In Stijl Zonwering Reviews

In Stijl Zonwering Reviews

5.0

Excellent - based on 14 reviews

www.instijl-zonwering.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (14)
Veldman
2023-10-13
Rolluiken en zonnescherm We hebben 7 solar rolluiken met afstandsbediening en een breed zonnescherm gekocht bij en laten installeren door In Stijl Zonwering. Björn heeft goed advies gegeven over de kleuren en de installatie was snel en goed gelukt. Een aanrader als je op zoek bent naar zonwering en rolluiken!
S K
S K
2023-09-20
Bjorn heeft een kunststof raam bij ons gewrapped en dit is heelnetjes gedaan.
Reply from In Stijl Zonwering 2023-09-22
Dankjewel voor de review. Het is mooi dat je iets esthetisch kan veranderen. Of wanneer er een verkeerde kleur kozijn(en) geleverd is, kan je het naar de gewenste kleur wrappen.
Remko
2023-02-17
Splinternieuwe Keuken! Bjorn heeft onze keuken gewrapt en deze lijkt gewoon weer nieuw. Het is mooi strak aangebracht en geeft onze keuken een hele nieuwe look. Alles volgens afspraak zonder gedoe, aardige man en prima werk.
Reply from In Stijl Zonwering 2023-02-18
Hoi Familie, bedankt voor jullie leuke bericht. De keuken heeft weer een mooie frisse uitstraling gekregen. En… geen spiegels meer 😉 Geniet ervan.
Max van der Duim
Max van der Duim
2022-07-19
Vandaag 19 juli een nieuwe op solar werkende screen geplaatst gekregen door In Stijl Zonwering uit Oldemarkt. Vakkundig geplaatst en supersnel geleverd. Een absolute aanrader!!
Reply from In Stijl Zonwering 2022-07-19
Dankjewel voor de mooie review, geniet ervan vooral met deze warme dagen.
Mark
2022-06-25
Hoogste kwaliteit en service Onze ervaring met Instijl is klantvriendelijke service, professioneel en punctueel! De zonwering is van de beste kwaliteit. We zijn van te voren goed geadviseerd. Veel kennis op zijn vakgebied
Linde Loveee
Linde Loveee
2022-06-25
Onze ervaring met Instijl is klantvriendelijk, professioneel en punctueel! De zonwering is van de beste kwaliteit. We zijn van te voren goed geadviseerd. Veel kennis op zijn vakgebied.
Reply from In Stijl Zonwering 2022-06-25
Dankjewel voor deze mooie review. Geniet van jullie mooi zonnescherm, hoop op veel zon uren.
Ilse Brouwer
Ilse Brouwer
2021-11-01
recommends
Onze rolluiken die op zonne-energie werken zijn vakkundig gemonteerd. Daarnaast kunnen alle maten rolluiken geleverd worden. Die de bouwmarkt ons niet kon leveren. De levertijd was ook sneller dan verwacht. Vriendelijk en een goede communicatie staan voorop bij dit bedrijf. Om je zonwering bij in stijl zonwering te bestellen raden wij zeker aan. Bjön bedankt!
Reply from In Stijl Zonwering 2021-11-02
Dankjewel Ilse Brouwer voor de mooie woorden ik ben blij dat jullie tevreden zijn, en geniet van jullie rolluiken en dat zonder kabels en gootjes binnen in huis. 😉
Robbert-Paul Wolvetang
Robbert-Paul Wolvetang
2021-06-10
Wij hebben een elektrisch bedienbaar screen laten plaatsen in onze veranda door In Stijl Zonwering. Het biedt ons bescherming tegen de wind en geeft ons nog meer privacy. Het screen is gemonteerd tussen de steunpilaar van de veranda en het potdekselwerk van het huis. Een absoluut staaltje vakwerk! Ook is ons huis inmiddels voorzien van horren. Wij zijn bijzonder tevreden en raden In Stijl Zonwering iedereen aan die het wil weten!
Reply from In Stijl Zonwering 2021-06-10
Robbert en Marjolein bedankt voor jullie mooie review. Zo kunnen jullie optimaal genieten van het buitenleven.
Bernald Ploeger
Bernald Ploeger
2021-06-04
Reply from In Stijl Zonwering 2021-06-05
Dank je wel Bernald voor de 5 sterren die we hebben gekregen. Geniet van jullie nieuwe aanwinst. En mag er veel zon gaan schijnen, en jullie er toch lekker koeltjes bij zitten. 😉
Tine Schuhmacher
Tine Schuhmacher
2021-04-07
Uitstekende dienstverlening, komt afspraken stipt na. Er wordt nauwgezet en keurig afgewerkt. Zeer tevreden
Reply from In Stijl Zonwering 2021-04-07
Bedankt voor deze mooie review. Geniet van jullie uitvalschermen.
Manouk Van Enckevort
Manouk Van Enckevort
2021-02-19
Björn laat duidelijk zien waar zijn bedrijf In Stijl Zonwering voor staat: klantvriendelijkheid, kwaliteit en professionaliteit! Bij vragen of onduidelijkheden staat hij direct voor je klaar. We zijn ontzettend blij met de aanschaf van onze nieuwe rolluiken. De begeleiding in de keus hiervan was geweldig. We zijn zo tevreden dat er alweer een inmeting is geweest voor een nieuw zonnescreen. Bedankt
Helma Kuijper
Helma Kuijper
2021-01-24
In Stijl Zonwering.......mooie zonwering, en een super-service. Als er met je meegedacht en mee-gerekend wordt geeft dat een goed gevoel. Wij raden In Stijl Zonwering met een gerust ❤️ aan Top 👍🏽👍🏽
Folker van 't Hoff
Folker van 't Hoff
2017-12-31
recommends
Binnen raamdecoratie en screens buiten (beide met smart motoren) besteld en laten plaatsen door In Stijl. Zeer goed advies en heel netjes geplaatst!
Ruud Brinkman
Ruud Brinkman
2017-05-30
recommends
Kort geleden onderhoud aan ons twaalf jaar oude zonnescherm gehad. Hing iets uit het lood en piepte daardoor met uit- en indraaien. Keurig op afgesproken tijd gekomen, netjes gewerkt, factuur volgens afspraak. Er zijn dus vakmensen die gewoon niet teleurstellen en doen wat beloofd is. Kortom, aanbevolen en we zijn erg tevreden.