Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló

Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló Értékelések

Kiváló értékelés
5.0
330 vélemény Hitelesített
%title%

%offer%

Értékelések (285)
László Hornyik
László Hornyik
2024.04.11
Tiszta, csendes, kényelmes, jól felszerelt minden igényt kielégítő apartman.
Utazás típusa
Nyaralás
Baráti
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.03.28
Kedves László! Köszönjük a pozitív visszajelzést! Örülünk, hogy elégedett a szolgáltatásunkkal. Ha bármiben segíthetünk a jövőben, szívesen állunk rendelkezésére. Üdvözlettel, A csapat
Teréz Hegyi
Teréz Hegyi
2024.04.06
Köszönjük a szívélyes fogadtatás.Nagyon szép és jó volt minden.Tiszta szép rendezett apartman.
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.04.07
Nagyon örülök, hogy elégefettek voltak velünk és köszönöm, hogy leírta véleményét. Várnuk Önöket szetetettel újra!
Miklós Gódor
Miklós Gódor
2024.04.06
Minden nagyon jó
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.04.07
Köszönjük szépen a véleményét! Várjuk Önöket legközelebb is! Üdvözlettel: Ilona
Anna Hütterer
Anna Hütterer
2024.04.01
Utazás típusa
Nyaralás
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.04.07
Nagyon szépen köszönjük a véleményét! Örülünk, hogy elégedettek voltak az Ilina Apartmannal. Szeretettel visszavárjuk Önöket!
Barnabás Szekeres
Barnabás Szekeres
2024.03.29
Az apartman felszereltsége minden igényt kielégít. A környezete tiszta, kulturált. A gyógyfürdő és az étkezési lehetőség(Halász) pár perc távolságra van. A parkolás adott és ingyenes. Az internet kapcsolat kiváló. A szobák és az ágyak kényelmesek. A szoba, amely “Tengerparti apartman” nevet kapta, a dekoráció, képek hűen tükrözik a szoba jelleget.
Utazás típusa
Nyaralás
Baráti
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.03.30
Köszönöm szépen!
Benő Dózsa
Benő Dózsa
2024.03.25
Figyelmes kedves segítőkész gazdasszony, jól felszereltség apartman. Csak ajánlani tudom. Megfelelő ár érték arány
Utazás típusa
Nyaralás
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.03.26
Nagyon szépen köszönjük a kedvességét. Örülök, hogy elégedett a felszereltséggel. További jó pihenést kívánok! Üdvözlettel: Ilona
Laszlone Nyeste
Laszlone Nyeste
2024.03.23
Maximális figyelmet kaptunk a szállasadótól, teljeskörű felvilágosítás a fürdőkurákról, kifogástalan, tiszta rendezett szoba és felszereltség. Újra eljövünk ! Köszönjük szépen.
Utazás típusa
Nyaralás
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.03.23
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat! Örülünk, hogy elégedettek voltak az elhelyezéssel. Várjuk Önöket szeretettel jövőre is! Üdvözlettel: Ilona
Kati Sassne Nagy
Kati Sassne Nagy
2024.03.23
Nagyon kellemes fogadtatásban volt részünk. Már a kapuban várt Ilona. Pogácsákat és pálinkával köszöntötték. Minden helység tiszta,jól felszerelt. Semmi nem hiányzott. Orvoshoz át kísérték. Időpontra. Nekünk csak pihenni kell. Mindent köszönünk.Nagyon jól éreztük magunkat.Sass Feri és Kati.
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.03.23
Kedves Kati! Köszönjük szépen a kedvességét! Örülünk, hogy meg voltak elégedve a tisztasággal és felszereltséggel. Legközelebb is szeretettel várjuk! Üdvözlettel: Ilona
Dávid Juhász
Dávid Juhász
2024.03.23
Utazás típusa
Nyaralás
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.03.23
Köszönöm szépen!
Zoltánné Zoller
Zoltánné Zoller
2024.03.16
Mindennel megvoltunk elégedve,kényelmes jól felszerelt apartman .Ilonáék nagyon kedvesek,segítőkészek mindenben. Tisztaság ,gyönyörű környezet! Mindent köszönünk! Ajánlom mindenkinek!!! Zoller Zoltánné Eszter Zoller Zoltán
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.03.16
Köszönjük szépen! Örülünk, hogy elégedettek voltak velünk.
Kende Szép
Kende Szép
2024.03.16
Nagyon jó volt itt! Közel a strand, az árak elfogadhatók voltak, mikor ide értünk kellemesen fogadtak bennünket! Ha volt kérdésünk vagy kérésünk mindent megoldottak! Kényelmesek voltak az esték, én személy szerint meg voltam elégedve az ellátással, a szobával is.
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.03.16
Nagyon köszönjük a kedvességét! Máskor is szeretettel várjuk!
Zsófia Kiss
Zsófia Kiss
2024.03.09
Röviden: 10/10 Az Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló fantasztikus hely! Minden szuper tiszta volt, az ágyak kényelmesek, és a személyzet nagyon kedves volt. Teljesen otthon éreztük magunkat, és a legjobb szálláshelyek egyike volt az életünkben. Biztosan visszatérünk ide, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Hosszabban: Nemrégiben töltöttünk el itt néhány fantasztikus napot. A szállás minden szempontból kifogástalan volt. Az apartman rendkívül tiszta és rendezett volt, minden részletre ügyeltek a kialakítása során. A kényelem szintje abszolút maximális volt, az ágyak kényelmesek, és a berendezés modern és kellemes volt. A személyzet kiemelkedően kedves és segítőkész. Minden esetben mosolyogva és gyorsan reagáltak kéréseinkre, kérdéseinkre. Éreztük, hogy fontos számukra, hogy vendégeik jól érezzék magukat, és mindent megtesznek azért, hogy ez így legyen. Az Ilona Apartman a tartózkodásunk alatt egyszerűen az életünk egyik legjobb hoteljévé vált. A kellemes környezet, a kiváló kiszolgálás és a magas színvonalú szolgáltatások mind hozzájárultak ahhoz, hogy teljes mértékben ki tudjuk pihenni magunkat és élvezzük az itt töltött időt. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan visszatérünk ide, és ismét élvezhessük azt itt tapasztalt kényelmet és vendégszeretetet. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki Hajdúszoboszló-n szállást keres, hogy válassza ezt a helyet.
Utazás típusa
Nyaralás
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.03.09
Nagyon szépen köszönjük értékelését! Üdvözlettel: Ilona
Imréné Rádi
Imréné Rádi
2024.03.09
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.03.09
Nagyon szépen köszönöm az értékelést! Örülök, hogy elégedettek voltak az Ilona Apartmannal! Üdvözlettel: Ilona
Ágostonné Papp
Ágostonné Papp
2024.02.23
Nagyon elégedett vagyok tiszta rendes az apartman, ajánlom mindenkinek, fürdő az út másik oldalán van. Nagyon előzékenyenk , oda figyelnek, minden kényelme meglegyen a vendégeknek. Zárt kocsi parkoló. Köszönöm.
Utazás típusa
Nyaralás
Egyedüli
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.02.23
Nagyon szépen köszönjük az ajánlást!
Kati Somloi
Kati Somloi
2024.02.18
Utazás típusa
Nyaralás
Egyedüli
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.02.23
Köszönjük szépen!
Erzsébet Csóka
Erzsébet Csóka
2024.02.17
Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szuper hely. Ágyak kényelmesek. Minden felszerelés adott. A vendéglátók aranyosak. Ajánlom mindenkinek. Visszajövünk mi is! Mindent köszönünk.
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.02.17
Nagyon szépen köszönjük!
Adrien Valter
Adrien Valter
2024.02.08
Nagyon kényelmes minden igényt kielégítő szállás
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.02.08
Köszönjük szépen!
László Boda
László Boda
2024.01.29
Nagyon ízlésesen berendezett, mindennel felszerelt,ragyogó tisztaság! A fürdö laza sétával is kb.3-4 percen belül elérhető.
Utazás típusa
Nyaralás
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.01.30
Kedves László! Nagy örömünkre szolgál, hogy elégedett volt a berendezéssel és tisztasággal. Reméljük, hamarosan újra megtisztel minket a jelenlétével. Üdvözlettel: Ilona Apartman Hajdúszoboszló
János Pázsit
János Pázsit
2024.01.26
Utazás típusa
Nyaralás
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.01.26
Nagyon köszönjük a véleményét!
Feri Faragó
Feri Faragó
2024.01.25
Tiszta rendezett körülmények. Maximálisan figyelmesek kedvesek a tulajdonosok! Ősszel ismét jövünk ! !!
Helyszín
Szobák
Szolgáltatás
Ilona Apartman I. Hajdúszoboszló válasza 2024.01.25
Nagyon szépen köszönjük a kedvességét! Várjuk szeretettel ősszel! Üdvözlettel: Ilona