Caravandirect.nl

www.inkari.nl

Caravandirect.nl Reviews

Excellent rating
4.8
49 reviews Verified
Caravandirect.nl
%title%

%offer%

Reviews ( 49 ) 4.8

Jip Pertje
Jip Pertje
2024.01.26
Goede deal gehad. Keurig geregeld, snelle afhandeling. Dikke duim voor het bedrijf!
Advertisement
Joost 93
Joost 93
2024.01.17
Super bedrijf! Heel fijn geholpen met mijn caravan. Waar we nu nog steeds heel veel plezier van hebben😁
Gavin Wall arnemann
Gavin Wall arnemann
2024.01.15
Emille de Raad
Emille de Raad
2024.01.14
Fijne afhandeling gehad bij mijn aankoop. Zeer nette jongeman die met je mee denkt tot aan de laatste details. Nogmaals hartelijk dank!
Thijs Pelkmans
Thijs Pelkmans
2024.01.13
Advertisement
Alexander Duque
Alexander Duque
2024.01.13
I was looking for long time for the perfect caravan and finally I arrived to this company; the person in charge was really nice,supportive and happy to answer all my questions (I think that I asked a lot 🙈for being my first caravan). Price was good, he gave me warranty. I totally recommend him and in the future if I need a biiig one I’ll come back .
Fam Bakelaar
Fam Bakelaar
2024.01.10
Fijn bedrijf om zaken mee te doen fijne camper mogen kopen deal snel gesloten. Later een klein probleem met de camper gehad, contact opgenomen voor een oplossing. Super geregeld!!! Mensen zijn daar eerlijk en oprecht.
Debbie van Veen
Debbie van Veen
2024.01.03
Sharon de Laat
2024.01.03 2024.01.03 | Netherlands
Caravan direct Fijn bedrijf! Goed geholpen en eerlijk. Caravan dezelfde dag mee kunnen nemen. Goed geregeld.

Date of experience: 29 December, 2023
Advertisement
Ludie van Neijhof
Ludie van Neijhof
2023.11.13
Caravan gevonden en we zijn er snel uitgekomen. Week later de caravan opgehaald. Alles super en snel geregeld.
martin compellini
martin compellini
2023.11.10
Velmi dobrá komunikace, zboží odpovídá popisu, velmi férový přístup. Rád se vrátím znovu.
Pleun .S
Pleun .S
2023.11.06
Super bedrijf! Ik ben ontzettend goed geholpen, ik heb eerlijk advies gekregen. De eigenaar was erg vriendelijk en gastvrij. Ik kreeg de ruimte en tijd om al mijn vragen te stellen en de vragen werden allemaal super duidelijk beantwoord. De communicatie was super prettig en erg professioneel.
Omed Aslami
Omed Aslami
2023.10.19
Zeer vriendelijk en eerlijke persoon met een goed uitleg! Zeker aan te raden !
Advertisement
Maartje Van Gool
Maartje Van Gool
2023.10.08
Wat een fijn bedrijf! Buiten het mooie kantoor waar een prettige sfeer hangt, heb ik het contact als heel vriendelijk, oprecht en professioneel ervaren. Een bedrijf met net dat beetje extra, precies dat wat ik vandaag de dag juist vaak mis. Rahman is bereid net even een stapje verder te gaan en met je mee te denken. We zijn ontzettend blij met onze camper! Dankjewel voor alles Rahman !
Ronald Melisse
Ronald Melisse
2023.10.05
Goede service en afhandeling van zaken
Jos Römgens
Jos Römgens
2023.10.03
Positieve ervaring in het bereiken van overeenkomst. Eerlijke en open benadering. eerlijke prijs.
Tycho Prinsen
Tycho Prinsen
2023.09.29
Onlangs heb ik daar een caravan gekocht en ik ben meer dan tevreden. Het personeel was buitengewoon behulpzaam. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven me nuttig advies bij het kiezen van de juiste caravan voor mijn behoeften. De klantenservice was echt top! Al met al kan ik Caravandirect van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwaliteitscaravan met uitstekende service. Mijn kampeeravonturen zijn nu nog leuker dankzij mijn nieuwe thuis op wielen!
Advertisement
Stijn Gerwen
Stijn Gerwen
2023.09.29
Personeel helpt je erg goed bij het maken van de juiste keuze. Dit is mijn eerste caravan en ik ben enorm tevreden over hoe ik geholpen ben. Ik werd van a tot z ingelicht. Super personeel!
Xander Barel
Xander Barel
2023.09.28
Wij hebben onze Fendt hier gekocht, zeer tevreden ermee. Uitmuntende service mannen
Yvette Pura Vida
Yvette Pura Vida
2023.09.12
Bijzonder goed geholpen. Ze geven je de ruimte en nemen de tijd om je vragen te beantwoorden en de camper te bekijken. Geen opdringerig gedrag niet opgejaagd. Wij zijn helemaal nieuw in de kampeer wereld, maar niet 1 van mijn duizend blonde vragen waren gek. Ze werden allemaal beantwoord zonder zuchten altijd met begrip. Heel fijn bedrijf. Wij zijn blij met ons nieuw avontuur. Bedankt caravandirect