Isolatie Collectief Nederland B.V.

www.isolatiecollectief-nederland.nl

Isolatie Collectief Nederland B.V. Reviews

Excellent rating
5.0
110 reviews Verified
Isolatie Collectief Nederland B.V.
%title%

%offer%

Reviews ( 110 ) 5.0

JelmerHaspels
JelmerHaspels
2024.05.22
Reageren en handelen snel, en werken super netjes. Zeker een aanrader!
Fam. Wasbauer
Fam. Wasbauer
2024.05.02
Hele duidelijke en eerlijke uitleg gehad tijdens het advies gesprek met Youri. Daarna meteen een afspraak gepland voor de spouwmuurisolatie. Gisteren zijn de werkzaamheden uitgevoerd, zeer tevreden over de werkzaamheden en het opruimen. Door onvoorziene omstandigheden waren de monteurs later dan gepland, echter hier meerdere keren over gebeld geworden en excuses voor aangeboden waardoor dit natuurlijk helemaal geen probleem was! Zeker aan te raden. Bedankt!
Hans Bekenes
2024.04.24 2024.04.24 | Netherlands
Geadviseerd door Patrick Borsboom. Goed gesprek met eerlijk advies over dakisolatie. Gezien onze leeftijd en wat er allemaal bij komt kijken werd afgeraden iets te ondernemen en alles te laten zoals het is. Niet ten koste van alles opdracht binnen willen halen geeft een goed gevoel over de medewerkers en de firma.
Frank van Zwol
2024.04.18 2024.04.18 | Netherlands
Fantastisch werk geleverd Fantastisch werk geleverd. Heldere vlotte communicatie. Nette vakkundige werkers die alles tot in de puntjes verzorgen en afwerken. Ik heb het Isolatie Collectief ook aanbevolen aan mijn broer, Ik beveel het trouwens iedereen aan.
Luuk Koper
Luuk Koper
2024.04.18
Thuis de kruipruimte laten isoleren met 80mm PIF. In een woord “geweldig”. Super snelle service, vriendelijk personeel en werkt snel en vakkundig. Nu genieten van warmen voeten.
Menno Huisman
Menno Huisman
2024.04.16
Duidelijke informatie gehad vanuit Yuri. Zeer behulpzaam en prettig contact. Uitvoering voor zowel spouwmuur en vloer isolatie is vlot en netjes verlopen.
Suus Prent
Suus Prent
2024.04.14
Aardige beleefde jongens. Alleen jammer dat ze het zand zelfs mee de woonkamer in namen en het niet opruimden. Nadat ze weg waren kon ik dus de hele benedenverdieping schoonmaken. Verder goede service
John Eijpe
2024.03.29 2024.03.29 | Netherlands
Vloerisolatie Vandaag een isolatiemaatregel (vloer vanuit kruipruimte) laten uitvoeren. Nette vriendelijke mensen en de werkzaamheden zijn snel en netjes uitgevoerd.
M Ss
M Ss
2024.03.27
Vandaag de zoldervloer laten isoleren, super tevreden! Sociale enthousiaste werkers! En keurig aanwezig op het tijdstip zoals besproken was.
Reply from Isolatie Collectief Nederland B.V. 2024.03.27
Wat is het fijn om in Limburg te zijn, bedankt voor de heerlijke vlaai en uw gastvrijheid. Geniet van de isolatie.
Thirza Van der Linden
Thirza Van der Linden
2024.03.27
Wij hebben eind vorig jaar onze hoekhuis uit 1960 laten isoleren en merkte direct(!) verschil, zowel qua temperatuur als op de eindrekening van ons gasverbruik!
Reply from Isolatie Collectief Nederland B.V. 2024.03.27
Beste Thirza, super fijn dat het direct merkbaar is geweest in comfort en besparing. Bedankt voor uw review🙏🏻. Met vriendelijke groet, Isolatie Collectief Nederland
David Claassen
David Claassen
2024.03.23
Zeer tevreden over de werkzaamheden goed advies en een goede uitvoering echt een aanrader !
Reply from Isolatie Collectief Nederland B.V. 2024.03.27
Dank voor uw review, we hebben uw woning graag geïsoleerd.👌🏻
Tim Gesthuizen
Tim Gesthuizen
2024.03.21
Wij hebben onlangs spouwmuurisolatie laten uitvoeren door Isolatie Collectief Nederland en zijn zeer tevreden met het resultaat. Raoul geeft een duidelijk en eerlijk advies en is snel in de communicatie. Daarnaast hebben ze zeer ervaren monteurs. Top service!!
Reply from Isolatie Collectief Nederland B.V. 2024.03.27
Dankjewel Tim. Veel plezier in je nieuwe woning👊🏻.
Marjolein Kieviet
2024.03.19 2024.03.19 | Netherlands
Betrouwbaar& eerlijk Deskundig, professioneel, eerlijk en betrouwbaar zo kwam de werknemer Patrick Borsboom op ons over. Gaf vantevoren deskundige uitleg en is eerlijk in advies geven. Fijn bedrijf, waar professioneel advies wordt gegeven.
Een vol huis
Een vol huis
2024.02.24
Een expert is deze week langs geweest en ons uitleg gegeven over hoe Isolatie Collectief Nederland werkt. Vervolgens gaan meten en eerlijk aangegeven dat onze spouwmuur er nog goed uitziet. Dat is ook een advies en zelfs nog andere tips gegeven!!!!
Reply from Isolatie Collectief Nederland B.V. 2024.03.27
Kijk, ook nee zeggen is onderdeel van advies geven. Hopelijk heeft u iets aan de adviezen van onze isolatie-expert. Dank voor uw review.
René Akkermans
René Akkermans
2024.02.20
In 1 woord met drie lettergrepen FAN-TAS-TISCH. Al vanaf de eerste kennismaking met Youri duidelijk dat dit bedrijf weet waar ze het over hebben! Supergoed en eerlijk advies, goede prijs en vakkundige (en hele nette) monteurs. Alles netjes achtergelaten en uitgelegd. Absolute aanrader.
Reply from Isolatie Collectief Nederland B.V. 2024.03.27
Beste René, dit was ons het klusje wel, lagere kruipruimte dan vooraf ingeschat maar ook deze klus hebben we weten te klaren. Dank voor uw review🙏🏻
Alfred Levels
2024.02.15 2024.02.15 | Netherlands
Super isolatie door Isolatie Collectief Nederland B.V. Wij hadden teveel problemen met huis in Landgraaf en besloten na 4 offertes te kiezen voor Isolatie Collectief Nederland B.V. dankzij Youri de Jong die geruime tijd nam en meeste plekken spouwmuren inspecteerde. Wederom problemen die fantastisch opgelost werden door Youri en ICN op 15 februari 2024. Zijn nog steeds overdonderd van kwaliteit en klantvriendelijkheid van Youri en Isolatie Collectief Nederland B.V.
Hugius
Hugius
2024.02.15
Reply from Isolatie Collectief Nederland B.V. 2024.03.27
Dank voor uw review 👌🏻
Fred Verboon
Fred Verboon
2024.02.15
Keurig en beleefd personeel. Snelle goede afwerking
Reply from Isolatie Collectief Nederland B.V. 2024.03.27
Beste Fred, dank voor uw review. Hopelijk heeft u ook nog iets gehad aan onze aanbeveling betreft de dakdekker. Dank voor uw review.
Jacky Ploum
Jacky Ploum
2024.02.11
Wat een kanjers! Joey en zijn collega’s zijn goud waard! Vakkundig en denken goed met je mee. Fantastische mannen! Dankjewel voor alles!
Reply from Isolatie Collectief Nederland B.V. 2024.03.27
Beste Jacky, wij beamen uw woorden. Geweldige vakmannen met passie voor het vak. Dank voor uw review.
Nico
Nico
2024.01.28
Na een uitgebreide en deskundige inspectie van de spouwmuur weet je meteen dat je met professionals te maken hebt. Eerlijk en verstand van zaken. Ook voor de monteurs niks dan lof! Absolute aanrader dit bedrijf!
Reply from Isolatie Collectief Nederland B.V. 2024.03.27
Dank Nico voor uw review. Ook een klus met uitdagingen zoals die van u gaan wij niet uit de weg. Dank voor uw review 👌🏻