Inflowcoaching voor Coaching, Stress en Burnout begeleiding, Deventer e/o, altijd buiten

Inflowcoaching voor Coaching, Stress en Burnout begeleiding, Deventer e/o, altijd buiten Reviews

Excellent rating
5.0
9 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (9)
Michel Broekman
Michel Broekman
2023.09.14
Fijne man om mee te werken en is begripvol,luisterend oor en heeft geen voor oordeel. Heeft mij super geholpen en ik heb een grote sprong gemaakt naar waar ik wil zijn. De betere ik. Dankjewel voor de support ,duw in de juiste richting en hulp.ben super dankbaar
Reply from Inflowcoaching voor Coaching, Stress en Burnout begeleiding, Deventer e/o, altijd buiten 2023.09.15
Dank Michel, Graag gedaan!
Advertisement
Frank Van etten
Frank Van etten
2023.06.13
Martijn is een geweldenaar Zijn aanpak is groots en de inzicht die hij je geeft is magisch ! Bedankt man Gr Frank van Etten
Reply from Inflowcoaching voor Coaching, Stress en Burnout begeleiding, Deventer e/o, altijd buiten 2023.06.13
Bedankt Frank! Mooi te zien hoe je nieuwe inzichten omzet naar nieuw gedrag. Blij te mogen bijdragen aan meer plezier en minder stress in je leven. Dank voor je vertrouwen!
Richard van Vliet
Richard van Vliet
2023.03.13
Heb training gevolgd bij Martijn. Het is prettig om dit in de buitenlucht te doen. De een op een wandelingen zijn een fijne en veilige manier om open over emoties te kunnen praten. Martijn is een prettige coach die mij goed heeft kunnen helpen. Ik zou hem hierbij van harte kunnen aanbevelen aan anderen.
Simon Krukkert
Simon Krukkert
2022.07.03
In de drukste periode goede keuzes kunnen maken dankzij een professionele goede coach. Zeker een aanrader.
Suzanne Nederlof
Suzanne Nederlof
2022.07.03
Advertisement
Romy
Romy
2022.03.18
Professionaliteit, communicatie , betrouwbaar, kwaliteit
Reply from Inflowcoaching voor Coaching, Stress en Burnout begeleiding, Deventer e/o, altijd buiten 2022.03.18
Dank je wel Romy voor de feedback, ik ben blij te lezen dat je coaching hebt gewaardeerd. Het was hard werken voor je, respect en waardering van mij naar jou dat je de “strijd” met jezelf bent aangegaan. Klasse!
Marieke
Marieke
2022.01.27
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Tom Willems
Tom Willems
2022.01.11
Reply from Inflowcoaching voor Coaching, Stress en Burnout begeleiding, Deventer e/o, altijd buiten 2022.03.18
Dank je Tom voor de waardering. Ik wens je veel coherente momenten en veerkracht toe met de Heartmath apparatuur!
Dick Bielderman
Dick Bielderman
2021.11.04
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Advertisement