I Vicini

I Vicini Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
110 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (110)
heerlijke pizza's Op 14 februari zijn wij, team Goede Herderschool verwend met de heerlijke pizza's bereid door Derk-Jan en Thijmen. We hebben genoten van elke pizza die uit de oven kwam. Door de verschillende soorten was er voor iedereen een favoriete pizza. En ze zijn welkom in de toekomst bij collega's. Dat zegt denk ik genoeg!
Advertentie
Jacqueline van Dongen
Jacqueline van Dongen
2024.02.16
Op 14 februari zijn wij, team Goede Herderschool enorm verwend door de heerlijke pizza's die zijn verzorgd door Derk-Jan en Thijmen. We hebben genoten van alle soorten pizza's die zijn rondgedeeld. Derk-Jan is uitgenodigd op verschillende adressen van collega's om pizza's te komen maken. Dat zegt genoeg, denk ik!
Antwoord van I Vicini 2024.02.16
Jacqueline! Dankjewel voor deze mooie woorden. Zo te horen gaan we elkaar vast vaker zien...😀
Heerlijke sfeerbrengers! Snel en fijn contact. Ze denken goed mee en brengen een leuke sfeer met een mooie Piaggio en heerlijke pizza's.
Antwoord van I Vicini 2023.10.20
Beste Esther, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je de sfeer en onze pizza's waardeert. Dankjewel voor de 5 sterren!
Top pizza’s. Op 30-9-2023 heeft Ivicini bij mij thuis heerlijke pizza’s gemaakt. Goede bodem, veel variatie, netjes en met een leuke uitstraling (uniek wagentje/leuke sfeer). Echte aanrader!!!
Antwoord van I Vicini 2023.10.01
Beste Eric, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je de pizza's en onze unieke sfeer waardeert. Bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot ziens! Groeten, het Ivicini team.
Hoogtepunt van mijn feestje in Wijhe? I Vicini!!! De weg naar the party was er zowel letterlijk als figuurlijk eentje met hobbels (en schade) maar de heren koks lieten zich er niet door uit het veld slaan. Fijn contact, machtig mooi karretje, maar bovenal overheerlijke pizza"s ! Mijn gasten raakten er niet over uitgepraat en het zou me verbazen als hier niet meer opdrachten uit voortkomen. Derk Jan bedankt!
Antwoord van I Vicini 2023.09.29
Dag Marleen, Dankjewel voor je vriendelijke woorden! Inderdaad was de start onderweg iets anders dan we ons voorgesteld hadden. Je verliest niet vaak een aanhanger onderweg, maar "eind goed al goed". Dank voor de hartelijke ontvangst en leuke foto's! Groeten, het I Vicini team.
Advertentie
I B
I B
2023.09.20
Good food can be simple. Pizza gemaakt met passie! Donderdag 14 september tijdens ons afdelingsuitje mocht ik genieten van deze geweldige pizza's. Gemaakt met verse producten van hoge kwaliteit en als geheim ingrediënt: passie! Dank voor deze geweldige ervaring. Groet, Iwan
Antwoord van I Vicini 2023.09.20
Dag Iwan, Veel nauwkeuriger kan je de essentie van iVicini niet omschrijven. En exact met dat idee zijn we bijna 10 jaar geleden begonnen aan dit avontuur. Dank voor jouw fraaie woorden. Het was ons een genoegen!
Smaakvolle en heerlijke verse pizza's !! Weer een ervaring rijker zal Derk-Jan gedacht hebben, toen de Piaggo Ape uiteindelijk met passen en meten op de gewenste plek stond!! :) Wij, én al onze vrienden, hebben vooral genoten van jullie heerlijke verse pizza's, jullie enthousiasme en gezelligheid. Een aanrader!!! Derk-Jan en Dimitri , Super bedankt!! :)
Antwoord van I Vicini 2023.09.18
Beste Matty en Jaap, dankjewel voor deze fraaie woorden. Het is iedere keer weer een avontuur voor ons. En bij jullie was dat er een met hoofdletters. Een uitdaging! Jullie ook bedankt voor de geweldige ontvangst en kennismaking. Dank voor de foto's!
Katja Kok
Katja Kok
2023.09.02
Antwoord van I Vicini 2023.09.05
Dankjewel Katja!💪
Michael Sweers
Michael Sweers
2023.08.30
Antwoord van I Vicini 2023.08.30
Dankjewel Michael! Daar zijn we altijd blij mee.😃
Advertentie
Adjina
Netherlands | 2023.08.27
In één woord geweldig! Helemaal super! Echt een aanrader en de pizza’s waren heerlijk! Genoeg keus voor iedereen. Hebben heel erg genoten! Bedankt voor de goeie service en jullie gezelligheid tijdens ons buurtfeest!
Antwoord van I Vicini 2023.08.28
Beste Adjina, hartelijk dank voor je positieve reactie. Wij zijn heel blij dat je onze service en pizza's waardeerde tijdens het buurtfeest. Graag tot een volgende keer!
Caspar Huisman
Caspar Huisman
2023.07.27
Geweldige Pizza's en service! Ik zou het 100% aanraden om Vicini Forno Mobile te boeken voor ieder feest! Alles was super smaakvol, goede combinaties en natuurlijk heerlijk vers. Echt een aanrader!
Antwoord van I Vicini 2023.07.27
Dankjewel Caspar voor zo'n uitgebreid verslag. Daar doen we het voor! Grazie mille!
Joke Hartman
Joke Hartman
2023.07.20
Gisteren hadden we ons jaarlijkse teamuitje. De pizza's die I Vincini ons voorschotelde waren voortreffelijk! Een aanrader!
Antwoord van I Vicini 2023.07.20
Dankjewel Joke! Blij dat we jullie teamuitje mochten opvrolijken met onze pizza's!
Annette
Netherlands | 2023.07.18
Dit weekend een culinaire beleving mogen ervaren bij Dick van I Vicini!! Wat was het gezellig en vooral heerlijk! Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid!
Advertentie
Astrid
Netherlands | 2023.07.16
Wat een smaak-belevenis !! Wat een smaak-belevenis. De heerlijke pizza's met dunne bodem worden met liefde en zorg door Dick bereid en zijn supersnel gereed. Kortom een culinaire smaak-sensatie !!
Bôte de Jong
Bôte de Jong
2023.06.26
Wat een heerlijke pizza’s mochten we zaterdag eten en aan onze gasten serveren! De afstemming vooraf en tijdens het feest verliep prettig. Fijn dat je ook duidelijk aangeeft welke ruimte je Paggio nodig heeft 😉 Een aanrader!!
Antwoord van I Vicini 2023.06.26
Dankjewel Bôte, We vinden het altijd plezierig om dicht bij het gezelschap te kunnen staan en dat had je goed geregeld! Nogmaals dank voor de opdracht.
olivier mirandolle
olivier mirandolle
2023.06.24
wij gaven een tuinfeest en daar mocht de Piaggio van i Vicini niet ontbreken. Naast dat het er leuk uit zag staan heeft iedereen genoten van de heerlijke pizza's. Wij kunnen het iedereen aanraden.
Antwoord van I Vicini 2023.06.24
Dankjewel Olivier voor deze 5 sterren! Daar zijn we weer blij mee! 🤪💥
Niels Bonte
Niels Bonte
2023.06.21
Leuk en enthousiast team en heerlijke pizza's. Super aan- en of invulling voor feest en of bijeenkomst. Een echte aanrader!
Antwoord van I Vicini 2023.06.22
Dag Niels, dankjewel voor je enthousiaste reactie. Goed te horen dat onze pizza's in de smaak vielen!
Advertentie
Marieke van Dijk
Marieke van Dijk
2023.06.18
Antwoord van I Vicini 2023.06.19
Dankjewel Marieke!
Barbara Post
Barbara Post
2023.06.11
Heerlijke pizza’s, verfijnd en smaakvol. Tel daarbij op de sfeervolle uitstraling van de piageo, de pizzabakkers zelf en de ingrediënten voor een gezellig en ongedwongen feestje zijn geleverd.
Antwoord van I Vicini 2023.06.11
Dankjewel Barbara! Fijn te horen dat de pizza's in de smaak vielen.
Pieter Lofvers
Pieter Lofvers
2023.06.06
Uitstekend, goede pizza's, de Piaggo erg fraai, perfect voor mijn feest, Derk-Jan en Dimitri bedankt!
Antwoord van I Vicini 2023.06.07
Dankjewel voor deze review Pieter! Blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren.