kaasworkshop een unieke ervaring vond en alles over zuivel te bespreken. Er waren zoveel vragen te bespreken dat een werkdag helaas niet genoeg was... Succes met je kaasje(s) en de toekomstige kaasjes/kazen :)
Petra Smit
Petra Smit
2022-05-23
Verified
Esther kwam bij ons thuis als cadeau voor een vriendin die 50 is geworden. En een feestje werd het! Maar ook serieus gewerkt, wat weer onderbroken werd met heerlijke lunch, om daarna weer aan de slag te gaan. Op dit moment aan het nagenieten en volop aan het zorgen voor de kaasjes, zodat we over week of 6 kunnen gaan smullen. Weer klein feestje! Te gaaf deze workshop en we gaan excuus verzinnen om het weer te doen. Oh, en thuis is prima te doen. Of er niks gebeurd was eind van de dag.
Reply from kaasworkshops.nl 2022-05-24
Hallo Petra, Wat leuk om te lezen! Mooi om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. Dat was ook de bedoeling ;) Ook voor mij was het een feestje om jullie kaas te leren maken en de verjaardag van Linda te vieren met de kaasworkshop aan huis. Ook voor mij was het een feestje om bij jullie langs te mogen komen. Nu lekker nagenieten en aftellen tot de kaasjes aangesneden kunnen worden.
Andre van Lierop
Andre van Lierop
2022-05-13
Verified
Onlangs heb ik een kaasworkshop bijgewoond bij Esther. Dit was een unieke ervaring. Wat een geweldige enthousiaste vakvrouw. Zij is kundig op het gebied van voedselveiligheid. Kan alles uitleggen op het gebied van kaas maken maar ook van boter, yoghurt etc. en heeft een prachtige locatie om de workshop te houden. De uitleg hoe kaas ontstaat heb ik op deze manier nog nergens gehoord of gelezen. Is er dan niets negatiefs te zeggen? Jawel, het was te kort. Deze vrouw heeft zoveel kennis en kunde en zoals al eerder gezegd enthousiasme ga ik me zeker verder verdiepen in zuivelproducten. Dit is voor mij zeker niet de laatste keer dat ik daar een workshop ga volgen. André van Lierop
Heleen Pet
Heleen Pet
2022-04-02
Verified
Gisteren een erg leuke, lekkere, leerzame en interessante kaasworkshop gevolgd bij Esther in Elburg. Esther legt het proces helder en gestructureerd uit, zorgt dat het hele proces goed doorlopen wordt en dat je aan het eind van de dag met een mooie kaas naar huis gaat. Daarnaast zorgt ze ook goed voor haar gasten met wat lekkers bij de koffie en een heerlijk lunch. Top dag gehad. Esther bedankt!! Oh ja en tussendoor ook nog een erg interessante en leuke rondleiding op de boerderij die verzorgt werd door de boerin. Een hele leuke extra!
Ben Vester
Ben Vester
2022-03-18
Verified
Esther heeft ons een onvergetelijke dag bezorgt. Met haar enthousiasme voor het kaasmaken en haar uitgebreid kennis bleek zij meer vragen te kunnen beantwoorden dan vier westerlingen konden vragen. Ook de rust en het plezier dat zij uitstraalde maakte dat het allemaal heel ongedwongen was. Tussen de middag lekker vers brood met heerlijk beleg waaronder - hoe kan het ook anders - vijf verschillende kazen. Daarna met haar oom en tante een rondleiding gedaan door de boerderij. Het enthousiasme moet wel in de familie zitten want ook zij vertelde honderd uit over het reilen en zeilen in deze prachtige bedrijfstak. Ik ben nu stiekem wel een beetje jaloers 😀 Hieronder nog drie foto’s van het pekelen en het begin en eindresultaat na het coaten. Nu alleen nog regelmatig keren en geduld hebben voordat we kunnen proeven. Voor iedereen die eens gezellig een dagje uit wil en daarbij ook nog laagdrempelig kennis wil maken met twee mooie vakgebieden, is het de reis richting Elburg meer dan waard.
Nelk
2022-03-08
Leerzaam en Leuk! Ik heb erg genoten van de cursus kaasmaken. Het was gezellig en zeer leerzaam.
nasir elkh
nasir elkh
2022-03-08
Verified
Donny Kleuver
Donny Kleuver
2022-03-07
Verified
We hebben een super leuke en leerzame dag gehad Esther heeft veel passie voor d‘r vak en geeft op een hele leuke manier deze workshop. Het eten was ook perfect geregeld er was meer dan genoeg
Sonja de Winter
2022-03-07
Leerzaam en leuk! Ik vond het super leuk om mee te doen aan de groepsworkshop kaasmaken. Esther heeft ons heel goed door het proces van kaasmaken geloodst en ik heb serieus het idee dat ik er nu zelf thuis mee aan de slag kan. Wat ik ook fijn vond is dat ze goed uitlegt waarom je iets wel of niet op een bepaalde manier moet doen en dat er ruimte is voor vragen. De rondleiding over het melkveebedrijf vond ik trouwens heel geslaagd. Dat is een leuke manier om de tijd door te brengen als de kazen in de pers zitten. Wat een aardige mensen met hart voor hun bedrijf is de familie Van der Kolk! We hadden het ook heel gezellig met de andere cursisten. Goeie sfeer!
Madam Boisson
2022-03-06
Top of the list things to do in Netherlands I had a really great day expanding my Culinary knowledge with Esther de cheese master. Lesson were conducted both in Dutch and English. Easy to follow and clear instructions on how to make Gouda cheese from scratch. And what a joyful day watching the cows doing their things from above and using the raw milk from the farm for producing our artisanal cheese course. Fantastic experience. Highly Highly recommended
Madam Boisson
Madam Boisson
2022-03-06
Verified
Awesome Gouda cheese 🧀 making experiments with Esther. Really appreciate her efforts for making all the translation in English and making sure I understood all the steps and not left out. It was a fun day learning how to make cheese from scratch, watching the real cow pampering themselves to treats from above and using the raw milk from the farm to produce the cheese 🧀 😋. Highly recommended 👌 Dank je wel , Esther
Jasmijn Degen
Jasmijn Degen
2022-02-27
Verified
Heel uitgebreide en informatieve workshop! Je kunt na het volgen van de workshop ook echt helemaal zelf een kaas maken thuis. En dat is superleuk om te doen! Esther is enthousiast en heeft kennis van zaken.
H VA
H VA
2022-02-12
Verified
Esther geeft klaar en duidelijk en met veel passie haar kennis door!
Reply from kaasworkshops.nl 2022-02-18
Hallo Hendrik, Wat mooi om te lezen dat het allemaal duidelijk was. Ik vond het leuk om je online te kunnen helpen met je kaas-proces tijdens de online consultancy. Ik ben benieuwd hoe het de komende tijd gaat met je gemaakte kazen en de kazen die in de toekomst geproduceerd gaan worden.
Maria
2022-02-05
Happy day! Het was een heel leuke en leerzame dag vandaag. De uitleg was zeer duidelijk, de ondersteuning adekwaat, de lunch meer dan perfect, de instructie over de nazorg voor onze “babykaas” erg volledig. Hoewel we uit verschillende deelgroepen bestonden hadden we na afloop het gevoel dat we een team waren. Fijn dat we de keus hadden om al of niet mee te doen aan de rondleiding over de boerderij. Ik koos daar niet voor en heb zeer gezellig en informatief met je gesproken. Je bent een uitstekend en bevlogen docent. Heel erg bedankt! Mijn kaasje is net uit de pekel gekomen en ik kan niet wachten om de vervolgstappen te zetten. Helaas moet ik een aantal weken wachten om de kaas te kunnen nuttigen maar dat hoort erbij. Dank van Maria.
Makram El Khoury
2022-01-24
Excellent Cheese Making Training Esther provided a cheese making training from Lebanese Women under the Lebanese Cheese Bees Project implemented by the Center of Development, Democracy and Governance (CDDG) in Lebanon, and financed by North Farmers Lebanon (Mokhtarona). The aim of this project was to train cheese makers in order to enable them learn new skills and generate additional income especially in view of the actual economic crisis in Lebanon. Esther was very compassionate with all the women attending the workshop, and with her smile, she was able to remove the language barrier between them. Esther is very knowledgeable about the cheese. The theoretical part of the worskhop was "spot on" and contained all information necessary to make Gouda cheese. Her mastery of the cheese making process shows the obvious experience she has in the domain. On behalf of CDDG, the donor North Farmers Lebanon (Mokhtarona) and the trainees we would like to thank Esther for this wonderful experience. Looking forward to future mutual collaboration.
Makram El Khoury
Makram El Khoury
2022-01-24
recommends Verified
Esther provided a cheese making training from Lebanese Women under the Lebanese Cheese Bees Project implemented by the Center for Development, Democracy and Governance - CDDG in Lebanon, and financed by North Farmers Lebanon (Mokhtarona). The aim of this project was to train cheese makers in order to enable them learn new skills and generate additional income especially in view of the actual economic crisis in Lebanon. Esther was very compassionate with all the women attending the workshop, and with her smile, she was able to remove the language barrier between them. Esther is very knowledgeable about the cheese. The theoretical part of the worskhop was "spot on" and contained all information necessary to make Gouda cheese. Her mastery of the cheese making process shows the obvious experience she has in the domain. On behalf of CDDG, our donor North Farmers Lebanon (Mokhtarona) and the trainees we would like to thank Esther for this wonderful experience. Looking forward to future mutual collaboration.
Makram El Khoury
Makram El Khoury
2022-01-24
Verified
Esther provided a cheese making training from Lebanese Women under the Lebanese Cheese Bees Project implemented by the Center of Development, Democracy and Governance (CDDG) in Lebanon, and financed by North Farmers Lebanon (Mokhtarona). The aim of this project was to train cheese makers in order to enable them learn new skills and generate additional income especially in view of the actual economic crisis in Lebanon. Esther was very compassionate with all the women attending the workshop, and with her smile, she was able to remove the language barrier between them. Esther is very knowledgeable about the cheese. The theoretical part of the worskhop was "spot on" and contained all information necessary to make Gouda cheese. Her mastery of the cheese making process shows the obvious experience she has in the domain. On behalf of CDDG, the donor North Farmers Lebanon (Mokhtarona) and the trainees we would like to thank Esther for this wonderful experience. Looking forward to future mutual collaboration.
Reply from kaasworkshops.nl 2022-02-18
Dear Makram, Thank you! It was a pleasure to work with you and your great team.
Mario Henrique
Mario Henrique
2021-12-15
Verified
Quero agradecer a você Ester pois vim do Brasil fazer uma oficina de queijo gouda sem muita consciência do que ia aprender e do caminho que me levaria, com a tua oficina me abriu o leque de inspiração.(DANKJEWEL.)a minha visão periférica ampliou, pois estava com um pouco de dúvidas do futuro empreendimento, fiquei mais seguro,só falta práticas e estudar. DANKJEWEL, obrigado!
João Neves
João Neves
2021-12-15
Verified
Me and my friend Mario attended her cheese workshop a week ago. Among all the websites I found in my research, hers was by far the most professional, which gave me a good first impression about the quality of her work. He is a chef who came from Brazil to learn how to make gouda cheese, and I was there to translate. It's clear to me that she has been doing this for a long time, cause her instructions were very clear, and can get very technical and scientific, depending on your needs. Also, she provided all the materials, and emphasised the importance of hygiene in the process. I would definitely recommend her workshops, regardless of your purpose. We had a great time that day. Thank you, Esther! Best regards from Maastricht!
Lies van der Voort
Lies van der Voort
2021-12-11
recommends Verified
Hele leuke dag gehad vandaag! Echt een aanrader deze kaasworkshop!