Helpende Handen

Helpende Handen Reviews

Excellent rating
5.0
7 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (7)
Sigrid
Sigrid
2023.08.09
Als ik even vastzit in mijn lijf en/of mijn hoofd, dan ga ik voor een massage naar Mariska. Met haar luisterend oor, sensitiviteit, haar ‘innerlijk weten’ en heilzame handen weet ze tot de kern te komen en gaat alles weer stromen. De combinatie van gesprek en massage werkt fijn en versterkend. Het is echt ‘samen’ werken en Mariska is heel afgestemd. Alles mag er zijn bij haar, en dat voelt bevrijdend. Ik ga altijd weer verzacht en helemaal geland in mijn lijf naar huis.
Lies Essenburg
Lies Essenburg
2023.08.09
Ik heb een fijne massage gehad en precies op de juiste plekken. Er was humor en herkenning! Echt aan te bevelen!
Geraldine Beye
Geraldine Beye
2021.05.27
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Als nieuwkomer in de achterhoek heb ik Mariska gevonden in een woelige tijd. Ze is kundig, professioneel, puur en naturel, weet met haar helpende handen tot de kern te komen. Respectvol, licht en met humor. Zo bijzonder wat mijn lichaam me steeds weer te vertellen heeft...Ik ben nu 3x geweest en voel me steeds weer blij en lichter als ik naar huis ga. Dankjewel Mariska, blij dat je op mijn pad gekomen bent! Geraldine 🌹
Reply from Helpende Handen 2021.05.27
Dank je wel voor je lieve woorden!
Do Vos
Do Vos
2020.12.30
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Een holistische massage gehad van Mariska. Het gaat veel verder dan een fijne massage. Doordat ze naar het geheel kijkt van lichaam, geest, ervaringen en hoe zich dit alles tot elkaar verhoudt, kan ze heel rake processen op gang brengen. Met haar helpende handen, maar ook door haar inzichten. Ik ging letterlijk en figuurlijk lichter naar huis.
Karin Schoneveld
Karin Schoneveld
2020.10.20
Positive
Quality
Na een verdrietige periode een afspraak gemaakt bij Mariska. De ontvangst was warm en hartelijk. Er is aandacht voor je als persoon en dat is erg fijn. Door de rust, betrokkenheid en goede behandeling is het een warm bad waar je instapt. Ze weet ook de juiste plekken te raken en dit geeft goede inzichten. Na afloop van de behandeling letterlijk lichter naar huis gegaan. Ik kom zeker nog terug voor en ik raad een afspraak bij de Helpende Handen dan ook zeker aan.
Preet Kaur
Preet Kaur
2019.08.27
Ik ben meerdere keren bij Mariska geweest voor een integrale en holistische massage en sta keer op keer versteld van het effect. Ik voel me zo veel lichter na de sessies. Ik ga keer op keer weg met nieuwe inzichten. De manier waarop Mariska werkt, vind ik heel fijn. Er is volop aandacht voor mij en dat maakt dat ik me gezien en gehoord voel. Ik voel me serieus genomen en er is ook ruimte voor humor. Door de sessies kom ik steeds dichter bij mijn kern en voel ik me steeds vrijer om te zijn wie ik ben. Ik voel me daardoor nu gelukkiger, zit beter in mijn vel en heb veel minder last van negatieve gedachtes. Mariska heeft echt 'helpende handen'! Een aanrader voor iedereen!
Reply from Helpende Handen 2019.08.27
Dank je wel voor je mooie woorden!
Martijn Visscher
Martijn Visscher
2019.06.06
Prima massage!