IAM3

IAM3 Opinie

Opinie Doskonały
4.9
59 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (59)
Aleksander Nowak
Aleksander Nowak
2024.01.19
Z pośród wielu firm do wykonania instalacji fotowoltaicznej wybrałem firmę LAM3.Kontakt z Panem Krzysztofem, który te firmę reprezentował jego podejście do klienta oraz jak się potem okazało jakość realizacji projektu polecana jest innym potencjalnym klientom. Instalacja pracuje bez zastrzeżeń już piąty rok. Dziękuje Firmie za realizację i życzę innym kontaktu z Panem Krzysztofem bo to duża przyjemność z nim współpracowac.
Reklama
Jakub Kus
Jakub Kus
2023.12.16
Bardzo dobry kontakt ze strony wykonawcy od pierwszego spotkania, aż do końca realizacji instalacji. Ekipa montażowa bardzo profesjonalna . Fachowcy z dużą wiedzą o instalacjach PV zarówno od strony montażu jak i użytkowania już po uruchomieniu. Firmę IAM3 mogę polecić każdemu kto nie może wybrać swojego instalatora PV
Ja Pa
Ja Pa
2023.10.14
Bardzo gorąco polecam. Fachowość i profesjonalizm najwyższej klasy. Zostałem rzetelnie i wyczerpująco poinformowany o całym systemie a realizacja przebiegła perfekcyjnie. Monterzy wiedzą co robią, są szybcy i przede wszystkim po wykonanej pracy było czyściutko. "SUPER FIRMA"
Grzegorz Kania
Grzegorz Kania
2023.10.08
Świetne doradztwo, profesjonalna ekipa, szybki i bezproblemowy montaż, ceny rynkowe. Zdecydowanie polecam współpracę z IAM3!
Lukasz Giebultowski
Lukasz Giebultowski
2023.10.01
Firma IAM3 to rzetelnosc i pelen profesjonalizm. Sa naprawde godni polecenia. Ludzie z wysoka kultura osobista i ogromna wiedza. Kontakt bez zarzutu. Dla nich naprawde liczy sie klient i jego potrzeby. Dziekujemy Panie Szymonie Edyta i Lukasz
Reklama
Mariusz Pieniak
Mariusz Pieniak
2023.01.27
Polecam. Bardzo solidna firma. Szybko, sprawnie, solidnie.
Pawel Piatek
Pawel Piatek
2023.01.25
Firma naprawdę godna polecania. Od oferty po przekazanie dokumentów wszystko odbyło się bez najmniejszych zgrzytów i w terminie. Profesjonalizm od początku do końca. Firma IAM3 tworzą fachowcy więc praca z nimi to czysta przyjemność i 0 stresu dlatego polecam. Widza Pana Krzysztofa w temacie jest ogromna dlatego nie miałem wątpliwości, że podjąłem dobrą decyzję wybierając IAM3 do realizacji paneli fotowoltaicznych na moim dachu. Brawa dla całej ekipy IAM3 i dziękuję za współpracę
Piotr Piotr
Piotr Piotr
2023.01.14
Maciej Ziemczyk
Maciej Ziemczyk
2022.12.07
Serdecznie polecam! Kupiłem w IAM3 instalację fotowoltaiczną z montażem. Bardzo profesjonalny, miły i szybki kontakt. Dobrze przygotowana oferta w kilku wariantach cenowych. Montaż w krótkim czasie. Ekipa sprawna i fachowa. Pełne wsparcie po montażu przy zgłoszeniu do dostawcy energii i dotacji Mój Prąd.
Reklama
Artur Piegat
Artur Piegat
2022.09.25
Decyzję o rozpoczęciu współpracy z Iam3 podjąłem 2 lata temu. Nie żałuję. Wybrałem sprzęt ze średniej półki i dobre komponenty. Instalacja ponad 6 kWp. Wszystko działa bez zarzutu. Zawsze mogę liczyć na pomoc ze strony Iam3 zarówno zdalną jak i na bezpośrednią. Firma Iam3 po zamontowaniu instalacji fotowoltaicznej i przyjęciu zapłaty nie zostawia swoich Klientów w potrzebie. Gorąco POLECAM tego wykonawcę!!!
Aneta Potier
Aneta Potier
2022.09.16
Bardzo profesjonalnie, miło i sprawnie. Polecam!
Karina Książek
Karina Książek
2022.09.15
Firm zajmujących się fotowoltaiką jest na rynku sporo. Zgłosiłam się do kilku. Ceny sa różne, ale produkty (marka paneli, falownika) również się różnią a to ma ogromne znaczenie. W IAM3 przez cały proces prowadził nas pan Szymon. W szczególności polecam za: -kontakt z panem Szymonem (przejrzyście, sprawnie i miło), minął już prawie miesiąc od montażu i nadal możemy liczyć na wsparcie p. Szymona jeśli pojawiają się jakieś wątpliwości - szybki i sprawny montaż -pomoc przy uzyskaniu dotacji / dofinansowania -jedne z najlepszych na rynku modeli paneli i falownika (potwierdzone z kilkoma osobami które znają się na tych sprzętach).
Michał Antczak
Michał Antczak
2022.09.05
polecam , wszystko przebiegło zgodnie z planem.
Reklama
Mariusz Guz
Mariusz Guz
2022.08.26
No i po dwóch latach od pierwszej wizyty IAM3 na moim dachu trzeba było rozbudować instalację. Udało się z sukcesem i teraz z całą mocą idzie produkcja. Przez te dwa lata użytkowania pojawiały się pytania i kontakt z firmą na najwyższym poziomie. Nie unikali i zawsze pomagali. Po dwóch latach nic się nie urwało, nie odpadło nie zaczeło cieknąć pomimo ingerencji w strukturę dachu. Godni polecenia.
Andrzej Poreba
Andrzej Poreba
2022.08.26
Po raz drugi skorzystaliśmy z usług firmy i po raz drugi jesteśmy bardzo zadowoleni. Instalacja bez zarzutu: szybko, porządnie, sympatycznie - lubimy tę firmę :-)
Filip Franczak
Filip Franczak
2022.08.22
Jestem bardzo zadowolony z wyboru Iam3. Jako Klient czułem i czuje się zaopiekowany. Instalacja fotowoltaiki była na potrzeby firmy. Wydatek niemały, więc oczywiście zrobiłem najpierw research na rynku. Iam3 najbardziej mnie przekonało, a i oferta była bardzo uczciwa.
Jan Szulc
Jan Szulc
2022.07.12
W skrócie - MEGA dobrze. BARDZO POLECAM! W szczegółach: Moje cele: Kontakt znaleziony przez przypadek. Potrzebowałem profesjonalistów, którzy będą mieli wiedzę na temat konfiguracji i eksploatacji falowników SolarEdge do modyfikacji mojej już istniejącej instalacji Realizacja: Po napisaniu emaila do firmy w ciągu 10h Pan Szymon (właściciel) odezwał się do mnie z propozycją kontaktu osobistego. Jeszcze tego samego dnia się u mnie pojawił (mieszkam niedaleko od siedziby firmy) w celu wykonania wizji lokalnej i zbadania moich potrzeb. Po wstępnej bardzo rzeczowej rozmowie Pan Szymon zaproponował mi rozwiązania lepsze niż wstępnie planowałem, a które odrzuciłem, bo nie wierzyłem, że są firmy, któe mogłyby mi zrealizować moje fanaberie. A JEDNAK! Po wstępnych ustaleniach odnośnie potencjalnej wielkości moich modyfikacji umówiliśmy się na przygotowanie wyceny (po maxie, z której mogłem potem obcinać). Kosztorys był przygotowany bardzo klarownie i z każdym z punktów możliwe było doszczegółowienie co oznacza i zawiera w koszcie. Kosztorys został przesłany zgodnie z zapowiedzianym terminem (w moim przypadku 1 albo 2 dni - już nie pamiętam). Po dogadniu szczegółów zdecydowałem się na rezlizację. Udało mi się wskoczyć między duże zlecenia i w przeciągu 2 dni prace wykonawcze u mnie ruszyły! SZOK jak szybko się udało :) Ekipa wykonawcza była bardzo przyjazna. Co ważne w trakcie modyfikacji wcześniejszej instalacji, pojawiły się kłopoty techniczne z winy poprzednich wykonawców. Ekipa iam3 transparentnie mi wszystko tłumaczyła i pokazywała naocznie co jest nie tak. W związku z tym moje pierwotne ustalenia (kosztowe) z Panem Szymonem uległy zmianie, ale w żaden sposób nie z winy iam3. Takich spraw nie dało się przewidzieć wcześniej. BARDZO TO CENIĘ i mimo zwiększonych kosztów bardzo jestem zadowolony z jakości prowadzonych prac montażowych. Konfiguracja nowego falownika również przebiegła wzorowo. Raz jeszcze bardzo polecam Pana Szymona i jego ekipę (zapewne pozostałe ekipy są równie żetelen jak moje, ale miałem tylko jedną więc się nie wypowiem o nich wszystkich ;) ). Osobiście planuję wykonanie instalacji na innym budynku i napewno zrobię to korzystając z usług Pana Szymona.
Reklama
Pawel cichosz
Pawel cichosz
2022.07.06
O firmie iam3 dowiedziałem się z polecenia od swojego dobrego znajomego. Moja prywatna inwestycja była prowadzona przez Pana Krzysztofa Misior. Od etapu rozmowy wstępnej przez montaż aż po uruchomienie mojego systemu PV usługa była realizowana na pożądanym przeze mnie wysokim poziomie. Miło, rzeczowo, profesjonalnie. Polecam dalej z czystym sumieniem
Maciej Wojtyński
Maciej Wojtyński
2022.07.06
Inspirowany tym, że nie było ani jednego negatywnego wpisu o tej firmie i ja poprosiłem o ofertę. Dostałem e-mailem "od ręki", ale na doprecyzowanie miałem poczekać do wizyty na miejscu. Umówiliśmy się na tydzień naprzód. Kwadrans po umówionym terminie zatelefonowałem. Brak odzewu. Nagrałem się. Kilka minut później, oddzwonił do mnie Pan, z którym umawiałem się. Sumitując się i opowiadając o wypadku samochodowym sprzed kliku dni, o tym, że wszystkie notatki zostały w rozbitym aucie odholowanym do serwisu przekonywał mnie jednocześnie, że wszelkie swoje kontakty przekazał wspólnikowi i dziwi się, że ten nie zadzwonił do mnie. Średnio to wiarygodne. Tak czy owak - umówili się ze mną i wystawili do wiatru. Jeśli zrobili to na etapie wstępnym, to ja nie będę ryzykował realizacji za niemałe pieniądze. Słowem - ich wiarygodność w moich oczach odpłynęła w niebyt.
Jakub Kowalski
Jakub Kowalski
2022.04.01
Długo szukaliśmy firmy, która wykona dla nas instalację. Po wielu problemach z "nowymi" firmami, które powstały na fali mody na panele trafiliśmy do IAM3. Pan Szymon pomógł nam wybrać najbardziej opłacalną opcje, chwilę czekaliśmy na montaż, ale się opłacało. Ekipa była bardzo miła i dopasowała się do naszych wymagań. Teraz po ponad pół roku mogę powiedzieć, że 1. panele dobrze działają, 2. mieliśmy latania z dotacjami i dodatkowymi papierami.. za każdym razem Pan Szymon szybko nam pomagał co bardzo cenię. Takie podejście już po zakupie świadczy o tym, że firmie warto zaufać. I odpukać, jeśli w przyszłości coś będzie nie tak to nie zostaniemy zostawieni na lodzie. Polecam serdecznie