Hoeve Noordveld

www.hoevenoordveld.nl

Hoeve Noordveld Reviews

Good rating
4.4
201 reviews Verified
Hoeve Noordveld
%title%

%offer%

Reviews ( 191 ) 4.4

Apple
Apple
2024.04.15
8.0 Verified
Erg goed ☺ Rust, de vriendelijkheid, de landelijkheid en de dieren. ☹ Het enige bezwaar voor mij was de afstand naar Leeuwarden waar ik werkte. Navigatie is nodig.
Advertisement
Katarina
Katarina
2024.04.01
8.0 Verified
Erg goed
Graf Wetter Vom Strahl
Graf Wetter Vom Strahl
2024.02.16
Sehr nette Leute, super Preis.
Lia v W
Lia v W
2024.02.05
We zijn hier 3 februari met de camper aangekomen, vriendelijke eigenaar ontmoeten we bij de receptie. Toiletten en douches zijn prima inorde en schoon. We hebben fijn gewandeld en hebben in het dorp (wat op loopafstand is) gezellig bij de houtkachel koffie gedronken. Het is in deze tijd wat kaal bij de Hoeve maar voor een nachtje maakte ons dat niet uit.
Johan van den Boom
Johan van den Boom
2024.02.03
Fijne rustige plaats.
Advertisement
Franziska
Franziska
2024.01.01
9.0 Verified
Schönes kleines Zimmer auf einem Bauernhof ☺Super schönes Zimmer. Sind zu viert gereist und hatten das Zimmer Nr.5. Super lieber Empfang vor Ort und tolle Lage. Die Alpakas haben uns direkt begrüßt bei der Ankunft und am nächsten Morgen durften wir diese sogar füttern. Ein niedlicher älterer Labrador läuft über den Hof und war super lieb und wollte immer gestreichelt werden. Super für Familien mit Kindern die etwas Bauernhof erleben wollen. Wir waren viel mit dem Auto unterwegs. Alles gut zu erreichen viele Städte in Reichweite von 20 min. Waren über Silvester dort. Rundum können wir nur sagen das wir sehr zufrieden sind und es auf jeden Fall nochmal buchen würden. Preis Top
Vulker
Vulker
2023.11.28
8.0 Verified
Erg goed ☺ Mooie lokatie en zeer vriendelijk ontvangen ☹ Matras was niet erg comfortabel Moest naar buiten om bij het toilet en de douche te komen
Jort Weiland
Jort Weiland
2023.11.09
Altijd gezellig hier! Mooi uitzicht over de velden. De eigenaren zijn ook toppers! Echt een aanrader!
Alie
Alie
2023.11.02
8.0 Verified
Erg goed ☺ Een geweldige locatie, prachtig uitzicht! Ik kreeg een gratis opgrade van de kamer toen ik aankwam. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel. Ik heb heerlijk geslapen. Zelfs met regenachtig weer is het goed vertoeven daar. ☹ Ik wist van te voren dat er geen toilet en douche in de kamer was, maar met slecht weer is een onverwarmd toilet en douche gebouwtje toch wel een dingetje. Ik snap dat ze deze niet de hele dag kunnen verwarmen voor een gast en je kunt zelf een kacheltje aandoen, maar het duurt wel even voordat het dan aangenaam is.
Advertisement
Doubli
Doubli
2023.10.28
10 Verified
Voortreffelijk ☺ Lekker rustige omgeving mooie uitzicht op weiland
Auke Van Der Meer
Auke Van Der Meer
2023.09.29
Helemaal super Rustig gelegen Voor de dieren liefhebbers een aanrader
Helmut
Helmut
2023.09.17
9.0 Verified
☺Sehr nette junge Gastgeber. Das morgendliche füttern der Alpakas und weiteren Tierchen muss man mitgemacht haben. Einfach super! Tolles Restaurant in ein paar Minuten zu Fuß. Danke für alles.
Natalie
Natalie
2023.09.13
10 Verified
Het was top, wij komen terug! ☺ Prachtige locatie tussen de dieren en heel gastvrij ☹ Niks
Advertisement
Marcel
Marcel
2023.09.11
9.0 Verified
Perfect ☺ Ik kom hier al wat jaartjes, en altijd prima voor elkaar. We hadden weinig tijd s'morgens, anders gingen we de dieren nog even voeren. ☹ Klein aandachtspuntje: Ik kan nergens terugvinden dat er geen handdoeken zijn. Ik vergeet ze daarom ook elk jaar.
Cornelis vanZanten
Cornelis vanZanten
2023.08.28
Wat een aangename verrassing dit paradijs in het noorden van Friesland. Perfecte basis om de omgeving te verkennen en te genieten van rust en ruimte. Schoon sanitair en knusse slaaphutten. Zeer vriendelijke eigenaren. Het voeren van de beesten is een feest!
Lea Zimmermann
Lea Zimmermann
2023.08.24
Easy booking process, clean facilities and very welcoming owner couple ☺️ Opportunity to feed the animals in the morning which is really nice!
Sabi Na
Sabi Na
2023.08.23
Animals are the highlight! We stayed there for one night and were surprised by the fact that we were allowed to feed local alpacas, deers, goats, kangaroo and birds . Such a joy !!!
Advertisement
Elsie
Elsie
2023.08.18
8.0 Verified
Erg goed ☺ Locatie in de natuur, zeer basic kamer. Prima als je op doorreis bent. ☹ Wat rommelig en niet onderhouden rond het domein. Er was geen minimarket, lounge ruimte was zeer oubollig en vies. Bloembakken staan vol met dode bloemen en onkruid ...
Bruil
Bruil
2023.08.14
6.0 Verified
Het verblijf was basaal. ☺ Het uitzicht, het voederen van de dieren. De vriendelijkheid van eigenaren. Gemoedelijkheid. ☹ Geen handdoeken in het verblijf. Bij navraag hebben we ze gekregen. Douches en toiletten waren buiten een paar meter van de accomodatie. Voor 's nachts niet fijn. Er was geen gelegenheid te eten in het etablissement waarnaar verwezen werd, het ontbijt idem dito.
Anna
Anna
2023.08.14
8.0 Verified
Spontaner Bauernhofaufenthalt ☺Küchenutensilien wie frischer Lappen, Spüli etc. da, sogar Öl, dafür kein Salz 😅 Terrasse mit Blick auf den Sonnenuntergang. Die Tierfütterung habe ich immer verpasst, dafür gabs eine super verschmuste Katze am Abend im Aufenthaltsbereich. Toller Sternenhimmel (Perseiden!) dank der ländlichen Lage ohne Lichtverschmutzung. ☹Etwas hellhörig; ich hatte das 4er Zimmer alleine - dadurch gut Platz, zu zweit sicher möglich, aber zu viert wäre es super eng… außerdem sind der eine Topf und die eine Pfanne für maximal 2 Portionen ausgelegt. Für mehr als 2 Personen kann man also nicht kochen.