Hillsquad Reviews

Hillsquad Reviews

4.9

Excellent - based on 19 reviews

www.hillsquad.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (19)
Christel Maessen
Christel Maessen
2023-11-13
Hillsquad heeft eigenlijk alles in huis wat je mag verwachten van een bedrijf die een compleet nieuwe branding voor je opzet. Ze communiceren met korte lijntjes, luisteren goed naar je wensen en ideeën en gaan daar mee aan de slag om verschillende concepten visueel te maken. Door hier feedback op te geven, werken ze steeds meer naar een perfecte uitwerking. (ze gaan door tot je 100% tevreden bent!). Van bedrijfslogo tot e-mailhandtekening of social media-template tot visitekaartje; voor een totale uitwerking van je nieuwe branding zit je bij Hillsquad op de juiste plek!
Advertisement
Aesthetisie Sie
Aesthetisie Sie
2023-10-31
Zeer tevreden over het social mediabeheer verzorgd door Hillsquad. Er word goed meegedacht over de content en ze zijn goed bereikbaar en flexibel. Een aanrader!
ugur abdioglu
ugur abdioglu
2023-10-09
Ik was echt heel snel, op maat en vriendelijk geholpen. Binnen hele korte tijd een hele mooie logo ontworpen door Hillsquad. Heel erg bedankt!! Ugur
Dilek Atesoglu
Dilek Atesoglu
2023-07-05
Bij Hillsquad krijg je echt wat je wilt! Vlotte service wat bestaat uit onder andere het meedenken, snel aanleveren en aanpassen van designs. En ze zijn gewoon erg creatief!
Tina Minasian
Tina Minasian
2023-06-27
Super mooie fotos en proffesioneel. Er word goed geluisterd naar de wensen. Heel erg bedankt
Advertisement
Gemma Akibi Oumarou
Gemma Akibi Oumarou
2023-05-19
Wat een fijne samenwerking en mooi eindresultaat! Erg tevreden en voor een goede prijs. Bedankt!
jilles haverkort
jilles haverkort
2023-05-17
Zeer tevreden over de geleverde diensten van Hillsquad. Ze zijn flexibel, snel en denken goed mee in het ontwerpproces. Precies wat ik zocht voor het ontwerp van mijn bedrijfslogo en visitekaartjes.
Ali Osman Karademirli
Ali Osman Karademirli
2023-02-01
Met handen in haar op zoek naar een passende logo voor mijn restaurant. Via een vriend bij deze dames gekomen. Super snel en super goed geholpen. Precies wat in mijn hoofd had hebben zij ontworpen! Geniaal!
Prisma Cars
Prisma Cars
2023-01-02
Top service van Damla & haar team. Voor onze tweede onderneming heeft ze prachtige productfoto’s gemaakt. Ik beveel het iedereen aan.
Advertisement
Marion Meijer
Marion Meijer
2022-03-06
Deze twee proffesionele & creatieve meiden hebben mijn website gemaakt. Ze luisteren naar je wensen en denken met je mee. Damla & Begum zijn klantgericht en leveren goed werk. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en de leuke samenwerking! Dus stop met zoeken en neem contact op met Hillsquad.
Elsa Lussakueno
Elsa Lussakueno
2022-03-05
Simpelweg de beste in hun vak !😍😍 Meerdere keren samenewerkt en steeds prachtige resultaten ! Love it !❤❤
Glam Clinic
Glam Clinic
2022-03-02
Super tevreden over de resultaten en de service! Enorm blij dat ik voor Hillsquad heb gekozen. Ze nemen alle tijd voor je en het resultaat is nog mooier als wat je in gedachte had!
Seray Öztürk
Seray Öztürk
2021-10-07
Twee professionele meiden met een goed oog voor de nieuw trends en ontwikkelingen. Elke ervaring met Hillsquad is een positieve ervaring rijker! De samenwerking is erg fijn, er wordt namelijk goed naar je wensen geluisterd.
Advertisement
Edona Blakaj
Edona Blakaj
2021-07-08
Wat een geweldige talent hebben deze dames! Erg blij met hun diensten!
Esra Atabas
Esra Atabas
2021-03-29
Positive
Professionalism
Quality
Goede en snelle service! Door mij gegeven feedback werd opgepakt en naar wens verwerkt. Eindresultaat was perfect! Ontzettend prettig samenwerken en het resultaat is vereeuwigd mooi.
Julia Van Riezen
Julia Van Riezen
2021-03-11
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Hele fijne fotoshoot gehad met de meiden van Hillsquad. Ik voelde me op mijn gemak en kreeg goede aanwijzingen. Ik heb er super mooie en creatieve foto's aan overgehouden. Zeker voor herhaling vatbaar!
sandra oost
sandra oost
2021-03-09
Goed en professioneel geholpen een leuk team👌
Advertisement
Soraya K
Soraya K
2021-03-09
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Twee jonge dames met zeeën van ervaring. Ze zijn professioneel, luisteren goed naar je wensen en heel erg warm. De foto’s waren onwijs netjes bewerkt en zelfs hier kreeg ik inspraak in. Zou ze zo weer bellen!!
Stephan Peijer
Stephan Peijer
2021-03-09
Positive
Professionalism
Quality
Value
Leuk jong bedrijf en wil altijd meedenken met de klant.