Idee Haarmode

www.ideehaarmode.nl

Idee Haarmode Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
330 recensies Geverifieerd
Idee Haarmode
%title%

%offer%

Recensies ( 330 ) 5.0

Tessa Nijhuis
Tessa Nijhuis
2024.05.23
Lang in Utrecht opzoek geweest naar een goede kapster. Nu voor de tweede keer bij Karima geweest en mega tevreden. Ze neemt echt de tijd en zorgt ervoor dat je met een glimlach naar huis toe gaat.
lotte
lotte
2024.05.21
Afgelopen week voor het eerst bij Karima en Willem geweest, wát een lieve mensen! Karima wist precies wat ik wilde en is helemaal up to date met de laatste trends. Echt een super fijne afspraak en sfeer!
Sebastiaan Knol
Sebastiaan Knol
2024.05.18
Fijne kapper waar ze echt tijd voor je nemen!
Froukje Van Rijen
Froukje Van Rijen
2024.05.18
Vandaag voor het eerst bij Karima geweest, wat een fijne ervaring. Mijn haar is zo mooi in model geknipt en de highlights lijken erg natuurlijk. Karima stelt je meteen op je gemak in de gezellige salon. Ik kom zeker weer!
Coby O
Coby O
2024.05.17
Ik kom al 20 jaar bij Karima. Ze doet bij mij plukjes knippen en föhnen en het zit altijd perfect. Ze is een perfectionist met alles wat ze doet. Ga zo door Karima 😊
Marousha van Well
Marousha van Well
2024.05.17
Een vriendin tipte kapper Karima, ze was nog niet eerder zo tevreden. Ik ben nu twee keer geweest en ik zeg hetzelfde! Karima knipt geweldig, ze neemt echt de tijd. Waar sommige kappers mijn kapsel in een kwartier knipten was ze drie kwartier vol aandacht bezig. En dat is te zien aan het resultaat. Ik kon weer 4 maanden vooruit. Daarnaast ook nog eens een verwelkomend en leuk mens!
Dominique
Dominique
2024.05.15
Super fijne kapper. Willem is rustig en vriendelijk en neemt de tijd voor top service!
Monique
Monique
2024.05.14
Ik kom al jaren bij Karima en het is elke keer weer een feest hoe mooi zij mijn haren knipt en stylet! Mooie laagjes, highlights, en helemaal in model geföhnd. En daarbij een super gezellige salon met aandacht en liefde voor de klant. Dank weer Karima en tot de volgende keer ❤️
Rick Groot Koerkamp
Rick Groot Koerkamp
2024.05.09
Net voor het eerst bij Karima geweest en ik ga nooit meer naar een andere kapper. Heb altijd met mijn krullen moeite met een goede kapper uitzoeken maar door de ervaring van Karima is het perfect geworden. Ze neemt echt de tijd en zorgt goed voor je haar! Echt een aanrader
Alex
Alex
2024.05.08
Cas van Eck
Cas van Eck
2024.05.06
Ik ga graag naar deze kapper. Altijd veel aandacht voor je haar
Janneke Baan
Janneke Baan
2024.05.03
Wauw vandaag voor het eerst bij Karima geweest , ze wist mijn krullen echt waanzinnig mooi te knippen en stylen !! Mijn vriend is ondertussen vaste klant bij Willem en zorgt altijd voor een frisse coupe en een goed gesprek. Echt een fijne plek en super kappers!
Bas Sprokkerieft
Bas Sprokkerieft
2024.05.02
Willem (En Karima) zijn naast hele vriendelijke mensen ook prima kappers. Altijd goed.
Janni Faas
Janni Faas
2024.04.30
Vandaag voor het eerst bij Karima geweest. Nieuw kapsel, nieuwe haarkleur helemaal geweldig. Karima is zeer professioneel en heel gezellig! Overlegd en komt met goede tips. Je merkt in alles dat ze zeer ervaren is en haar vak met liefde uitoefend. Een aanrader.
Hanne Schuurman
Hanne Schuurman
2024.04.25
Voor de tweede keer nu bij Karima geweest en net zoals de eerste keer helemaal blij met mijn haar! Ze denkt mee en je merkt dat ze er echt verstand van heeft. Daarnaast super lieve vrouw :)
Ellen
Ellen
2024.04.21
Karima is ongelovelijk lief, attent maar kan bovenal echt fantastisch knippen. Nog nooit zo blij geweest met een kapper, wat misschien wat overdreven klinkt, maar ik meen het haha. Ze wordt zeker mijn vaste kapper die ik ook aan al mijn vriendinnen aan zal raden. Ben helemaal happy dat ik haar gevonden heb!!
Roza
Roza
2024.04.20
Karima heeft mijn krullen helemaal tot leven gebracht! Ze wist precies wat goed was voor mijn haar. Mijn nieuwe vaste kapper!
wout de boer
wout de boer
2024.04.15
Inmiddels ben ik hier drie keer geknipt en ik ben zeer tevreden over het resultaat en over de zorgvuldigheid en de klantgerichtheid. Ook de prijs vind ik alleszins redelijk.
Janine Seetal
Janine Seetal
2024.04.11
Oscar Helmond
Oscar Helmond
2024.04.06
Prima kapper, echte vakmensen met een heerlijk kopje koffie 😉 ja eindelijk een goed adres voor je knipbeurt.