Hrajisvatby.cz - Dj na svatbu

Hrajisvatby.cz - Dj na svatbu Reviews

Excellent rating
4.9
77 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (75)
lada mikolasova
lada mikolasova
2023.12.03
Supr dvojice 👍👍👍😀😀, hudba na tělo , vedli atmosféru svatby a bezva komentáře , byly jsme všichni moc spokojeni a cítili jsme že si to užili s námi a to bylo něj 👍. Všem doporučíme
Adéla Rozsévačová
Adéla Rozsévačová
2023.09.13
Nejlepší Dj, kterého jsme si mohli vybrat. Hrál skvěle, všichni se odvázali. Dokáže skvěle zhodnotit situaci a do ticha pustit alespoň nějaké zátiší. Skvěle komunikuje s hosty a dokáže skvěle pobavit. Fakt jsme si to moc užili. Dokonce zvládl zábavu jak pro malé tak i velké hosty, cože je paráda. Nikdo se ani chvilku nenudil!!!! Moc děkujeme!!!! 🤍
Kateřina Č
Kateřina Č
2023.09.02
Ondru a jeho služby určitě doporučujeme. Je to profesionál, který pro hladký průběh vaší svatby udělá vše. Naši svatebčané byli nadšeni, zapojovali se do her, a taneční parket nebyl nikdy prázdný. Ondra má skvělý výběr hudby, který zapojí děti i babičky. Využili jsme i možnost fotokoutku, díky kterému máme na svatební den krásné vzpomínky v podobě kvalitních fotek. Ondra i jeho žena jsou skvělý lidé s dobrým srdcem. Díky nim byl náš den nezapomenutelný. Ještě jednou moc děkujeme <3
Tomas Zeman
Tomas Zeman
2023.09.01
Ondra je opravdu profesionál ve svém oboru. Jako DJe/moderátora jsme si ho vybrali na základě doporučení a bohatým zkušenostem. A můžu říct, že jsme nemohli udělat lépe. Od počátku až do konce svatby jsme byli 100% spokojeni. Ondra se nám postaral o celodenní zábavu a to velice zábavným a přesto zdvořilým přístupem👌🎉💍 jediná chyba dne byla, že nešel zastavit čas 🙂
Denisa V.
Denisa V.
2023.08.26
Někdo nahoře nás musí mít hodně rád, protože se kolem nás na svatbě vytvořil dream team profesionálů a Ondra byl jedním z nich. Skvěle zapadl do naší party. Parádní organizace, všem hostům zahrál na přání, silent disco bez komentáře - to byla pro všechny opravdu jedinečná zábava a v neposlední řadě připravené hry, kdy splnil moje přání, aby hry nebyly vyloženě opíjecí. Připravil naprosto úžasnou hru, která svatebčanům prodloužila život smíchem o několik let. Jeho manželka je taktéž strašně milá a sympatická a ačkoliv jsme fotokoutek nevyužili, tak věřím, že i ten mají připravený na jedničku. Ještě jednou moc díky za vše Ondro a doufám, že se třeba ještě někdy potkáme na nějaké další akci. Rybovi
Ondřej Illek
Ondřej Illek
2023.07.10
Ondra se nám postaral o zábavu na svatbě a jsme moc rádi, že jsme si vybrali právě jeho. Zařídil perfektní atmosféru a svým přátelským přístupem (jak během svatby, tak i při samotném plánování) nám vše ulehčil. Videa, které stihl při hraní natočit pak již jen podtrhla skvělý dojem, který z našeho velkého dne máme. Doporučujeme všem. Moc díky! O&P
Denisa Drahošová
Denisa Drahošová
2023.07.07
Ondru znám už dlouho a nejen proto byl na naší svatbu jasná volba. S ním se nudit nebudete a není to nic nuceného, opravdu se zasmějete od srdce ☺️ Zabavil naše hosty, když jsme se byli fotit a ikdyž hra byla třeba pro mladší generaci, babičky se nasmály 😂 Ozvučil i obřad, aspoň jsme se nemuseli bát, že se nám sekne youtube a nebo nebude oddávající slyšet 😊 Večer ještě písničky na přání a pokud by to šlo, tancujeme tam do dnes ☺️😂 Vytvořil nám i fotokoutek s rekvizitami, kde si každý mohl vytisknout fotku hned. Máme plné album a všichni vzpomínku s naším originálním logem co nám Ondra vymyslel 🥰 Nikdo nemusel řešit, že se zasekl polaroid 😂 Ještě jednou velké díky Ondro ☺️🥰🥳 ❤️
Romana Novotná
Romana Novotná
2023.06.23
Já nevím ani jak začít, protože už to bude měsíc od naší svatby a já stále vzpomínám jak krásný to vše bylo! Jak moc se to povedlo a to hlavně díky Ondrovi! Zahrál nám vše co jsme chtěli, udělal bezvadnou zábavu pro všechny naše hosty což je na svatbě opravdu skvělý, protože tam alespoň všichni nesedí jak pecky😃 a baví se, soutěží, je to strašná sranda, ale zároveň i adrenalin! Ondru jsem znala už od vidění X let, ale poprvé jsem ho zažila loni na svatbě našich přátel a okamžitě jsem věděla, že ho budeme mít taky😃 takže šup vizitku a už to jelo no a bylo to😃 nelituju ničeho, a kdybych měla tu možnost tenhle svatební den prožít s manželem znovu tak si určitě zase vybereme Ondru! Je fakt skvělej! Jako Dj a i jako moderátor❤️ a všem mým známým ho budu doporučovat. Ještě jednou… ,,ONDRO DÍKY ZA VŠE”🙏🏽❤️
Jiří Patrný
Jiří Patrný
2023.06.21
Na pana Seidla jsme narazili náhodou a byla to skvělá volba. Komunikace s ním je perfektní a ve všem se nám snažil co nejvíce vyjít vstříc. Je to pohodář, hosty nám v hluchých místech zabavil a vytvořil skoro rodinnou atmosféru. Ovšem pozor, při filmovém kvízu nesmíte mít horlivé soutěžící, pak mohou panu Seidlovi dojít melodie ;-) :-) . Měli jsme pocit, že ho už nějaký ten pátek známe. PS: Silent disko, které nabízí, je fakt super úlet, na který se nezapomíná! Děkujeme Ondro!
Katerina Mlcochova
Katerina Mlcochova
2023.06.20
Skvělý DJ i moderátor, využili jsme jeho služby na naší svatbě a rozhodně to byl dobrý tah. Pokud bude příležitost, určitě se na DJ Seidla opět obrátíme. Děkujeme.
Veronika Benešová
Veronika Benešová
2023.06.18
Milé nevěsty, Ondru doporučuji na 1000%. Spolupracuji a ním již několik svatebních sezon. Je milý, profesionální, pozorný. Má připravené hry, soutěže, moderuje, pomáhá a během svatebního dne je pohotový a přizpůsobivý. Má TOP techniku, investuje do nové, má světla, spoustu vychytávek, o kterých sice nepotřebujete vědět, ale je to známka připravenosti, profi přístupu a díky tomu, se postará o ozvučení obřadu, nezaskočí ho absence el. zásuvek. Měla jsem nyní možnost zažít Ondru i z pohledu svatebního hosta a neskutečně jsem si celý svatební den užila i díky jeho přístupu. Všem doporučuji hlavně kombinaci Ondry jako DJ a jeho paní Věrky, s jejich fotokoutkem. Jsou skvělá sehraná dvojka, mají vymazlené rekvizity a fotky z fotokoutku jsou krásná vzpomínka!
Adéla Patrná
Adéla Patrná
2023.06.16
Pan Seidl je opravdový profesionál a pohodář, který dokáže vytvořit velmi příjemnou a nenucenou atmosféru. Komunikace s ním byla bezproblémová a na všem jsme se dohodli. Jeho vyplnění hluchých míst je skvěle propracované a nenechá se snad ničím překvapit. Svatební hosté si nemohli pana Seidla vynachválit, i po svatbě na jeho vtípky rádi vzpomínají (my také 😊). Pana Seidla nemůžeme nic jiného než DOPORUČIT! PS: Silent disco, které nabízí, je fakt super úlet, na který se nezapomíná!
Karolína Kolínská
Karolína Kolínská
2023.06.06
Naprosto profesionální výkon jak při organizaci před svatbou, tak během ní. Ondřej je beze sporu profesionál, který nám dokázal poradit se vším co jsme chtěli vědět, ale hlavně nadhodil i to, na co jsme zapomněli. Během svatby od nás díky přípravě už nic nepotřebovali, a tak jsme se mohli věnovat samotnému programu. Jeho soutěže jsou skvěle připravené a vkládal je samostatně do chvil, kdy se to perfektně hodilo. Velký úspěch měl jak filmový kvíz tak pivní štafeta :) Také operativně přecházel z vnitřních prostor svatby do venkovních což umocnilo skvělý dojem. Na jeho výkon jsme od našich svatebních hostů dostali jen pozitivní zpětné vazby a i my jsme naprosto spokojení a ještě jednou děkujeme :)
Vendula Tmejova
Vendula Tmejova
2023.03.30
Na naši svatbu v Praze jsme si vybrali DJ Ondru, rovnou i s fotokoutkem, který obsluhovala paní Věra. Musím říct, že jsme na ně narazili úplnou náhodou, ale jsme strašně vděční, že nás tahle náhoda potkala. Opravdu jsou to profíci na správném místě. Pokud hledáte DJ, který vás nenechá vydechnout a hází jednu pecku za druhou, že vás budou bolet kolena ještě celý příští týden, nebo pokud se bojíte, že během dne vzniknout hluchá místa a hosté se budou nudit, nebo pokud byste rádi někoho, kdo ve vás probudí krále parketu, neváhejte a Ondrovi se ozvěte. Komunikace je jednoduchá a nic pro něj není problém. Ozvučení obřadu, písničky na přání, prostě cokoliv. Splnil vše, co si naši hosté vymysleli a že to bylo nenáročné publikum se říct nedá. Pokud jste doteď váhali, neváhejte. Tahle dvojice je naprosto pecková a díky nim je naše svatba nezapomenutelná :)
Reply from Hrajisvatby.cz - Dj na svatbu 2023.06.05
Moc děkujeme za milá slova. Sami na Vaši svatbu rádi a často vzpomínáme :) …Ještě jednou hodně štěstí ❤️
Katka Mašková
Katka Mašková
2023.03.21
Úžasný večer díky perfektnímu DJ. Milý, vstřícný, usměvavý a především se smyslem pro daný okamžik vykouzlil z naší oslavy nezapomenutelnou vzpomínku. Moc děkujeme
Renata Metlicka
Renata Metlicka
2022.11.04
Statek Vsetice super misto pro svatbu. V kterekoli rocni obdobi. Pan Seidl byla nase skvela volba DJe. Dokazal zabavit nejen dospele, ale i deti. Skvely hudebni repertoar a zabavne souteze. Moc Vam dekujeme pane Seidl. Kdyby jsme nekdy potrebovali DJ, tak jedina pan Seidl.
Pavel Veselý
Pavel Veselý
2022.10.24
Skvělý DJ a moderátor. Ondru jsme si zajednali s poměrně velkým předstihem. Proběhla první schůzka, kde jsme si řekli naši představu, kterou Ondra beze zbytku dodržel, troufnu si říct, že i překonal. Žádné naše přání nebylo problém. Perfektní domluva jak přes e-mail, tak přes telefon. Ondra se skvěle zhostil moderování i vyplnění trošku prázdnějších míst (focení novomanželů). I díky němu jsme si báječně zatančili a vůbec byl náš svatební den nádherný. U Ondry jsme také objednali fotobudku a byla to skutečně jedna z nejlepších věcí, kterou jsme na svatbě měli. Na fotobudku byla fronta a fotili se i ti, kteří se za normálních okolností fotí jen velmi neradi. Výrazně lepší záležitost než Instaxy a podobné věci. Díky Ondro :-)
Kateřina Pavlíčková
Kateřina Pavlíčková
2022.09.27
Ondra je ten nejlepší DJ, jakého si na svou svatbu můžete přát. Úžasně milý, pohodový a sympatický člověk, se kterým se od začátku cítíte jako se starým známým.:) Naprostý profík v tom, co dělá. Vůbec nebyl problém se přesouvat zevnitř ven podle toho, jak si to vyžadovala situace, technika i osvětlení bylo na jedničku a Ondra nám vykouzlil velkou párty i v menším počtu svatebčanů.:)) Hudebně vždy vystihnul každou situaci. Díky němu se všichni hosté po celý den až do ranních hodin perfektně bavili, a už v průběhu svatby za námi často chodili a chválili, jaký máme super playlist. Ondra nám svatbu také skvěle moderoval a provedl jak nás dva, tak i hosty, všemi aktivitami zábavným a nenuceným projevem. Hry, které pro nás připravil, si užili všichni napříč celým spektrem hostů a všichni na ně do teď vzpomínají - ještě že jsi nás do nich přemluvil!;D Pokud někdo váhá, jakého DJ vybrat, tak Ondru doporučujeme na 100%! Ještě jednou Ti moc děkujeme, byla to skvělá jízda!😉
Katka Pleslova
Katka Pleslova
2022.09.25
Lepšího DJe a moderátora jsme si pro naši svatbu nemohli vybrat. Vše bylo perfektní - přes výběr hudby, po moderování i uspořádané hry. Mohu všemi deseti doporučit.
Kateřina Lamková
Kateřina Lamková
2022.09.14
Ondra je ten nejlepší DJ, kterého jsem na svatbách slyšela. Nejen, že s ním je jasná, jednoduchá domluva, ale vše si pamatuje a snaží se Vám splnit vše, co Vám na očích vidí! Nejen, že hraje, dělá hry, ale moderuje s velkou grácií i celý večer. O jeho pozitivitě ani nemluvě, je to bytost plná pozitivní energie, kterou na svatbě prostě chcete 🙂 Reaguje výborně na hluchá místa, kdy se mohou lidi nudit, jeho hry jsou precizně odmoderované, pozitivně a vtipně a ještě si k tomu v ceně přiveze i potřeby jako brčka, losy, dárečky atd. Umí se přizpůsobit publiku, které je různorodé, kdy někdo chce techno, hip hop, disco, rock, oldies, prostě pecka. Aparatura má výborný zvuk, žádný béčko ani ve venkovním prostoru. Světla vozí automaticky v základní ceně. Svatbu zvládl na jedničku i přesto, že jsem s nim skoro nemluvila před svatbou a v den svatby už tuplem ne. Tento dar - umět se přizpůsobit hostům, které vidí poprvé nemá každý, a proto NEVÁHEJTE A JDĚTE DO ONDRY 😃