JC Flytt & Städ - Flyttfirma Helsingborg

www.jcflytt.se

JC Flytt & Städ - Flyttfirma Helsingborg Reviews

Excellent rating
4.6
662 reviews Verified
JC Flytt & Städ - Flyttfirma Helsingborg
%title%

%offer%

Reviews ( 662 ) 4.6

Rina
Rina
2024.05.21
Fick rekommenderat denna flyttfirma av min dotter som var mycket nöjd. Kan ju bara instämma i det. 3 killar kom och och tömde min lägenhet på 100 kvm, 3 vån utan hiss på mindre än 4 tim. Allt gick snabbt och smidigt så kan bara varmt rekommendera denna flyttfirma
Jeronimo Lacno
Jeronimo Lacno
2024.05.17
Super nöjd!
kaveh keivan
kaveh keivan
2024.05.17
Vi var jättenöjda. Duktiga killar som var noggranna, försiktiga, snabba och super trevliga. Inga skador varken på möbler eller väggarna i samband med flyttet. Dagen efter kom städgänget som gjorde ett fantastiskt jobb. Dem höll på i flera timmat och resultatet va obeskrivligt👌🏽👌🏽 rekommenderar dem starkt. Prisvärda, duktiga, nogranna och mycket mer👍🏽
Adress lala
Adress lala
2024.05.17
Anlitat jc 2 gånger. Första gången skötte de sig galant. Men andra gången var det under all kritik. Personalen bråkade med mig pga att jag kritiserade deras städning. De garanterade att städningen skulle bli godkänd. Men fick sedan en faktura från föreningen på 5000kr som jag var tvungen att betala då de inte gjorde städningen bra..
Kajsa Larsson
Kajsa Larsson
2024.05.17
Peter Vater
Peter Vater
2024.05.17
Full pott⭐⭐⭐⭐⭐ Vilket jobb killarna gjorde. Flera trappor upp och positiva, trevliga och hjälpsamma hela tiden. Kommer absolut att anlitas igen vid behov.
Linn
2024.05.10 2024.05.10 | Sweden
Kanon flyttfirma Trevliga, försiktiga och effektiva!
jenny pace
jenny pace
2024.05.10
Den mest oseriösa flyttfirman som finns. Inget blev som utlovat. Katastrof företag👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼 Använd inte dom till något!
Bo Blixt
Bo Blixt
2024.05.10
Är mycket nöjd med flytten som utfördes snabbt och professionellt.
Karola Helgesson
Karola Helgesson
2024.05.09
Fantastiskt proffsiga flyttkillar, Noga och rädda om allt dom flyttar ( vi har andvänt oss av dom 5 ggr) Har även haft flyttstäd och det var väldigt noga utfört..Rekommenderar dom verkligen..
Jonathan Petersson
Jonathan Petersson
2024.05.09
JC flytt hjälpte mig med flytten, på bara några timmar var allt tömt och jag var inflyttad i nya lägenheten. Fick fast pris som dessutom var konkurrenskraftigt gentemot andra firmor. Verkligen jättetrevliga och supersnabba, kan rekommendera starkt!
Camilla Wagner
Camilla Wagner
2024.05.04
Tack för väl utförd flyttstädning och flytt!
Anita Frick
Anita Frick
2024.05.04
Ni på JC flytt är bästa och trevligaste flytt firman som jag har anlitat! Tre trevliga killar som fixade smidigt och säkert hela mitt hem. Ödmjuka och jätte omtänksamma mot mig som var lite yr i huvudet, då tog dem hand om mig också, de är guldvärt för mig Tusen tusen tack till killarna kan du hälsa dem de Jamal💐
Jewelie Knight
Jewelie Knight
2024.05.03
Otroligt nöjd! Proffsiga, snabba, noga med hur och vad man ville att de skulle flytta. 4 jätte trevliga killar som verkligen fick mig att känna mig trygg med alla mina saker. Och på en 1/5 .... Alltså är det någon man vill anlita till flytt, så är det absolut dessa killar. Tack än en gång! Julia
Kurosh Hbg
Kurosh Hbg
2024.04.25
Tusen tack för all hjälp Helt fantastiska människor som hjälpte mig med allt. Så omtänksamma och medgörliga att ha med och göra. Inga anmärkningar efter städning ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Josefine Wåhlstedt
Josefine Wåhlstedt
2024.04.23
Jag skulle flytta in i en lägenhet som städats av JC och jag är mycket missnöjd. Trots att de kom tillbaka två gånger för att fixa det jag pekade ut som inte var rent kom kommentarer om att jag visade andra foton på var de missat att städa, andra gången, (för att jag hittade fler ställen som var smutsiga) och att de aldrig skulle kommit tillbaka om de inte "redan var i närheten". Jag ska ju inte behöva visa en städare hur de ska utföra sitt arbete Det har blivit många timmars städning för mig för att få det fräscht i mitt nya hem. Ett mejl skickades till dem från säljaren som ville avboka ytterligare flyttstäd men ingen svar från JC på det mejlet.
Felicia Hjortevall
Felicia Hjortevall
2024.04.19
Mkt bra firma som var extremt behjälpliga! Jag är mycket nöjd.
sondos atef
sondos atef
2024.04.17
Reply from JC Flytt & Städ - Flyttfirma Helsingborg 2024.04.18
Hej Sondos Varmt tack för den lysande femstjärniga recensionen! Hoppas din dag är lika strålande som din feedback. Ser fram emot att få träffa dig igen. Välkommen tillbaka närhelst du önskar! 🌟
Christoffer Eklundh
Christoffer Eklundh
2024.04.05
Otroligt duktiga, snabba och organiserade! Rekommenderar starkt!
Reply from JC Flytt & Städ - Flyttfirma Helsingborg 2024.04.08
Hej Christoffer Så härligt att se att du är nöjd med oss, vi uppskattar ditt stöd! Ha en fortsatt fin dag 🌸 JC flytt
Ashleigh Close
Ashleigh Close
2024.04.04
Sämsta jag varit med om man bokar tid 08:00 Kommer istället 21:00 och är klara 01:40 sämre företag kan man fan inte hittas
Reply from JC Flytt & Städ - Flyttfirma Helsingborg 2024.04.04
Kära kunder. Vi har tyvärr blivit attackerade av falska recensioner. Vi hoppas innerligt att ni tar hänsyn till detta när ni läser en sådan kommentar. Hälsningar JC flytt